birbirimizi fark etmeden aynı anda mı yazmışız mevsimden herhalde içini kapatıyor insanın, hiç bişey yapamıyorum bakmadığım bir tezim var mesela bu sene sonuna kadar yapmazsam geçirdiğim 4 seneyle birlikte çöpe gidecek bi çalışma, oğluma biraz daha zaman ayırıyım diye hiçbir seminer cart curta gitmiyorum kendimi geliştirmek adına biraz bebekten başka bi eğlencew olsun diye geçen hafta kadınlar hamamnıa gttim ilk defa iğrendim kadınların hepsinden bunn için mi oğlumu bıraktım diye vicdan azabım hal geçmedi, evimi bilmem neler götürüyor nereye dönsem ib iş ama ben hiç bişey yapamıyorum şunu yapmam alzm bunu yapmm lazm diyip stres oımlanın dışında
kızlar bugün nedense imdat diyesim var şöyle ki sanki hayatım ellerimden kayıp gidiyor,hergün bugün oğlumla şunları yapıcam uyuyuncada bunları yapıcam diyorum,günün sonunda söylediklerimin yarısını bile yapamıyorum.nedense onu uyuturken bende bitap düşmüş halde buluyorum ve uyumak istiyorum,eğer uyumassam bu seferde kendi kendime tahammülüm azalıyor.babamızda bir kaç gündür 9 'da kestiriyor birazcık sonra 12 ye kadar bilgisayar başında.sahi kızlar birden fazla bebişi olanlar ne yapıyor,ya ben hem kendimi her gün kişisel olarak geliştirmek hemde bebeğime iyi bir anne olmak istiyorum.mükemmeliyetçimiyim neyim anlamadım.sabah günü planlarken günün sonunda planlarımın suya düşmüş olması beni hayal kırıklığına uğratıyor,bu dönem geçicimi kızlar.siz nasıl başarıyorsunuz günü istediğiniz şekilde şekillendirmeyi?
sorma benimde sabah her yerim tutulmuş oluyor ayrıca bir yere hafif çarpsam hemen kemiklerim acıyor kalsiyummu azaldı ne?üçü birarada kahvelere taktım bu ara dinç olabilmek için ama nafile,oğlumu sallarken uyumuşum o ayağımda benim kafa yana düşmüşş anammmmmm tutulmuşum feci ya offff nineler gibi oldum iyice
kızlar bugün nedense imdat diyesim var şöyle ki sanki hayatım ellerimden kayıp gidiyor,hergün bugün oğlumla şunları yapıcam uyuyuncada bunları yapıcam diyorum,günün sonunda söylediklerimin yarısını bile yapamıyorum.nedense onu uyuturken bende bitap düşmüş halde buluyorum ve uyumak istiyorum,eğer uyumassam bu seferde kendi kendime tahammülüm azalıyor.babamızda bir kaç gündür 9 'da kestiriyor birazcık sonra 12 ye kadar bilgisayar başında.sahi kızlar birden fazla bebişi olanlar ne yapıyor,ya ben hem kendimi her gün kişisel olarak geliştirmek hemde bebeğime iyi bir anne olmak istiyorum.mükemmeliyetçimiyim neyim anlamadım.sabah günü planlarken günün sonunda planlarımın suya düşmüş olması beni hayal kırıklığına uğratıyor,bu dönem geçicimi kızlar.siz nasıl başarıyorsunuz günü istediğiniz şekilde şekillendirmeyi?
fotoğrafçıyı aradım 5 aylığız öneriri misiniz bu kadar küçük bebekle aile fotğrafını dedim çok usluysa olur dedi böylece planlarım suyla tanışmış oldular, ama yine de gidicem giyinip süslenip, önce bi deneriz olmadı oğlumun fotğrafını çektirirz, eşşek değl ya o kadar süsülenmş karısına bi şeyler düşününr eşim de
:))) güldürdün beni ya...olur olur çok güzel olur merak etme..fiyat genelde 30-40 civarlarında..bizde sormuştuk...sen güzelce bir süslen oğluşuda giydir...eşin de bi güzellik yapar size..belki dışarda bi akşam yemeği falan....
canım geçicidir eminim bunlar..Ayşe sinem senin içinde geçerli bunlar...ara sıra geliyorlar hepimize...benimde yapabildiğim tek şey kitap okumak..kızım allahtan 9 da uyuyor akşamları..sonrası bize kalıyor.bazen film izliyoruz ama bu aralar kitaba sardım...
benim de eşim çok dağınık ya..ben tyopluyorum bi bakıyorum arkamdan yine dağılmış..farkında bile değil tabi kendisi..bazen bende ona uyuyorum..ev çok çabuk kirleniyor...daha annem dün gitti ev mis gibiydi..şimdi şöyle bi baktımda ne çabuk dağılmış bu kadar...eşim de evde bugün..hemen belli etti yani..
biliyorum canım çalışınca daha zor senin işin,eğer kendi işin değilse dört duvar içinden çıkamazsın istediğin zaman,hasta olsan izin almak derdi,evde belki eşin şunu yapıver dese ah çok yorgunum dersin nazın geçer ama işte öyle değil.bence bir işte çalışmanın getirisi,para ,kişisel tatmin başarı anlamında,birde sosyal yaşam,değilse bebeği bırakıp sabah erkende kalk git,akşam hava kararınca dön zor iş.soğukta otobüs kuyruklarında.arkadaslar bende aynı öyleyim yapamadığım seyler için üzüüp strese giriyorum vakıt yetmıyor bırde calısınca hıc yetmıyormafoldumbenbilmiyorumkismile
bilmediğin yere gitme ben cumarteis günü gittim bi yere iğrençti ya bi daha kese hamam faln demycem kendimi zor attım her tarafta donlu kadınlar gördüm ya, kalabalık,üstlerine bişey giymemişelr kimisi altın da çıkartıyor köşe kapmaca oynuyor gibi o tas seninidi bu benimdi, bi tane iki tane olsa kafayı çevrr bakmazsın ama belki 30 40 kişi vardı hiç de hamama gitmemiştim ben peştemal bikini onları gördükçe daha çok sarıldım gaip garip ağızlar laf atmalar kafa dinlerim dedim kafam daha çokı şişti geldim, nezih yerlere gidin, otel spor salonu gibi bi yerlere mümükünse de haftaiçiayy benimde çok hamama veya masaja gidesim var..her yanım ağrıyor...
biliyorum canım çalışınca daha zor senin işin,eğer kendi işin değilse dört duvar içinden çıkamazsın istediğin zaman,hasta olsan izin almak derdi,evde belki eşin şunu yapıver dese ah çok yorgunum dersin nazın geçer ama işte öyle değil.bence bir işte çalışmanın getirisi,para ,kişisel tatmin başarı anlamında,birde sosyal yaşam,değilse bebeği bırakıp sabah erkende kalk git,akşam hava kararınca dön zor iş.soğukta otobüs kuyruklarında.
ben plan yapmadığım için hayal kırıklığıda yaşamıyorum..çocukla plan yapamıyprum çünkü..ya uyuyo oluyo yada huysuz..herşey anlık gelişiyo..mesela canım sıkılırsa pat diye çocuğu hazırlayıp babasının yanına gidiyoruz..sende biraz free olmaya çalış benceyerimseniben
bir free takılmayı başarabilsem,en basiti evden çıkarken bile evim temiz olacak anlayışı var,
gercekten oyle canım yaa sımdı yapıcam sonra yapıyım derken cogu sey kalıyor hayat elımden kayıp gıdıyor resmen.bazen dıyorum ne ısıne calısıyosun ama bırakılmıyor esımde ıstemıyor bırakmamı
bilmediğin yere gitme ben cumarteis günü gittim bi yere iğrençti ya bi daha kese hamam faln demycem kendimi zor attım her tarafta donlu kadınlar gördüm ya, kalabalık,üstlerine bişey giymemişelr kimisi altın da çıkartıyor köşe kapmaca oynuyor gibi o tas seninidi bu benimdi, bi tane iki tane olsa kafayı çevrr bakmazsın ama belki 30 40 kişi vardı hiç de hamama gitmemiştim ben peştemal bikini onları gördükçe daha çok sarıldım gaip garip ağızlar laf atmalar kafa dinlerim dedim kafam daha çokı şişti geldim, nezih yerlere gidin, otel spor salonu gibi bi yerlere mümükünse de haftaiçi
ben gidiyorum oğlumu alıp çıkarm biraz dışarı aksi gibi bizim evin önünüde ve benim iş ev güzergahımda 3 yerde yol çalışması var döne dola gidiyorum eve
emzirmek için eve gelen anneler 6. Aydan sonra da gitmeye devam edecek misiniz?belki o da beni yıpratıyor diyorum bi gün yolda kaza yapcam diye de çok korkuyorum aman patrona ayıp olmasın diye erken çıkmıyım amamn olumun keyfi kaçmasın diye evden de erken çıkmıyım olmuyo kendimi kasmaktan yoruldum çok
kaydirigubbakcemile3ayy hiç öyle kötü huylarım yoktursositosositoşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?