2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldin aramıza

kızlar a geçmişi tam okuyamdım da elma suyu mu kabız yapıyo anlamadım kuzum hergün kaka yapardı rahat rahat 2 haftadır kabız resmen yaparken kıpkırmızı oluyo ve taş gibi bi de acayip kötü kokuyo z.yağı içirsem mi acaba?

hoşgeldin canım. moonlight la nerden tanışıyosunuzz:)

zor gerçekten ilk bebek ve yalnız olunca. öyle böyle büyüyecekler işte. betül mü kızının adı? Allah bağışlasın

ecrn sen face de varmısın adın neydi??

elma yapıyomuş kabızlık bende yeni vermeye başladım. demir ilacı da yapıyo bazı bebişlerde. z.yağı 1 çay kaşığı ver istersen

ya facede varmıyım anlamadım beni bi hulya ekledi gruba üye olmuş mu oluyom şimdi pek facye takılmıyorum da anlamıyom adım nagihan

off senin işin daha zor canım yaa.. biz biriyle zor uğraşıyoruz...hangi semtte oturuyosun?

evet betul.moonlıghtle baska bı topıcte karsılastım beraber zayıflayalımda, oraya da yalnızlıgımdan dert yanmıstım da saolsun benı buraya yonlendırdı. ya bırılerıyle konusmaya o kadar ıhtıyacım var kı. dakka bası gelıp bakıyorum bısey yazan olmusmu dıye:) tabı sımdı betulu uyutmam gerek ya bence en zor sey bı bebegı uyutmak

evet canım benim kızım elma nedeniyle kabız oldu..elmayı bıraktık ohh rahatladı çocuk:))zeytinyağı bi kaşık içir ama hergün verme..alışkanlık haline gelmesin yani..
hoşgeldin canım. moonlight la nerden tanışıyosunuzz:)

zor gerçekten ilk bebek ve yalnız olunca. öyle böyle büyüyecekler işte. betül mü kızının adı? Allah bağışlasın

canım betüşşşşü bizim kilo verelim sayfasında gördüm o da mayıs annesiymiş bende buraya davet ettim...

hoşgeldin aramıza betüşşşş...

ipeknil inanırmısın okurken gözlerim doldu resmen mutluluktan :)))çoook sevindim dualrımız kabul oldu sarp birazcık size kötü bi şaka yaptı kapanır hiç bişeycik kalmaz onda çook güçlü bizim bebişler hepsine maşallah

mehtap demek diyet topiklerindes,nnn biri beni de oraya soksun

betus ayağımda sallıyom vala bende başka bi çözümü bulamadım.gerçi ayağımda sallayıp yatğına koyarken de uyanabiliyo bazen.emzik olmayınca zor oluyo sıpam emziği de almıyo işte poffffff şimdi yıkadım uyuttum 50dk da kalkar kesin

canım betüşşşşü bizim kilo verelim sayfasında gördüm o da mayıs annesiymiş bende buraya davet ettim...

hoşgeldin aramıza betüşşşş...

hosbulduk :)sımdıden mutlu oldum ben

yine gittim ekmek arası nutella yedim. şişko kalcam galba hep ya şu boğazımı bi tutsammmmmmmmmmm
eşim geç gelince yemek falan yapmıyorum abur cubur nolcek benim halim ya

ya bende ayakta uyutuyorum ve gunduzlerı oylece bırakıyorum yatagına koyunca uyanıyo cunku.gecelerı yatagında uyuyo ama uyku saatımız 01.00 malesef kızım butun bebekler uyudu bı sen kaldın dıyorum gozlerını patlatp bana bakıyo karanlıkta:) kendımıze ayırcak vakıt hıc yok o uyuyunca bızde uyuyoruz kalkınca kalkıyoruz

maşallah emirpaşaya fotoğraflara baktım şimdide egemenle emir benziyolar akşama eşim gelince yeni fotoları koysun bilgisayara ekelrim bakarsın bak ben çok benzettim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…