mrb arkadaslar ben yenı uye oldum sıteye, moonlıght benı buraya davet ettı bende geldım:) adıyamanın ucra bı ılcesınde yasıyorum esım ben ve 5 aylık kızım.esımın meslegı dolayısıyla 2 sene burdayız. çok yalnızım tabı butun gun dıbımden ayrılmayan betusumu saymazsam.tek basına bebek bakmak gercekten zor ozellıkle ılk bebegı olan benım gıbı tecrubesız anneler ıcın. sıkıntıdan bakınırken bu sıteyı gordum uye olıyım dedım, benıde aranıza alırmısınız
mrb arkadaslar ben yenı uye oldum sıteye, moonlıght benı buraya davet ettı bende geldım:) adıyamanın ucra bı ılcesınde yasıyorum esım ben ve 5 aylık kızım.esımın meslegı dolayısıyla 2 sene burdayız. çok yalnızım tabı butun gun dıbımden ayrılmayan betusumu saymazsam.tek basına bebek bakmak gercekten zor ozellıkle ılk bebegı olan benım gıbı tecrubesız anneler ıcın. sıkıntıdan bakınırken bu sıteyı gordum uye olıyım dedım, benıde aranıza alırmısınız
hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz akşamdan planlıyorum yarın şunu yapçam bunu yapçam diye yok hiç birini yapamıyorum.sabah anca kalk oğlana kahvaltı ettir yatakları topla ufaklığa meyve hazırla büyüğe yarım saat kahvaltı ettir ufkalığı uyut büyüğü okula hazırla şanslıysam birini bulursam apt.dan ufak oğlanı bırakıyorum.her gün her günde insan utanıyor.çoğu zaman onuda kucaklayıp büyüğü bırakıyorum ee eve geliyom saat oluyor 1.5 eymene çorba içir yatır sonra yemek yapıyom o arada tabi eymen uyanıyor.benimde enerjım bitiyor.biraz onunla oynuyorum ütü varsa yapıyom 5 te oğlan geri çıkıyor 4.5 gibi hazırlanmamız gerekiyor.çok yoruldum valla.neyse diyorum allah sağlık versinde gerisi nasılsa halledilir.eşim sağolsun çok anlıyışlıdır arada kadın al diyo eve ama onada ben alışık değilim.böyle yuvarlanıp gidiyoz işte.her gün proglanmış makine gibi
evet canım benim kızım elma nedeniyle kabız oldu..elmayı bıraktık ohh rahatladı çocuk:))zeytinyağı bi kaşık içir ama hergün verme..alışkanlık haline gelmesin yani..kızlar a geçmişi tam okuyamdım da elma suyu mu kabız yapıyo anlamadım kuzum hergün kaka yapardı rahat rahat 2 haftadır kabız resmen yaparken kıpkırmızı oluyo ve taş gibi bi de acayip kötü kokuyo z.yağı içirsem mi acaba?
hoşgeldin canım. moonlight la nerden tanışıyosunuzz:)
zor gerçekten ilk bebek ve yalnız olunca. öyle böyle büyüyecekler işte. betül mü kızının adı? Allah bağışlasın
ya facede varmıyım anlamadım beni bi hulya ekledi gruba üye olmuş mu oluyom şimdi pek facye takılmıyorum da anlamıyom adım nagihan
geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar, iyi ki varsınız :)
bugün sarp ın ekosu ve akciğer filmi çekildi, kan testi yapıldı. kalbinde küçük bir delik varmış ama doktor muhtemelen 1 yaşına kadar kapanır dedi, 5-6 ay sonra tekrar kontrole çağırdı. kapanmasa bile üzülmeyin hayatını etkileyecek bir durum değil dedi. kuzum kan alınırken nasıl ağladı, eli mosmor olmuş. ama eko da ve akciğer filminde çok usluydu. bana moral veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler...
heee tamam anladım senin adın neydi ben kimsenin adını bilmiyom(((
off senin işin daha zor canım yaa.. biz biriyle zor uğraşıyoruz...hangi semtte oturuyosun?
arkadaslar kusura bakmayın henuz sıteyı cozmeye calısıyorum alıntı yapıp cevaplıyım dedım beceremedım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?