ya bende ayakta uyutuyorum ve gunduzlerı oylece bırakıyorum yatagına koyunca uyanıyo cunku.gecelerı yatagında uyuyo ama uyku saatımız 01.00 malesefkızım butun bebekler uyudu bı sen kaldın dıyorum gozlerını patlatp bana bakıyo karanlıkta:) kendımıze ayırcak vakıt hıc yok o uyuyunca bızde uyuyoruz kalkınca kalkıyoruz
maşallah emirpaşaya fotoğraflara baktım şimdide egemenle emir benziyolar akşama eşim gelince yeni fotoları koysun bilgisayara ekelrim bakarsın bak ben çok benzettim :)))
küçüklük resimlerini gördüm egemenin çok şeker merak ettim bak şimdi bekliyom
yine gittim ekmek arası nutella yedim. şişko kalcam galba hep ya şu boğazımı bi tutsammmmmmmmmmm
eşim geç gelince yemek falan yapmıyorum abur cubur nolcek benim halim ya
50dk doldu uyanmadı paşam hayırdır inş:)
aaaaaaa ian aynı şeyi ben de yaptım ve aynı şeyleri düşündüm ve beim de eşim yok :))
yalnız olmadığımı görmek ne güzel:)))))
nagihann gece de düzeldi mi seninki? benim 2-3 gündür iyiydi dün gece azıttı yine.
sormayın valla benimde eşim geç gelcem diyince taha bayram ediyo hooppp hemen pizza partisi veriyoz oğlumlabide eymeni kıskandırıyo ee sende büyük olsaydın bize katılırdın bilmemne bi havalara giriyoki görmeniz lazım :)
gece yatmadan önce sütlü pirinçli muahllebi yapıyom çayı içiremiom 4-5 defa falan kalkıyo bi bu gece 3 e kadar sık sık kalktı sonra 7 buçuğa kadar uyudu sonra emdi 8 buçukta kalktı bayağı dinlendim ama
arkadaslar sız calısıyomusunuz? benım kafam karısmaya basladı bebegıme bakmak guzel ama hep evde oturunca da korelıyo ınsan. ne komsum var ne arkadasım kızım cevap vermese de onunla konusuyorum butun gun. aksamları da kızım musade ederse esımle o kadar.betus aksamları cok mızmız oluyo uykusu oluyo uyumamak ıcın dırenıyo taa gece 1lere kadar.sızın bebısler aksamları uyuyomu
tızlarrrrr ben geldim..oğluşu yatağına attım uyumuş..boshayallersmile size bi baim dedim..bulaşığa falan giricem sonra 3 mil yürücem..işim çok..zaten bu ara içimdeki ev hanımı dışa vurdusempatiksalakcinni..biraz geç oldu ama(15ay kadar) olsun 2-3 gündür devamlı biyerleri topluyorum yerleştiriyorum..inş.kalıcı oluraklinialirimsmile
11-12 de anca yatıyo benimki de.
hamileyken ayrıldım işte bende 1-2 sene düşünmüyorum çalışmayı ama çok sıkıcı ya..
maşalah oğluna yaaa:=)
ve helal sana
ahan da uyandııııııı emirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?