denedim şeyma ağlıyo uzun süre durunca uykuya geçemiyo emzik olsaydı belki olurdu..
heee tamam anladım senin adın neydi ben kimsenin adını bilmiyom(((
betüşşşşşş hoşgeldinnnn.buyrunnnnnnnnn.ben şeyma..vereliniortak[/QUOTEhosbulduk:)bende zeyneb]
hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz akşamdan planlıyorum yarın şunu yapçam bunu yapçam diye yok hiç birini yapamıyorum.sabah anca kalk oğlana kahvaltı ettir yatakları topla ufaklığa meyve hazırla büyüğe yarım saat kahvaltı ettir ufkalığı uyut büyüğü okula hazırla şanslıysam birini bulursam apt.dan ufak oğlanı bırakıyorum.her gün her günde insan utanıyor.çoğu zaman onuda kucaklayıp büyüğü bırakıyorum ee eve geliyom saat oluyor 1.5 eymene çorba içir yatır sonra yemek yapıyom o arada tabi eymen uyanıyor.benimde enerjım bitiyor.biraz onunla oynuyorum ütü varsa yapıyom 5 te oğlan geri çıkıyor 4.5 gibi hazırlanmamız gerekiyor.çok yoruldum valla.neyse diyorum allah sağlık versinde gerisi nasılsa halledilir.eşim sağolsun çok anlıyışlıdır arada kadın al diyo eve ama onada ben alışık değilim.böyle yuvarlanıp gidiyoz işte.her gün proglanmış makine gibi
mrb arkadaslar ben yenı uye oldum sıteye, moonlıght benı buraya davet ettı bende geldım:) adıyamanın ucra bı ılcesınde yasıyorum esım ben ve 5 aylık kızım.esımın meslegı dolayısıyla 2 sene burdayız. çok yalnızım tabı butun gun dıbımden ayrılmayan betusumu saymazsam.tek basına bebek bakmak gercekten zor ozellıkle ılk bebegı olan benım gıbı tecrubesız anneler ıcın. sıkıntıdan bakınırken bu sıteyı gordum uye olıyım dedım, benıde aranıza alırmısınız
aslında gündüz uyu sa.lerini ayarlayıp bu saatlerde gece uykusuna gitmesini sağlasan..şöylekii benim oğlan sabah 7-8 gibi kalkıyo..sonra 12-13 gibi uyuyo 1 sa. falan sonra 3-4 gibi ve ben bi daha uyumasına izin vermiyorum..oynuyorum olmadı dışarı çıkıyorum yine aynı sa.tinde yatırıyorum..bu sa.uyandığı için haliyle geç yatıyo kuzucuk
evet canım..üçyoldayım ben...şirinyerdeyim canım ben sen üçyolmuydu sanki öyle hatırlıyorum
maşallah size valla..ikinizde harikasınız...tızlarrrrr ben geldim..oğluşu yatağına attım uyumuş..boshayallersmile size bi baim dedim..bulaşığa falan giricem sonra 3 mil yürücem..işim çok..zaten bu ara içimdeki ev hanımı dışa vurdusempatiksalakcinni..biraz geç oldu ama(15ay kadar) olsun 2-3 gündür devamlı biyerleri topluyorum yerleştiriyorum..inş.kalıcı oluraklinialirimsmile
emdi tekrar uyudu ee gece ne zaman uyucak ay napıyo bu çocuk yaff :))
arkadaslar sız calısıyomusunuz? benım kafam karısmaya basladı bebegıme bakmak guzel ama hep evde oturunca da korelıyo ınsan. ne komsum var ne arkadasım kızım cevap vermese de onunla konusuyorum butun gun. aksamları da kızım musade ederse esımle o kadar.betus aksamları cok mızmız oluyo uykusu oluyo uyumamak ıcın dırenıyo taa gece 1lere kadar.sızın bebısler aksamları uyuyomu
evet gökçencim ismi taha oğluşumun ayrıca erkek çocukları anneye düşkündür merak etme dibimden ayrılmıyo ikide birde gelipg aşkını ilan ediyo bana çok güzel bir duygu ya beni çocuğu yapıyo kendisi baba oluyo ben birşeyler istiyom göya marketteyiz fln o almıyo daha neler neler ileriki günler çok daha güzel olacak emin olun.
bu arada şeyme o kadar saat nasıl uyanık kalıyo ya nasıl beceriyon maşallah benimki 4-5 kere uyuyo gündüz tabi en fazla 1 saat oda ortalam 20- 30 dk fln uyur genelde akşamda belli bi düzeni yok en son 6 da kalktı daha uyumadı herhalde erken yatar ama bazen dayanamıyo 7 gibi yatıyo yarım saat uyuyo sonra tabi geç yatıyo gece allahtan çok sık kalkmıyorda dinleniyorum
doğru bizim emzik ve örtümüz var..yüzüne örtüyo tepine tepine uyuyo benimki..
evet gökçencim ismi taha oğluşumun ayrıca erkek çocukları anneye düşkündür merak etme dibimden ayrılmıyo ikide birde gelipg aşkını ilan ediyo bana çok güzel bir duygu ya beni çocuğu yapıyo kendisi baba oluyo ben birşeyler istiyom göya marketteyiz fln o almıyo daha neler neler ileriki günler çok daha güzel olacak emin olun.
bu arada şeyme o kadar saat nasıl uyanık kalıyo ya nasıl beceriyon maşallah benimki 4-5 kere uyuyo gündüz tabi en fazla 1 saat oda ortalam 20- 30 dk fln uyur genelde akşamda belli bi düzeni yok en son 6 da kalktı daha uyumadı herhalde erken yatar ama bazen dayanamıyo 7 gibi yatıyo yarım saat uyuyo sonra tabi geç yatıyo gece allahtan çok sık kalkmıyorda dinleniyorum
çok sağol canım, nasıl rahatladım anlatamam :) Allah hiç birimize böyle sıkıntılar vermesin inşallah, şu 1 hafta nasıl zor geçti bir bilsen, sanki yıl gibiydi... inşallah tamamen kapanır da iyice rahatlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?