2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kolay gelsin valla ben okurken yoruldum
aynen bende planlıyorum ama çok zorlanarak mecbur olduklarımı yapıyorum kızımın ütüsü ve yemek mesela::))))

hoşgeldin aramıza
ben özlem bu arada ben de ilk 3 ay alışkanlık kazanmadığı için ayağımda sallıyodum ama şşimdi çok şükür kendi kendine uyumaya alıştırdım
evde yalnızım sürekli nasıl sallıycam diye şimdilik kendisi uyu çok şükür

off kalkmam lazım üşeniyorum nazar değidi içimdeki ev kadınınaoff namazda kılcam neyse ya bismillah ben kaçar geldimde durda olursunuz inş.opuyorumnanaktan

maşallah baya uyanık kalıyo sabahları ozaman. canım bizimki dayanamıyo ya gözlerini falan çok kızartıyo 3 saatten sonra baya ağlamaklı falan oluyo. okadar uyanık kalsa süper olurdu gece mecbur uyurdu ozaman.

emdi tekrar uyudu ee gece ne zaman uyucak ay napıyo bu çocuk yaff :))

şirinyerdeyim canım ben sen üçyolmuydu sanki öyle hatırlıyorum
evet canım..üçyoldayım ben...
maşallah size valla..ikinizde harikasınız...
emdi tekrar uyudu ee gece ne zaman uyucak ay napıyo bu çocuk yaff :))

yandın bu gece yandın...benimkide kaşık mamasını yemedi bu akşam..yarısını yedi yani..sıkıldı heralde.yarın değişik bişey alayım ona...şimdide babasıyla oynuyorlar..yarım saat sonra yatırıcam...

ben de bu kararı çok zor verdim çalışmaya başladım.asla eymeni bırakamazmışım gibi geliyordu.şimdi anlıyorum ki çok doğru bir karar vermişim.tabi benim iş yarım gün.evden 9 da çıkıyorum 13 te evdeyim.bakıcıyı tam gün tuttum öğleden sonra da kalıyor ev işi filan yapıyor.ben de oğluşumla vakit geçiriyorum.çok rahatladım.kendimi kapana kısılmış gibi hissediyordum tuvalete bile gidemiyordum.daha sağlıklı ve pozitif bir anne oldum.inanın çalışmak çok iyi geliyor.haa ilk gün ağlayarak eve geri dönmüştüm yapamıcam diye ama alışıyor insan..

zeynepcim benim adımda mehtap...facebookta ta grup açtık dilersen oraya da katılabilirsin...

evet gökçencim ismi taha oğluşumun ayrıca erkek çocukları anneye düşkündür merak etme dibimden ayrılmıyo ikide birde gelipg aşkını ilan ediyo bana çok güzel bir duygu ya beni çocuğu yapıyo kendisi baba oluyo ben birşeyler istiyom göya marketteyiz fln o almıyo daha neler neler ileriki günler çok daha güzel olacak emin olun.

bu arada şeyme o kadar saat nasıl uyanık kalıyo ya nasıl beceriyon maşallah benimki 4-5 kere uyuyo gündüz tabi en fazla 1 saat oda ortalam 20- 30 dk fln uyur genelde akşamda belli bi düzeni yok en son 6 da kalktı daha uyumadı herhalde erken yatar ama bazen dayanamıyo 7 gibi yatıyo yarım saat uyuyo sonra tabi geç yatıyo gece allahtan çok sık kalkmıyorda dinleniyorum

maş. eymene:)
bak mutlu oldum sen böyle yazınca annecim diye sarılsınnn öpsünnnnn oyyy nasıl dokunsal bişeysem bende:)) kız çocuklarına has bi özellik sanırdım ama inş dediğin gibi bizimki de aşkını ilan ederr:))

doğru bizim emzik ve örtümüz var..yüzüne örtüyo tepine tepine uyuyo benimki..

ya benimkide emzik alıyor ama o ellri hiç durmuyor ki..hemen çıkarıyor emziği..sonra bulamıyor başlıyor bağarmaya..sonra fırt yüzüstü dönüyor hemen...o yüzden yalnız uyuyamıyor..

Miniğim uyandı bu seferrr:) ben kaçar kızlar biraz oyniyim aşkımlaaa:) görüşürüzz

ne güzxel yaaa.bende istiyorummmm

ben geldimmm..bulaşık tamam namazda kıldım yeşil çayımıda aldım..10 a kadar burdayım

sanırım erken yattığı için bu ara 19.00-19.30 da küt gidiyo..ee sabahta erken uyanıyo bazen 9-10 arasıda şekerleme yaptığı oluyo.ben yapmadım valla kendi böyle bi düzen oturttu maşallah..iyi oldu ama önceleri 10 da yatardı tek başıma mahvoluyodum..eşim 23.00 geliyoda

aşk ve cezayı izliyorum durun valla ses etmeyin aylardır ilk defa yarım saattir kesintisiz tv izliyom

dediğim gibi az kaldı az ileride macera dolu günler sizi bekliyor

selammm gençlikkk ben geldimmm

nihayet 5. ayımız bitti,gelişimi iyiymiş yalnız bu ay sonu için kilosu biraz düşük 6,350gr.
hala sadece anne sütü veriyorum.kızımın süt alerjisi oldugu için 1 yasına kadar anne sütüne devam etmeliyiz dedi doktorumuz.
sütüm kesılecek diye korkumdan girtlagımın ayarını bozdum, hamilelik kiloma geri döndüm.bu nasıl bir iştahtır,nasıl bir sanki kıtlık vakti telaşıdır!
sofraya oturuyorum, en son ben kalkıyorum.abartısız 2 tabak yemegi mideye yolluyorum.yavruya süt olsun dimi yaaaa
tabagın biri sol diğeri sağ göğüs hatrına .sempatiksalakcinni
her sey kızım için; artık ikinci derim bildiğim pijamalarım,uykusuzluktan dolayı iğne gibi batan göz kapaklarım,sürekli tepede lastik tokayla toplamaktan uzunlugunu unuttugum saçlarım,kızımı incitmemesi için derisinin dibinden kestiğim sıfır beden boyasız tamamen organik tırnaklarım ve
3 aydır süt ve süt ürünlerini yiyememekten dolayı geceleri gördüğüm dondurma,pasta ve tatlılarla bezenmiş rüyalarımla değişik biişi oldum işte :1shok:

herşey bir yana artık gülüşlerle birlikte iletişime de gectık,maşallah Birce'me.1 ay içinde de dişlerimiz çıkacakmıs sabırsızlıkla bekliyorum

canım az önce gördüm.geçmiş olsun .inşallah en kısa sürede atlatır yavrucak olumunekankayizsmile

bu arada kızlar size bişi danısmak istiyorum. gunde 6 damla ferro sanol kullanıyordum ama kızımın bagırsak sistemını cok zorluyordu.
bi yerde okumustum ferrumun etkisi yarı yarıya az oldugu için ferro sanolun 2 katı verilmeliymiş.ama bu bilgi dogru mu yanlıs mı bilmiyorum
ferrum kullananlar bebişlere gunde kaçar damla veriyorsunuz?

Son düzenleme:
selam kızlar aylardır giremiyorum aslında açıyorum bazen okuyorum ama yazamıyorum gerçekten yoğunum İPEKNİL canım çok geçmiş olsun çok sevindim kızlar benim oğluşumunda 4 gün sonra 5 ayı bitiyo 6 ayından gün alıcak Allahın izniyle ama şu aralar zombi gibiyi gece 12 de ya da daha geç olabiliyor bazen uyumuo eskiden 10 uyurdu emmeye kalkardı bide kalkınca ağlıyo bayağı süre sonra uyumuyo falan dün gece 11 yattı 1 de kalktı 2 de yattı bizim gibi uyku düzeni bozulan var mı meğer oğlum çok akıllıymış ben boşa söyleniyomuşum bugun daha usluydu bakalım bu gece inşallah güzel uyur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…