2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ne güzel ne kadar şairane yazmışsın...çok hoşuma gitti valla...bende ferro sanol kullanıyordum...kızım içmemeye başladı..doktoruma sorarak ferrum housman şurupa geçtik..günde bir çaykaşığı vermemi söyledi doktor..tadıda güzel..

hangi marka alıyosun? dün bende ülker hero organik sütlü pirinçli aldım 7-8 kaşık zor yedi sıpam:)

milupaınkini aldım bayıla bayıla yiyo resmen öbür kaşık ağzına gelsin diye ağlıyo bağıra çağıra yiyoz ama hemen yeme isteğinden cokacimcoook

Nagihan, Respi, Cici sizlere de geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar... Allah bütün bebişlerimize sağlık mutluluk versin inşallah....

doyurdum kızımı, iyice uykusu gelince yatırdım yatağına ,verdim emziğini kendi başına uyudu valla...ay çok sevindim...bikaç kez emziğini çıkardı tekrar vermek için girip çıktım ama uyudu kuzucuğum..yarın gündüzde denyeyim bakalım.inşallah kendi kendine uyur artık fıstığım...

yapmam gereken bir sürü iş var ama ben nette orada burada takılıyorum, çok tembel oldum çookkk :)

maşallah Doğaya :) Sarp da öyle, geceleri veriyorum emziği ağzına kendi kendine uyuyor maşallah...

benım ıs problemım de var adıyamanda oturuyorum kırıkkalede doktora yapma ımkanı cıktı, ne yapsam dusunuyorum kara kara. hem esımı bıkac ay bırakıp yalnız kalcam hemde bebegımı gunduzlerı bırakıcam.ama dedıgın gıbı bende cok rahatlıcagımı dusunuyorum.ayrıca bu ımkanı kacırırsam 1 yıl daha beklemem gerekıcek doktora ıcın. cok kararsızım saol yorumun ıcın

ayyyyyyyy ne güzel hiç ağladımı

bizde erkenciyiz günaydın kızlar
kızlar bizim düzen istanbula gıttıgımızde bozulmuştu şimdi düzeni oturtmaya çalışıyodum ama arada yıne kaçamak yapıp kalkıyodu dun gece 9da yatırdım yarım saat sonra uyandı gozler faltaşı yuzume guluyo karanlıkta çığlık atıyo oyun ıstıyo pişpişpiş diye diye dılımde tuy bıttı nasıl ağlıyo ama nazlanarak kaldırcagımı sanıyo haha yanıldı ama (kötü anne) sonra 1 saat devam ettım uyudu kaldı üstelık fena halde grip oldum inş kızıma çok bulaştırmadan geçırırım
bu arada kızlar kızım yüzüstü sağa sola donuyor veee geri geri gıdıyor bi popoyu kaldırıyor bi göğsünü ıkısını aynı anda yapmayı öğrenırse ileri doğru sürünüccek maşallah kızımaaaaa:))

herkese günaydın ,maaşallah kızına bizimki anca sırtüstü sağasola dönüyo:))

günaydınn
azıttı yine benim çatlak oğlum gece gece delendim valla.

uykum vaaaaar

doğaya ve sarpa da kocaman maşallahhh

gunaydinlar, ben de uykusuzum, nerdeyse 6 aylik olduk gaz problemimiz basladi, sanirim ek gidalardan.. gece pirt pirt pirt uyuyamadik bir turlu

sevda masallah bebisine :))

benimki de kollarinin ve dizlerinin uzerne kalkiyor, ileri geri ileri geri hareket yapiyor boyle, tobe tobee erkek her yasta erkek iste

günaydınn
azıttı yine benim çatlak oğlum gece gece delendim valla.

Uykum vaaaaar

doğaya ve sarpa da kocaman maşallahhh

hemde ne maaşallah ben ayağımda uyutuyom akşamları maaşallah diyim oğluma gündüz emerken yada pışpışlasan uyuyoda akşam uykusu gelmeden yatırıyom zor dalıyo sallaya sallaya

haha yelda alemsin :)) maş can a.

emir de bu sabah 2 kere yüzüstünden sırtüsetüne dönmeyi başardıı:) baya uğraştı garibim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…