- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 98
- 40
selammm gençlikkk ben geldimmm
nihayet 5. ayımız bitti,gelişimi iyiymiş yalnız bu ay sonu için kilosu biraz düşük 6,350gr.
hala sadece anne sütü veriyorum.kızımın süt alerjisi oldugu için 1 yasına kadar anne sütüne devam etmeliyiz dedi doktorumuz.
sütüm kesılecek diye korkumdan girtlagımın ayarını bozdum, hamilelik kiloma geri döndüm.bu nasıl bir iştahtır,nasıl bir sanki kıtlık vakti telaşıdır!
sofraya oturuyorum, en son ben kalkıyorum.abartısız 2 tabak yemegi mideye yolluyorum.yavruya süt olsun dimi yaaaa
tabagın biri sol diğeri sağ göğüs hatrına .sempatiksalakcinni
her sey kızım için; artık ikinci derim bildiğim pijamalarım,uykusuzluktan dolayı iğne gibi batan göz kapaklarım,sürekli tepede lastik tokayla toplamaktan uzunlugunu unuttugum saçlarım,kızımı incitmemesi için derisinin dibinden kestiğim sıfır beden boyasız tamamen organik tırnaklarım ve
3 aydır süt ve süt ürünlerini yiyememekten dolayı geceleri gördüğüm dondurma,pasta ve tatlılarla bezenmiş rüyalarımla değişik biişi oldum işte :1shok:
herşey bir yana artık gülüşlerle birlikte iletişime de gectık,maşallah Birce'me.1 ay içinde de dişlerimiz çıkacakmıs sabırsızlıkla bekliyorum
canım az önce gördüm.geçmiş olsun .inşallah en kısa sürede atlatır yavrucak olumunekankayizsmile
bu arada kızlar size bişi danısmak istiyorum. gunde 6 damla ferro sanol kullanıyordum ama kızımın bagırsak sistemını cok zorluyordu.
bi yerde okumustum ferrumun etkisi yarı yarıya az oldugu için ferro sanolun 2 katı verilmeliymiş.ama bu bilgi dogru mu yanlıs mı bilmiyorum
ferrum kullananlar bebişlere gunde kaçar damla veriyorsunuz?
hangi marka alıyosun? dün bende ülker hero organik sütlü pirinçli aldım 7-8 kaşık zor yedi sıpam:)
kızlar kimse yok mu facebook daki grubun adı neeeeeeeeeeeeeee
doyurdum kızımı, iyice uykusu gelince yatırdım yatağına ,verdim emziğini kendi başına uyudu valla...ay çok sevindim...bikaç kez emziğini çıkardı tekrar vermek için girip çıktım ama uyudu kuzucuğum..yarın gündüzde denyeyim bakalım.inşallah kendi kendine uyur artık fıstığım...
maşallah Doğaya :) Sarp da öyle, geceleri veriyorum emziği ağzına kendi kendine uyuyor maşallah...
zeynepcim benim adımda mehtap...facebookta ta grup açtık dilersen oraya da katılabilirsin...
ben de bu kararı çok zor verdim çalışmaya başladım.asla eymeni bırakamazmışım gibi geliyordu.şimdi anlıyorum ki çok doğru bir karar vermişim.tabi benim iş yarım gün.evden 9 da çıkıyorum 13 te evdeyim.bakıcıyı tam gün tuttum öğleden sonra da kalıyor ev işi filan yapıyor.ben de oğluşumla vakit geçiriyorum.çok rahatladım.kendimi kapana kısılmış gibi hissediyordum tuvalete bile gidemiyordum.daha sağlıklı ve pozitif bir anne oldum.inanın çalışmak çok iyi geliyor.haa ilk gün ağlayarak eve geri dönmüştüm yapamıcam diye ama alışıyor insan..
doyurdum kızımı, iyice uykusu gelince yatırdım yatağına ,verdim emziğini kendi başına uyudu valla...ay çok sevindim...bikaç kez emziğini çıkardı tekrar vermek için girip çıktım ama uyudu kuzucuğum..yarın gündüzde denyeyim bakalım.inşallah kendi kendine uyur artık fıstığım...
bizde erkenciyiz günaydın kızlar
kızlar bizim düzen istanbula gıttıgımızde bozulmuştu şimdi düzeni oturtmaya çalışıyodum ama arada yıne kaçamak yapıp kalkıyodu dun gece 9da yatırdım yarım saat sonra uyandı gozler faltaşı yuzume guluyo karanlıkta çığlık atıyo oyun ıstıyo pişpişpiş diye diye dılımde tuy bıttı nasıl ağlıyo ama nazlanarak kaldırcagımı sanıyohaha yanıldı ama (kötü anne) sonra 1 saat devam ettım uyudu kaldı üstelık fena halde grip oldum inş kızıma çok bulaştırmadan geçırırım
bu arada kızlar kızım yüzüstü sağa sola donuyor veee geri geri gıdıyor bi popoyu kaldırıyor bi göğsünü ıkısını aynı anda yapmayı öğrenırse ileri doğru sürünüccek maşallah kızımaaaaa:))
günaydınn
azıttı yine benim çatlak oğlum gece gece delendim valla.
Uykum vaaaaar
doğaya ve sarpa da kocaman maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?