haha yelda alemsin :)) maş can a.
Emir de bu sabah 2 kere yüzüstünden sırtüsetüne dönmeyi başardıı:) baya uğraştı garibim:)
günaydın hanımlar maşallah bütün bebişlere bizde artık popomuzu bağlatmıyoruz çığlı çığlığa hemen dönüyor emekleme pozisyonuna geçiyor sonra sürünüyor popo yukarıda yakalayıp bağlayabilmek olum birde kuvvetli maşallah çeviriyorum sırtüstü direniyor bana dönmemek için birde emekledinde tutamayız herhalde :)))
imdaaaaaat geceleri uyumak istiyorummm:gitme:
çiğdemmm nerelerdesin özledim seni ya
hahaa bende uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
geceleri uıyumayan bebeklerinin annelernin allah yardımcısı olsun tez zamanda düzene girsin kuzucuklar inşallah
bugün misafir geliyo hepside orta yaşlı akrabalar menüde sigara böreği patates salatası tavuk göğsü tatlısı bide haşhaşlı ekmek aldım yeter heralde çocukla en kolayarını seçtim ne yapayım
kızlar ek gıdaya başladım sonunda (herkes zayıf diyodu) günde üç dört kez kaka yapmaya başladı eskiden 1 kez anca yapıyodu acaba gerçekten doymuyomuydu merak ettim doğrusu,gün içinde sırayla meyve ,sebze çorbası,yğurt,muhallebi veriyorum
kızlar ek gıdaya başladım sonunda (herkes zayıf diyodu) günde üç dört kez kaka yapmaya başladı eskiden 1 kez anca yapıyodu acaba gerçekten doymuyomuydu merak ettim doğrusu,gün içinde sırayla meyve ,sebze çorbası,yğurt,muhallebi veriyorum
canım ben henüz yumurta falan vermiyom yedinci ayda geçicem onlara o yüzden bişey diyemiycem ,sebze çorbasını sevmiyor tuz yok yağ yok ama yiyiyo öyle alışsın bencesebze çorbasını sevdimi benimki hiç yemiyo yoğurt çorbası yapsam olurmiki azıcık yumurta sarısı biraz pirinç unu yoğurt az z.yağı birazda tuz ağır gelir mi ki hepsini veriyorz nasılsa karışımıda ağır olmaz heralde
7 buçuk kilo benimkikızlar sizin bebişlerin kilo nedir?
hayırlı olsun ek gıdalarınız.resimlerde zayıf görünmüyor ama maşallahı egeciğin.
saol cnm
sen naptın iş başvurusu yapmıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?