2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın hanımlar maşallah bütün bebişlere bizde artık popomuzu bağlatmıyoruz çığlı çığlığa hemen dönüyor emekleme pozisyonuna geçiyor sonra sürünüyor popo yukarıda yakalayıp bağlayabilmek olum birde kuvvetli maşallah çeviriyorum sırtüstü direniyor bana dönmemek için birde emekledinde tutamayız herhalde :)))

evet bezini değiştirmek bile baya zorlaştı artık 2 dk durmuyo hemen fırt dönüyo:)) maşallah kuzulara.

bizimki de uyandı.gideyim de şebeklik yapayım kuzuma:)

geceleri uıyumayan bebeklerinin annelernin allah yardımcısı olsun tez zamanda düzene girsin kuzucuklar inşallah

bizimde uyku düzenimiz oturmaya başlıyo ama hala uyuturken işkence bazen memede uyuyup kalıyo bazende dalmakta zorlanıyo ama saatlerimiz belirmeye başlıyo gibi sabah 8.15 kalkış sonra 10- 10 buçuk gibi yatıyo 1 buçuk saat uyuyo sonra 1buçuk 2 gibi uyuyo 4e doğru kalkıyo 6 gibi bidaha uyuyo sonra 11 de uyuyo şu gece sk sık uyanmaı olmasa güzel de o kötü yoruyo beni ((

bizde 2 gündür konuşmaya çalışyoruz ağzından sürekli sesler çıkıyo bi gülmler çığlık atmalar bide kakasnı yapsa daha rahatlayacak kuzum içim acıyo o öyle olunca bugünde yapamazsa yarın s.ocağına götüreyim belki fitil verir

bugün misafir geliyo hepside orta yaşlı akrabalar menüde sigara böreği patates salatası tavuk göğsü tatlısı bide haşhaşlı ekmek aldım yeter heralde çocukla en kolayarını seçtim ne yapayım

kızlar ek gıdaya başladım sonunda (herkes zayıf diyodu) günde üç dört kez kaka yapmaya başladı eskiden 1 kez anca yapıyodu acaba gerçekten doymuyomuydu merak ettim doğrusu,gün içinde sırayla meyve ,sebze çorbası,yğurt,muhallebi veriyorum

sebze çorbasını sevdimi benimki hiç yemiyo yoğurt çorbası yapsam olurmiki azıcık yumurta sarısı biraz pirinç unu yoğurt az z.yağı birazda tuz ağır gelir mi ki hepsini veriyorz nasılsa karışımıda ağır olmaz heralde

hayırlı olsun ek gıdalarınız.resimlerde zayıf görünmüyor ama maşallahı egeciğin.

sen naptın iş başvurusu yapmıştın?

canım ben henüz yumurta falan vermiyom yedinci ayda geçicem onlara o yüzden bişey diyemiycem ,sebze çorbasını sevmiyor tuz yok yağ yok ama yiyiyo öyle alışsın bence
kızlar sizin bebişlerin kilo nedir?
7 buçuk kilo benimki
hayırlı olsun ek gıdalarınız.resimlerde zayıf görünmüyor ama maşallahı egeciğin.
saol cnm
sen naptın iş başvurusu yapmıştın?

haftaya başlıycam sanırım okuldan çıkışımın gelmesini bekliyorum

ecrn2010 benim oğluşta pek sevmedi sebze çorbasını tatlıları daha çok seviyor.gece için olan ahıllı mamayıda sevmiyor.

herkese merhaba...
kızlar maşallah valla sizinkilere, benimki tembel sağa sola hooppp dönüyor ama yüzüstü dönmüyor, şimdiye kadar 1-2 kez döndü, ama sanırım sevmiyor yüzüstü olmayı, ben öyle koyunca da çok rahatsız oluyor. poposu büyük olsa kaldıramıyor diyeceğim ama minicik popişi var :)
tuba, belki doymadığından değil de sırf anne sütü içtiği için az yapıyordur önceden, benimki günde 2 kez yapıyor... zayıf değil canım Ege bence, maşallah fotolarda çok fit görünüyor. Sarp daha 7,5 olmadı, en fazla 7,300 falandır sanırım.
valla bebeği gece uyumayanların Allah yardımcısı olsun, çok zor gerçekten. bir ara düzeni bozulmuştu sık kalkıyordu, ertesi gün uykusuzluktan deliriyordum. bir de insanın sinirleri de bozuluyor uykusuz kalınca... hepsinin gece uykuları düzene girsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…