herkese merhaba...
kızlar maşallah valla sizinkilere, benimki tembel sağa sola hooppp dönüyor ama yüzüstü dönmüyor, şimdiye kadar 1-2 kez döndü, ama sanırım sevmiyor yüzüstü olmayı, ben öyle koyunca da çok rahatsız oluyor. poposu büyük olsa kaldıramıyor diyeceğim ama minicik popişi var :)
tuba, belki doymadığından değil de sırf anne sütü içtiği için az yapıyordur önceden, benimki günde 2 kez yapıyor... zayıf değil canım Ege bence, maşallah fotolarda çok fit görünüyor. Sarp daha 7,5 olmadı, en fazla 7,300 falandır sanırım.
valla bebeği gece uyumayanların Allah yardımcısı olsun, çok zor gerçekten. bir ara düzeni bozulmuştu sık kalkıyordu, ertesi gün uykusuzluktan deliriyordum. bir de insanın sinirleri de bozuluyor uykusuz kalınca... hepsinin gece uykuları düzene girsin inşallah...
Yasemin, maşallah Kerem'e.. inşallah uykusu da düzene girer en kısa zamanda.
Müge, benimki aksi gibi yoğurt da sevmiyor, yoğurdu bir tek meyve püresiyle yiyor..
ecrn2010 benim oğluşta pek sevmedi sebze çorbasını tatlıları daha çok seviyor.gece için olan ahıllı mamayıda sevmiyor.
günaydın kızlarr...sonunda Doğa hanım biberon tutmayı becerdi:))bu sabah armut suyunu biberonuyla içti...ferrumuda verdim şimdi örümceğinde dolanıyor...
ya gündüz ne yaparlarsa yapsınlarda gece uynık olmaları çok zor oluyor...Allah kolaylık versin gece uyumayan bebişlerin annelerine...bazen bizimkide yapıyor ama anlıyorum gazdan oluyor...Doğa da artık her türlü dönüyor maşallah...o kadar çabalıyor ki hemen emekleyiverecek....kızlar sütlü pirinçli mamanın içindekiler bölümünü bana yazar mısnız?olabilecek gibi bişeyse evde yapayım diyorum...daha organik olsun:jeyyar:
sebze corbasina havuc yerine balkabagi da deneyin bazen, o da tat veriyor super :))
örümceginde dolanıyor derken canım anlamdımda kızın ayaklandı mı?fisfisfis
kızlar, örümcekle yürüteç aynı şey mi? ne cahilim :)
ben örümcegi yürüteç diye anladımfisfisfis
tuba hayırlı oolsun ek gıda döneminiz.
Elma suyu verdim az önce içmedi yaf ne cins oğlum var havucu da beğenmedi.kola fanta falan vercem o olcak:)))
hafta sonu yürüteç aldık, 5 dakika falan koyuyorum içine ama sadece çırpınıyor. zaten bir tek patilerinin ucu yere değiyor :)
şeyma kız maşallah oğluna boylu poslu olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?