2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir de kızlar, sebze çorbasını sevmeyenler için havucunu bol koyarsanız daha tatlı oluyor, iyi yiyorlar, Şeyma söylemişti denedim ben de hakkaten işe yaradı...

keremde yüz üstü yatmayı hiç sevmiyor keyfi yerindese hop dönüyor değilse avazı çıktığı kadar bağırıyor sonrada ağlamaya başlıyor.ben şu an o durumdayım biz gece çok sık kalkıyoruz belki gecede 7-8 kez kalkıyorumdur kafam kazan gibi şöyle uzun uzun deliksiz uykuya o kadar çok ihtiyacım varki.ama yinede sağ olsun sabah bir gülücük atıyor herşey bitiyor sonra evden çıkmak zor oluyor onu bırakmak.

bu arada kerem 8,5 kilo

banada söylemişti şeyma bide gamze söylemişti yoğurtla karıştır diye bende o şekilde yediriyorum

Yasemin, maşallah Kerem'e.. inşallah uykusu da düzene girer en kısa zamanda.
Müge, benimki aksi gibi yoğurt da sevmiyor, yoğurdu bir tek meyve püresiyle yiyor..

ecrn2010 benim oğluşta pek sevmedi sebze çorbasını tatlıları daha çok seviyor.gece için olan ahıllı mamayıda sevmiyor.

sütlü pirinçli dene onu dha çok sevdi benimki tahıllıyı yemek istemiyodu pirinçli sütlüyü zevkle yiyo belki oda sever dene istersen

selam kızlar;
ne güzel çoğunuz ek gıdalara başlamışsız bizde 29'da altı aylık kontrolüne gideceğiz bakalım doktor başla derse başlayacağız yoksa anne sütüne devam. bu arada 9300 kilodayız.
kaç gündür kıvanç hep ateşli dişlerimiz geliyor galiba mahvoldu kuzucum bi gelsede kurtulsa.

günaydın kızlarr...sonunda Doğa hanım biberon tutmayı becerdi:))bu sabah armut suyunu biberonuyla içti...ferrumuda verdim şimdi örümceğinde dolanıyor...
ya gündüz ne yaparlarsa yapsınlarda gece uynık olmaları çok zor oluyor...Allah kolaylık versin gece uyumayan bebişlerin annelerine...bazen bizimkide yapıyor ama anlıyorum gazdan oluyor...Doğa da artık her türlü dönüyor maşallah...o kadar çabalıyor ki hemen emekleyiverecek....kızlar sütlü pirinçli mamanın içindekiler bölümünü bana yazar mısnız?olabilecek gibi bişeyse evde yapayım diyorum...daha organik olsun:jeyyar:

örümceginde dolanıyor derken canım anlamdımda kızın ayaklandı mı?fisfisfis

tuba hayırlı oolsun ek gıda döneminiz.
elma suyu verdim az önce içmedi yaf ne cins oğlum var havucu da beğenmedi.kola fanta falan vercem o olcak:)))

tünaydınnnopuyorumnanaktan..benim kuzucum 6 ayını doldurdu...yarı yaşında yaniiŞeniz..bugün aşıya gittik..erkeğim 2 aşı oldu zatüreyide önümüzdeki ay yapcaklar aşı az geliyomuşta..paşam ilk aşıda hiç ağlamadı ikincide azcık ağladı dayanıklı kuşum benim..boyumuz 74 cm..kilo şaibelikafamçokkarıştı ilk önce tartıya koydu ebe elle ayarlananlardan dijital değil 8600 dedi 200 grda badiden düştü 8400:1shok::1shok: nasıl yani dedim kilomu verdi şimdi..geçen ay 9400düakannehir aa dedi ayarı bozuldu heralde uğraştı hah dedi oldu biraz yine tarttı 10.100 dedi..e tabi aklımdabi soru işareti kaldı bozuk tartıyla ölçümmü olurklava: haftaya dr. götürcem ne dicek bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…