2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah kuzucuga...

ben kızçeme bebe bisküvisi veriyorum doktora sormadım ama bişi olur muki bayıla bayıla yiyiyor hergün iki tane bebe bisküvisi yiyor

Son düzenleme:
ben kızçeme bebe bisküvisi veriyorum doktora sormadım ama bişi olur muki bayıla bayıla yiyiyor hergün iki tane bebe bisküvisi yiyor

çok canım olmaz aslında cic bebenin pek yararı yokmuş diye duymuştum ama bize dr.umuz kahvaltısını ya bebek ekmeğiyle yada cici bebeyle yap dedi..afiyet şeker olsun

canım bizim dr verme erken dedi ama verenler var sanırım aramızda... hatta önceki drumuz kahvaltıyı bisküviyle hazırla demişti, şimdiki dr. sakın verme dedi ... benim de kafam karıştı .

örümceginde dolanıyor derken canım anlamdımda kızın ayaklandı mı?fisfisfis

örümcekle yürüteçi aynı biliyorum ben..ya aykalandı demk ki bilmiyorum ama evi dört dönüyor yütüteçle..heryere girip çıkıyor...biraz erken koydum ben..tek başıma evde onu oyalamak adına..ama şimdi bütün odayı dolanıyor.hatta artık örtüleri çekiştiiryor:)

şeymacım maşallah oğluna...6.ayınız kutlu ve mutlu olsun..

hafta sonu yürüteç aldık, 5 dakika falan koyuyorum içine ama sadece çırpınıyor. zaten bir tek patilerinin ucu yere değiyor :)

bizim yürüteçin boyu ayarlanıyor canım..belki sizinkide öyledir..boyuna göre ayarlıyoruz..o zaman değiyor ayakları.tam basıyor..

bizim doktorumuzda verebilirsin demişti..ben daha hiç vermedim ama..

saol cnm,redbull ver kanatlansın :)))))))
:)))doğru söylüyon..Emir paşayı aşağısı kurtarmaz..ama gecede tutamayız sonra çocuğu...zaten uyumuyo..artık gökçeni düşünemiyorum:)))

maşşalh maşallah

valla 41 kere maşallah Doğaya.. benim tembel oğlan dediğim gibi sadece çırpınıyor ve çıldırıyor içinde :) ama zaten ayakları yere değmediği için dolanması imkansız şimdilik. daha çok önündeki oyuncak kısmıyla ilgileniyor :)

kızlar bende alsammı napsam şu yürüteçi sağlıklı değil dıyola ama kucağımda uyanık oldugunda heder oluyorum zaptedemıyorum artık heryere bakıyo gıtmek istıyo çok yaramaz olcak bu çocuk ya:))
şimdi alsam erkenmi kızlarrr

redbull:)) hahha vala süper fikir:))) bide yürüteç alsammı yaa bende doktor alma dedi vicdanım elvermiyo. annem de siz yürüteçte büyüdünüz diyo. vercem redbulu koycam yürüteçe sal çayıra mevlam kayıraa:))

tubacım oğlunun gözleri tam mavimi? resımlerde tam mavi
benim kızın gözleri buğulu bi yeşil bi mavi alacalı bişey kahverengımı olcak acaba göz rengi oturdumu bebeişlerınızın kızlarrrr?

sağolun kızlar, beceriksiz babası en düşük ayarı bu dedi ama gidince bir de ben bakayım :) 3 boy ayarı vardı sanırım, chicco dj baby yürüteci... aynen balet gibi valla Tuba :)

Şeyma maşallah tosun Eymene :)

Son düzenleme:

ben koyalı 15 gün falan oldu ,bilmiyorum zararlı mı sen bilirsin yani

ipeknil bizim bı akrbın bebğide öle koymuş çocugu süreklı şimdi bi yaşında balerın gıb yuruyo parmak uçlarında tabanına basmıo oyuzden dıkkat et canım

ipeknil bizim bı akrbın bebğide öle koymuş çocugu süreklı şimdi bi yaşında balerın gıb yuruyo parmak uçlarında tabanına basmıo oyuzden dıkkat et canım

haklısın canım sağol eve gidince ayarına bakayım bir, olmazsa boyu daha uzayınca kullanırız yürüteci. gerçi ben en fazla 5 dakika falan koyuyorum şimdilik küçük diye...

benim kızın gözleri buğulu bi yeşil bi mavi alacalı bişey kahverengımı olcak acaba göz rengi oturdumu bebeişlerınızın kızlarrrr?

tam mavi cnm doğduğundan beri aynı,herkes döner dedi ama dönmedi aslında ne ben eşim renkli gözlüyüz,ne demişler alimden zalim ,zalimden alim doğarmış :)))

tuba hayırlı oolsun ek gıda döneminiz.
elma suyu verdim az önce içmedi yaf ne cins oğlum var havucu da beğenmedi.kola fanta falan vercem o olcak:)))

bak onu kesin içer :)

şeyma maşallah kuzuya

bence bişi olmaz zaden çok az veriyosun.

ayarı vardır onun ayarlayın yavrum balet gibi dolanmasın ortada bizimki yürüteci baya geliştirdi her yöne gidiyo maşallah
çok güldüm ya balet ha :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bizimkinin tam oturdu sanırım mavi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…