tünaydınnnopuyorumnanaktan..benim kuzucum 6 ayını doldurdu...yarı yaşında yaniiŞeniz..bugün aşıya gittik..erkeğim 2 aşı oldu zatüreyide önümüzdeki ay yapcaklar aşı az geliyomuşta..paşam ilk aşıda hiç ağlamadı ikincide azcık ağladıdayanıklı kuşum benim..boyumuz 74 cm..kilo şaibelikafamçokkarıştı ilk önce tartıya koydu ebe elle ayarlananlardan dijital değil 8600 dedi 200 grda badiden düştü 8400:1shok::1shok: nasıl yani dedim kilomu verdi şimdi..geçen ay 9400düakannehir aa dedi ayarı bozuldu heralde uğraştı hah dedi oldu biraz yine tarttı 10.100 dedi..e tabi aklımdabi soru işareti kaldı bozuk tartıyla ölçümmü olur klava: haftaya dr. götürcem ne dicek bakalım
ben kızçeme bebe bisküvisi veriyorum doktora sormadım ama bişi olur muki bayıla bayıla yiyiyor hergün iki tane bebe bisküvisi yiyor
ben kızçeme bebe bisküvisi veriyorum doktora sormadım ama bişi olur muki bayıla bayıla yiyiyor hergün iki tane bebe bisküvisi yiyor
tuba hayırlı oolsun ek gıda döneminiz.
elma suyu verdim az önce içmedi yaf ne cins oğlum var havucu da beğenmedi.kola fanta falan vercem o olcak:)))
örümceginde dolanıyor derken canım anlamdımda kızın ayaklandı mı?fisfisfis
hafta sonu yürüteç aldık, 5 dakika falan koyuyorum içine ama sadece çırpınıyor. zaten bir tek patilerinin ucu yere değiyor :)
hafta sonu yürüteç aldık, 5 dakika falan koyuyorum içine ama sadece çırpınıyor. zaten bir tek patilerinin ucu yere değiyor :)
:)))doğru söylüyon..Emir paşayı aşağısı kurtarmaz..ama gecede tutamayız sonra çocuğu...zaten uyumuyo..artık gökçeni düşünemiyorum:)))saol cnm,redbull ver kanatlansın :)))))))
tünaydınnnopuyorumnanaktan..benim kuzucum 6 ayını doldurdu...yarı yaşında yaniiŞeniz..bugün aşıya gittik..erkeğim 2 aşı oldu zatüreyide önümüzdeki ay yapcaklar aşı az geliyomuşta..paşam ilk aşıda hiç ağlamadı ikincide azcık ağladıdayanıklı kuşum benim..boyumuz 74 cm..kilo şaibelikafamçokkarıştı ilk önce tartıya koydu ebe elle ayarlananlardan dijital değil 8600 dedi 200 grda badiden düştü 8400:1shok::1shok: nasıl yani dedim kilomu verdi şimdi..geçen ay 9400düakannehir aa dedi ayarı bozuldu heralde uğraştı hah dedi oldu biraz yine tarttı 10.100 dedi..e tabi aklımdabi soru işareti kaldı bozuk tartıyla ölçümmü olur klava: haftaya dr. götürcem ne dicek bakalım
örümcekle yürüteçi aynı biliyorum ben..ya aykalandı demk ki bilmiyorum ama evi dört dönüyor yütüteçle..heryere girip çıkıyor...biraz erken koydum ben..tek başıma evde onu oyalamak adına..ama şimdi bütün odayı dolanıyor.hatta artık örtüleri çekiştiiryor:)
şeymacım maşallah oğluna...6.ayınız kutlu ve mutlu olsun..
kızlar bende alsammı napsam şu yürüteçi sağlıklı değil dıyola ama kucağımda uyanık oldugunda heder oluyorum zaptedemıyorum artık heryere bakıyo gıtmek istıyo çok yaramaz olcak bu çocuk ya:))
şimdi alsam erkenmi kızlarrr
ipeknil bizim bı akrbın bebğide öle koymuş çocugu süreklı şimdi bi yaşında balerın gıb yuruyo parmak uçlarında tabanına basmıo oyuzden dıkkat et canım
tubacım oğlunun gözleri tam mavimi? resımlerde tam mavi
benim kızın gözleri buğulu bi yeşil bi mavi alacalı bişey kahverengımı olcak acaba göz rengi oturdumu bebeişlerınızın kızlarrrr?
tuba hayırlı oolsun ek gıda döneminiz.
elma suyu verdim az önce içmedi yaf ne cins oğlum var havucu da beğenmedi.kola fanta falan vercem o olcak:)))
çok güldüm ya balet ha :roflol:ayarı vardır onun ayarlayın yavrum balet gibi dolanmasın ortada bizimki yürüteci baya geliştirdi her yöne gidiyo maşallah
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3redbull:)) hahha vala süper fikir:))) bide yürüteç alsammı yaa bende doktor alma dedi vicdanım elvermiyo. annem de siz yürüteçte büyüdünüz diyo. vercem redbulu koycam yürüteçe sal çayıra mevlam kayıraa:))
tubacım oğlunun gözleri tam mavimi? resımlerde tam mavi
benim kızın gözleri buğulu bi yeşil bi mavi alacalı bişey kahverengımı olcak acaba göz rengi oturdumu bebeişlerınızın kızlarrrr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?