2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
niye bu doktorların dediği birbirini tutmuyor yaaa aynı egitimi almıyormu bunlar

hiç sorma Çiğdem, bizim dr hastaneden ayrılmış o yüzden hastanedeki diğer çocuk doktoruna geçtik, ikisi birbirinin tam tersi şeyler söylüyor ve kafamı karıştırıyor. ben de mecbuen şimdiki dra güvenmeye karar verdim :)

kızlar ben dün gece kereme çok huysuzlaştı için anason içirdim siz içiriyormusunuz bi zararı olmaz dimi?

ben kızımı odada yalnız bırakamıyorum döne döne evi tur atıyor geçen mutfaga su içmeye gittim hemde koşarak geldimki kız koydugum yerde yok bacaklarımın dermenı kesildi çocuk nerde diye birde baktımki masanın altında sandalye dönmesine engel olmuş kızımda çabalıyor

bugunlerde pek bi duygusalım ,hamileliğimdeki hormon seviyem hala düşmedi demek ki a.s

tesekkur ederim canım ferrum deniyim ben de opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 ya doktorlar insanı çıldırtıyor zaten...bende bilerek sormuyorum bazı şeyleri:))ya bizde yürüteçle büyümüşüz ama erkek bebekler için bi tehlikesi olur mu bilmiyorum açıkçası..yürüteçle büyüyen erkeklere bakmak lazım:)))
evet canım..sen bi daha bak ayarına..en düşükte değildir bence o...
tam mavi cnm doğduğundan beri aynı,herkes döner dedi ama dönmedi aslında ne ben eşim renkli gözlüyüz,ne demişler alimden zalim ,zalimden alim doğarmış :)))
maşallah oğluşuna canım..çok güzel gözleri..bizimki de mavi..biz eşimle ikimizde renkli gözlüyüz..renkli olmasa çocuk bunalıma girerdi valla:))
kızlar ben dün gece kereme çok huysuzlaştı için anason içirdim siz içiriyormusunuz bi zararı olmaz dimi?

annem bana haşhaş bile içirmiş:)))ama anason yerine şu milupanın gece çaylarından denesene...bitkiler çok masum değildir çünkü..denenip kanıtlanmış şeyler kullanmak lazım..hem o çayda da anason var bildiğim kadarıyla...

anason bende vermedim nası bişeydir ki ooo uyuturmu:))

selam kızalr ben geldım.dun gıremedım anneme gıtmıstım.bugunde annem gelcektı ama hava cok kotu dısarı cıkarmı bılmem.
bende kızımı uyuttum sımdı yarım saat uyur daha camasırları katlayıp yerlestırcem.bulasık mak.bosaltıcam.yenı camasırları as.kırlı bul yerlestır ve daha ne yemek yapıcama karar verıcem.yarım saate yetısrımı bılmem ınsallah kızım bıraz cok uyur:)

benım kızım 10 dan beridir uyuyor bı kere emdı yıne uyudu bende onunla ıkı saat uyudum şimdi ise hiç halım yok bıraz evı toplasam ıyı olur uyanınca sureklı kucak isticek çunkı:) kolay gelsın sizlrede hanımlarrrr

nidah ipeknil sağolun 2010 mayıs anneleri diye aramıştım bulamamıştım şimdi onaylanmayı bekliyorum bakalım neler var

benım kızım bayılıyo banyoya gulucukler astıyo suyun içinde kafasına sıra gelınce yuzu dokuluyo bıraz ama ağlamıyo banyodan çıkınca ağlıyo ust değiştirirkende bieşeyı yok alıştı zaar gunde en az 5 kere ustunu değişirdim küçükken süs merakı işte (annesinde)

benim oğlumda hoşlanmıyo üst değiştirirken bend emümkün olduğunca bol şeyklr giydiriyorum rahat giydirip çıkarayım diye

benim oğlan üst değişmekten ve banyodan hiç hoşlanmıyo ,bırakacaksın koksun yani ,sizinkiler nasıl ?

benimki soyunmayı çok seviyor Allahtan giyinmeyi de seviyor :))) banyoyu da çok seviyor nasıl gülüyor su döktükçe... hani bebekler kafadan body çıkarılırken sevmez ya, benimki direk gülüyor o aşamada :)

Cici yönetici kızlardan hangisi ilk girerse onaylar üyeliğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…