niye bu doktorların dediği birbirini tutmuyor yaaa aynı egitimi almıyormu bunlar
kızlar ben dün gece kereme çok huysuzlaştı için anason içirdim siz içiriyormusunuz bi zararı olmaz dimi?
kızlar selam facebook daki gruba girmeye çalışıyorum bulamıyorum
canım ne güzel ne kadar şairane yazmışsın...çok hoşuma gitti valla...bende ferro sanol kullanıyordum...kızım içmemeye başladı..doktoruma sorarak ferrum housman şurupa geçtik..günde bir çaykaşığı vermemi söyledi doktor..tadıda güzel..
hiç vermedim bağımlılık yapmasın:içelim::roflol:
kaydirigubbakcemile3 ya doktorlar insanı çıldırtıyor zaten...bende bilerek sormuyorum bazı şeyleri:))ya bizde yürüteçle büyümüşüz ama erkek bebekler için bi tehlikesi olur mu bilmiyorum açıkçası..yürüteçle büyüyen erkeklere bakmak lazım:)))redbull:)) hahha vala süper fikir:))) bide yürüteç alsammı yaa bende doktor alma dedi vicdanım elvermiyo. annem de siz yürüteçte büyüdünüz diyo. vercem redbulu koycam yürüteçe sal çayıra mevlam kayıraa:))
evet canım..sen bi daha bak ayarına..en düşükte değildir bence o...sağolun kızlar, beceriksiz babası en düşük ayarı bu dedi ama gidince bir de ben bakayım :) 3 boy ayarı vardı sanırım, chicco dj baby yürüteci... aynen balet gibi valla Tuba :)
Şeyma maşallah tosun Eymene :)
maşallah oğluşuna canım..çok güzel gözleri..bizimki de mavi..biz eşimle ikimizde renkli gözlüyüz..renkli olmasa çocuk bunalıma girerdi valla:))tam mavi cnm doğduğundan beri aynı,herkes döner dedi ama dönmedi aslında ne ben eşim renkli gözlüyüz,ne demişler alimden zalim ,zalimden alim doğarmış :)))
kızlar ben dün gece kereme çok huysuzlaştı için anason içirdim siz içiriyormusunuz bi zararı olmaz dimi?
benim oğlan üst değişmekten ve banyodan hiç hoşlanmıyo ,bırakacaksın koksun yani ,sizinkiler nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?