2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim oğlan üst değişmekten ve banyodan hiç hoşlanmıyo ,bırakacaksın koksun yani ,sizinkiler nasıl ?

benimki banyoyu çok seviyor...soyunma kısmına da abyılıyor.altını değiştirirken bile gülleri açıyor..amaaa giydirmeye başladık mı basıyor çığlığı..hiç sevmiyor giyinmeyi...arsız olcak bu kızsempatiksalakcinni

maşallah Sarp,a valla..benimki hep çıplak gezse çok mutlu olacak...

cici kabul ettim üyeliğini sanırım:))ismin neydi?

Eğer bebeğiniz boğa ise, onun ihtiyaçlarıyla ilgilenme konusunda oldukça duyarlı olmanız gerekir. Boğa bebeği, şefkatli bir öpücük ve sevecen bir dokunuş için yaşar. Rahat ve konforlu olmaya ihtiyacı vardır. Bu yüzden maması lezzetli, yatağı rahat, odası ne soğuk ne de sıcak olmalıdır. Dingin seslerden ve klasik olmayan oyuncaklardan hoşlanır. Anahtar kelimesi “sahip olmak” olduğu için, oyuncakları çok önemlidir. Oyuncaklarının kendine ait olduğunun farkına varınca, onları paylaşma güçlüğü çekebilir. Aile, boğa bebeği için çok önemlidir. Geleneksel bir aile modeli içerisinde kendisini daha rahat hissederler. Kardeşleri varsa, onlarla yakın olmaktan hoşlanır. Boğa bebeği yeni şeyler öğrenmekte aceleci davranmaz. Sadece kendisi istediği zaman öğrenir; baskıya cevap vermez. Bu yüzden nazik ve duyarlı bir tutum içerisinde olmalısınız.

milupa nın sayfasından aldım...

bekonun indirimde 65 tl

arzumun 60 tl

ütü alcam da kızlar netten bozuldu bizimki acil lazımm hangisini alayım uygun bişe baktım bu ikisi arasında kaldımm varmı fikri olan__??

yesinler onun rahatınıııııkaydirigubbakcemile2 en güzel ayda doğdu miniklerimizzz maşallah

bekonun watt ı daha çokmuş:) onu alayım bari sağolun kızlar

gökçen benimde philips ve çok memnunun eğer çok fiyat farkı yoksa ona bak istersen.

philips pahalı canım ya 100küsür en ucuzu. tek maaşa düşünce iktisat yapıyoz valla:)

benimkide philips azur ıonic:lepi:ütümü tek geçerim..onun sayesinde ütü yapmaya bayılıyorum

bumuu şeyma 332 tl diyo. keşkem evlenirken böle bişi aldırsaymışım anama-tatlicadiarzu- Gerçi her halukarda ütüden nefret ediyorum eşim kendi ütüler gömleğini kumaş pantolnunu falanaklinialirimsmile

benimkide philips azur ıonic:lepi:ütümü tek geçerim..onun sayesinde ütü yapmaya bayılıyorum

ben filipsi yakınlarda çöpe attım valla, dünyanın parasına aldıydım bi hayrını göremedim. şimdi sinbo kullanıom en azından bozulursa ciğerim yanmaz.:1closedeyes:

bugün pek uğrayamadım bütün evi sildim süpürdüm balkonları yıkadım yemeğimide yaptım üstümden yük kalktı sanki ohh be birazdan oğlumu almaya gitçez miniğimle.

bu arada geçmişe göz gezdirdimde şeyma sana bi şey sormak istiyorum çorbaya irmiği hangi aşamada atıyosun.ben sebzeleri haşlıyorum pişince süzüp suyuna irmiği atıyorum irmik pişince sebzeleri ezip karıştırıyorum yanlışmı yapıyom acaba.beni bi aydınlatıver bi zahmet

mrb benım kızım 5 ay 5 gun 7 kılo.bence cok dııl kılosu ama doktor sadece yogurt ver dedı baska bısı verme dedı
doymassa da aptamıl sut ver dedı.sız basladınızmı ek gıdaya

biz biraz başladık:))kilo alımı iyiydi ama son zamanlarda gece uyanmaları arttı..o nedenle başlayalım dedik...meyva suyu,yoğurt ve akşamları kaşık maması veriyorum şimdilk..

masallah sana valla 2 cocukla neler yapıyosun ben tekıyle bısey yapamıyorum.
bu yuzden 2. yı hıc dusunmuyorum kendıme hııııııc guvenım yok.beceremem asla:))

mrb benım kızım 5 ay 5 gun 7 kılo.bence cok dııl kılosu ama doktor sadece yogurt ver dedı baska bısı verme dedı
doymassa da aptamıl sut ver dedı.sız basladınızmı ek gıdaya

canım benım kızımda 5 ay 1 haftalık.gecen ay 7200 du.bu ay 8 olmustur sanırım.bende ek gıdaya gecmedım ama benım kızım 1 aydır emmıyor benı mama verıyorum kasık ve bıberon maması.daha baska hıcbısey vermedım.6 ayı beklıyorum sen bılırsın tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…