- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 98
- 40
benim oğlan üst değişmekten ve banyodan hiç hoşlanmıyo ,bırakacaksın koksun yani ,sizinkiler nasıl ?
benimki soyunmayı çok seviyor Allahtan giyinmeyi de seviyor :))) banyoyu da çok seviyor nasıl gülüyor su döktükçe... hani bebekler kafadan body çıkarılırken sevmez ya, benimki direk gülüyor o aşamada :)
Cici yönetici kızlardan hangisi ilk girerse onaylar üyeliğini..
Eğer bebeğiniz boğa ise, onun ihtiyaçlarıyla ilgilenme konusunda oldukça duyarlı olmanız gerekir. Boğa bebeği, şefkatli bir öpücük ve sevecen bir dokunuş için yaşar. Rahat ve konforlu olmaya ihtiyacı vardır. Bu yüzden maması lezzetli, yatağı rahat, odası ne soğuk ne de sıcak olmalıdır. Dingin seslerden ve klasik olmayan oyuncaklardan hoşlanır. Anahtar kelimesi “sahip olmak” olduğu için, oyuncakları çok önemlidir. Oyuncaklarının kendine ait olduğunun farkına varınca, onları paylaşma güçlüğü çekebilir. Aile, boğa bebeği için çok önemlidir. Geleneksel bir aile modeli içerisinde kendisini daha rahat hissederler. Kardeşleri varsa, onlarla yakın olmaktan hoşlanır. Boğa bebeği yeni şeyler öğrenmekte aceleci davranmaz. Sadece kendisi istediği zaman öğrenir; baskıya cevap vermez. Bu yüzden nazik ve duyarlı bir tutum içerisinde olmalısınız.
milupa nın sayfasından aldım...
bekonun indirimde 65 tl
arzumun 60 tl
ütü alcam da kızlar netten bozuldu bizimki acil lazımm hangisini alayım uygun bişe baktım bu ikisi arasında kaldımm varmı fikri olan__??
hangisinin buhar gücü fazlaysa onu al gökçen ikiside aynıysa uygununu al tabi
bekonun digital ekranı varmış ama buhar güçleri aynı sanırım açıklamalara göre. sağol tatlım
valla hiç anlamamki elektronik aletlerden...annem almış çeyizime işte kullanıyorum.ama çok memnunum philips markası..
benimkide philips azur ıonic:lepi:ütümü tek geçerim..onun sayesinde ütü yapmaya bayılıyorum
benimkide philips azur ıonic:lepi:ütümü tek geçerim..onun sayesinde ütü yapmaya bayılıyorum
kızlar sizin bebişlerin kilo nedir?
mrb benım kızım 5 ay 5 gun 7 kılo.bence cok dııl kılosu ama doktor sadece yogurt ver dedı baska bısı verme dedı
doymassa da aptamıl sut ver dedı.sız basladınızmı ek gıdaya
bugün pek uğrayamadım bütün evi sildim süpürdüm balkonları yıkadım yemeğimide yaptım üstümden yük kalktı sanki ohh be birazdan oğlumu almaya gitçez miniğimle.
bu arada geçmişe göz gezdirdimde şeyma sana bi şey sormak istiyorum çorbaya irmiği hangi aşamada atıyosun.ben sebzeleri haşlıyorum pişince süzüp suyuna irmiği atıyorum irmik pişince sebzeleri ezip karıştırıyorum yanlışmı yapıyom acaba.beni bi aydınlatıver bi zahmet
mrb benım kızım 5 ay 5 gun 7 kılo.bence cok dııl kılosu ama doktor sadece yogurt ver dedı baska bısı verme dedı
doymassa da aptamıl sut ver dedı.sız basladınızmı ek gıdaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?