2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz biraz başladık:))kilo alımı iyiydi ama son zamanlarda gece uyanmaları arttı..o nedenle başlayalım dedik...meyva suyu,yoğurt ve akşamları kaşık maması veriyorum şimdilk..

ya bende gece yatmadan kasık maması vermıstım 1 hafta once. delıksız uyudu ama gunduz cok kustu daha hazır dııl heralde.doktor aptamıl ver dıyınce ıkı gundur verdım bende yıne 8 saat fılan delıksız uyuyo doyunca.tabı gece 1de uyudugu ıcın halı kalmıyo uyanmaya.sabah 8 de uyanmıs konusuyodu emzırdım yatırdım nasılsa uyumaz dıye uzandım bı kalktım saat 11bucuk olmus.yatakta donup konusup duruyodu:)sabahları cok tatlıyız da gece cok gec uyuyunca bızı de yoruyo.ama gunde 1o saat uyuyabılen bı anne olarak sıkayet etmem ayıp olur heralde:)

bende yürüteç bakıyorum varmı tavsiye edebileceğiniz?

bizimki chicco dj baby, çok güzel acayip eğleniyor bir de böyle önünde direksiyon falan gibi bir şeyleri olan modeli vaardı o da güzeldi. emniyetli bir yürüteç bence. tavsiye ederim...

ben bıkac sey tattırmıstım devamını ıstedı ne verdıysem brokolıyı bıle sevdı.bende nasıl olsa yıcek zamanı gelınce dıye sımdı sadece emzırıyodum bıde aptamıl 90 cc yatmadan verıyorum bıraz da yogurt. bu arada bende dogurmadan once 3 cocuk fılan derdım de sımdı tek olsa da olur dıyorum çook zor ıkı cocuk annelerını tebrık edıyorum. ek gıdaya baslayınca nasıl hazırlıcm bılmem valla butun gun dpdıbeyız

masallah canım gercı benım kızımda ole masallah deyımde.10-11 saat uyur.aksam 9 sabah 9 uyudugu bıle oluyo:)) tabı 2 kez uyanıp emıyo gerı uyuyo.ama bın kere msallah senınkınede benımkınede:))

bizimki chicco dj baby, çok güzel acayip eğleniyor bir de böyle önünde direksiyon falan gibi bir şeyleri olan modeli vaardı o da güzeldi. emniyetli bir yürüteç bence. tavsiye ederim...

canım fıyatı ne kadar yurutecının bıde genel olarak fıyatlar nasıl kızlar ben daha hıc arastırmadım.daha yurutec dusunmuyorum ama 1-2 ay sonra ıstıyorum kızım daha kendıne hakım olmaıyo duramaz yurutecte suan

kesınlıkle ole canım cok zormus bebek buyutmek.cokta guzel ama bır cocuk guzel:))
hersey tadında:)) kendıme guvenebılsem ısterdım bı kardası olsun ama banada cocuklarımada yazık olur ıkısıne bırden faydalı olcagımı sanmıyorum kendımede tabı:)

biz 139 a aldık canım. aldığımız yerde en ucuz 89 a vardı (markasını hatırlamıyorum) ama tekerlekleri falan pek güvenli gelmedi bize, satıcı da öyle deyince chiccoyu aldık... altında emniyet için parçalar falan da var bunun...

ohh maşallahh...10 saat uyku iyiymiş..valla bizimki kaşık mamasını yediği halde gece 2 kere emmeye kalkıyor..doyuramıcam ben kızı:))

masallah sana valla 2 cocukla neler yapıyosun ben tekıyle bısey yapamıyorum.
bu yuzden 2. yı hıc dusunmuyorum kendıme hııııııc guvenım yok.beceremem asla:))

valla bende hamileyken kara kara düşünüyodum nasıl olcak etçek diye ama oluyo çok şükür.bu beden 3. bile kaldırır hehehe :) şaka bir yana bekarken bu kadar sabırlı değildim ben bile kendime şaşırıyorum.benim tek tahammül edemediğim şey dağınıklık ev temiz bile olsa dağınık oldumu pis duruyo.öğlene kadar pek bi şey yapamıyorum aslında öğden sonra sarkıyo işler genelde ama hallediliyo işte bi şekilde.tabi devamlı ayakta oluyosun o ayrı.ufaklığı bi yere koyuyorum bi pusetine bi kendi odasında yatağa yanıma alıp çene çala çala yapıyom ne yapayım.kardeşsiz bırakma kızını 3 yaşına geldimi yap bi tane daha koca kadınlar gibi konuştum demi :) biraz büyüsün başlar şimdi millet sizleri sıkıştırmaya:) bizim türk millleti ilginç işte biraz:)

eşim dün aktif bebek bulamamış uyu oyna almış gayet güzel göründü bana aktif bebekten daha ince bi yapısı var sıdırmadı kakayı falan ,bakalım memnun kalırsam buna devam edicem

orası ole sımdıden basladılar bıle nasıl olsa kesın yapılcak gozuyle bakıyo herkes ama ınan yok ben yapamam.cocukları dusundugum ıcın ole dusunuyorum .yazık kızım oyle uslukı ona bıle bazen tahammul edemıyorum.bende bı sabırsızlık var.bıde ben 4 yıl sonra cocuk yaptım oyle alısmısımkı ylnız rahatlıga sımdı cok sorunsuz kızım bıle zoruma gıdıyo.
2 cocuga verecek cok seyım olmaz uzulurum sonra onlara.tek cocuguma ıyı bı anne olmak ıstıyorum

benim adamda dün plan yapıyo şimdi yapsak 2.yi 15 ay ara olurmuş..ne güzel olurmuş:))onlara hava hoş tabi:)

yok canım şimdi erken eğer düşünüyorsanız tabi 4 yaş ara iyi sakın 5 olmasın anasınıfı zamanına denk geliyo sonra benim gibi bütün saçlarınız havada gezersiniz sinirden

2.çocuk demesin bana kimse 2.bi emir düşünemiyorummmmmmmmmmmm

yürüteç için erken değil mi ben7. ayda koymayı düşünüyordum koysammı acba ona da değişiklik olur sanki new bileyim karasız kaldım şimdi

merhabalarrr...
bizim oğluş 5 aylık oluyor bu hafta..sizce kucakta falan arasıra oturtsam olur mu?

herkes nerdeeeeeeeee canım sıkılıyo emiri neyle oyalayacağımı şaşırdım off

bu arada 29 ekime gün aldık sünnet ettiriyoruz paşam erkek oluyoooo:)) inşaallah atlatrz sağ salim.

hadi hayırlı olsun şimdiden..erkekini öpüyoruz kızımla benkaydirigubbakcemile3

cnm ne güzel bir haber ..Rabbim yavrularımızı korusun hadi geçmiş olsun çok sevindim

hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan

merhabalarrr...
bizim oğluş 5 aylık oluyor bu hafta..sizce kucakta falan arasıra oturtsam olur mu?

ben oturtuyorum cnm kucagımda..bikaç gün sonra 5 ay biticek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…