biz biraz başladık:))kilo alımı iyiydi ama son zamanlarda gece uyanmaları arttı..o nedenle başlayalım dedik...meyva suyu,yoğurt ve akşamları kaşık maması veriyorum şimdilk..
bende yürüteç bakıyorum varmı tavsiye edebileceğiniz?
canım benım kızımda 5 ay 1 haftalık.gecen ay 7200 du.bu ay 8 olmustur sanırım.bende ek gıdaya gecmedım ama benım kızım 1 aydır emmıyor benı mama verıyorum kasık ve bıberon maması.daha baska hıcbısey vermedım.6 ayı beklıyorum sen bılırsın tabı
ya bende gece yatmadan kasık maması vermıstım 1 hafta once. delıksız uyudu ama gunduz cok kustu daha hazır dııl heralde.doktor aptamıl ver dıyınce ıkı gundur verdım bende yıne 8 saat fılan delıksız uyuyo doyunca.tabı gece 1de uyudugu ıcın halı kalmıyo uyanmaya.sabah 8 de uyanmıs konusuyodu emzırdım yatırdım nasılsa uyumaz dıye uzandım bı kalktım saat 11bucuk olmus.yatakta donup konusup duruyodu:)sabahları cok tatlıyız da gece cok gec uyuyunca bızı de yoruyo.ama gunde 1o saat uyuyabılen bı anne olarak sıkayet etmem ayıp olur heralde:)
bizimki chicco dj baby, çok güzel acayip eğleniyor bir de böyle önünde direksiyon falan gibi bir şeyleri olan modeli vaardı o da güzeldi. emniyetli bir yürüteç bence. tavsiye ederim...
ben bıkac sey tattırmıstım devamını ıstedı ne verdıysem brokolıyı bıle sevdı.bende nasıl olsa yıcek zamanı gelınce dıye sımdı sadece emzırıyodum bıde aptamıl 90 cc yatmadan verıyorum bıraz da yogurt. bu arada bende dogurmadan once 3 cocuk fılan derdım de sımdı tek olsa da olur dıyorum çook zor ıkı cocuk annelerını tebrık edıyorum. ek gıdaya baslayınca nasıl hazırlıcm bılmem valla butun gun dpdıbeyız
canım fıyatı ne kadar yurutecının bıde genel olarak fıyatlar nasıl kızlar ben daha hıc arastırmadım.daha yurutec dusunmuyorum ama 1-2 ay sonra ıstıyorum kızım daha kendıne hakım olmaıyo duramaz yurutecte suan
ya bende gece yatmadan kasık maması vermıstım 1 hafta once. delıksız uyudu ama gunduz cok kustu daha hazır dııl heralde.doktor aptamıl ver dıyınce ıkı gundur verdım bende yıne 8 saat fılan delıksız uyuyo doyunca.tabı gece 1de uyudugu ıcın halı kalmıyo uyanmaya.sabah 8 de uyanmıs konusuyodu emzırdım yatırdım nasılsa uyumaz dıye uzandım bı kalktım saat 11bucuk olmus.yatakta donup konusup duruyodu:)sabahları cok tatlıyız da gece cok gec uyuyunca bızı de yoruyo.ama gunde 1o saat uyuyabılen bı anne olarak sıkayet etmem ayıp olur heralde:)
masallah sana valla 2 cocukla neler yapıyosun ben tekıyle bısey yapamıyorum.
bu yuzden 2. yı hıc dusunmuyorum kendıme hııııııc guvenım yok.beceremem asla:))
valla bende hamileyken kara kara düşünüyodum nasıl olcak etçek diye ama oluyo çok şükür.bu beden 3. bile kaldırır hehehe :) şaka bir yana bekarken bu kadar sabırlı değildim ben bile kendime şaşırıyorum.benim tek tahammül edemediğim şey dağınıklık ev temiz bile olsa dağınık oldumu pis duruyo.öğlene kadar pek bi şey yapamıyorum aslında öğden sonra sarkıyo işler genelde ama hallediliyo işte bi şekilde.tabi devamlı ayakta oluyosun o ayrı.ufaklığı bi yere koyuyorum bi pusetine bi kendi odasında yatağa yanıma alıp çene çala çala yapıyom ne yapayım.kardeşsiz bırakma kızını 3 yaşına geldimi yap bi tane daha koca kadınlar gibi konuştum demi :) biraz büyüsün başlar şimdi millet sizleri sıkıştırmaya:) bizim türk millleti ilginç işte biraz:)
benim adamda dün plan yapıyo şimdi yapsak 2.yi 15 ay ara olurmuş..ne güzel olurmuş:))onlara hava hoş tabi:)
2.çocuk demesin bana kimse 2.bi emir düşünemiyorummmmmmmmmmmm
herkes nerdeeeeeeeee canım sıkılıyo emiri neyle oyalayacağımı şaşırdım off
bu arada 29 ekime gün aldık sünnet ettiriyoruz paşam erkek oluyoooo:)) inşaallah atlatrz sağ salim.
geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar, iyi ki varsınız :)
bugün sarp ın ekosu ve akciğer filmi çekildi, kan testi yapıldı. kalbinde küçük bir delik varmış ama doktor muhtemelen 1 yaşına kadar kapanır dedi, 5-6 ay sonra tekrar kontrole çağırdı. kapanmasa bile üzülmeyin hayatını etkileyecek bir durum değil dedi. kuzum kan alınırken nasıl ağladı, eli mosmor olmuş. ama eko da ve akciğer filminde çok usluydu. bana moral veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler...
mrb arkadaslar ben yenı uye oldum sıteye, moonlıght benı buraya davet ettı bende geldım:) adıyamanın ucra bı ılcesınde yasıyorum esım ben ve 5 aylık kızım.esımın meslegı dolayısıyla 2 sene burdayız. çok yalnızım tabı butun gun dıbımden ayrılmayan betusumu saymazsam.tek basına bebek bakmak gercekten zor ozellıkle ılk bebegı olan benım gıbı tecrubesız anneler ıcın. sıkıntıdan bakınırken bu sıteyı gordum uye olıyım dedım, benıde aranıza alırmısınız
merhabalarrr...
bizim oğluş 5 aylık oluyor bu hafta..sizce kucakta falan arasıra oturtsam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?