- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 98
- 40
kızlar ya nolur yardım edin
çok kararsızım nepıcamı bilmiyorum
biz rota virüsü aşısını yaptırmadık hiç..şimdi yaptırıcaz ama ilk dozu için gec kaldık sanırım
rotarix adında bir aşıymış dr hemen ilk dozunu yaptırın ikinciyide 4 hafta sonra yaptırın dedi
ben aşının siparişini verdim.sabah alıcaz saglıkocagına gidicem ama eski hemşiremizde her aşının arasından en az 3 hafta gecmesi gerektigini söyledi
hadi bunu agızdan yaptık digerinide yaptırdıgımda diğer aşılarıyla arasında 3 hafta olmuyor..
dr da diyorki agızdan yapılanla kana karısan aşı aynı değil yaptır diyor
diğer dr da ilk dozu 3 aydan önce yaptırmazsan işe yaramaz diyor off çokmu karışık anlattım
yan etkisi oldumu sizin bebişlerde??? geç yaptıran varmı bu aşıyı
kızlar ya nolur yardım edin
çok kararsızım nepıcamı bilmiyorum
biz rota virüsü aşısını yaptırmadık hiç..şimdi yaptırıcaz ama ilk dozu için gec kaldık sanırım
rotarix adında bir aşıymış dr hemen ilk dozunu yaptırın ikinciyide 4 hafta sonra yaptırın dedi
ben aşının siparişini verdim.sabah alıcaz saglıkocagına gidicem ama eski hemşiremizde her aşının arasından en az 3 hafta gecmesi gerektigini söyledi
hadi bunu agızdan yaptık digerinide yaptırdıgımda diğer aşılarıyla arasında 3 hafta olmuyor..
dr da diyorki agızdan yapılanla kana karısan aşı aynı değil yaptır diyor
diğer dr da ilk dozu 3 aydan önce yaptırmazsan işe yaramaz diyor off çokmu karışık anlattım
yan etkisi oldumu sizin bebişlerde??? geç yaptıran varmı bu aşıyı
canım ben yaptırmadım ama bana doktor ek gıdaya başlanmadan yapılmalı demişti ,şimdi yapılıyormuymuş anlamadım ben.
canım rotarix zaten 2 doz yaptırılıyo...ben zamanında yaptırdım yardımcı olmayı çok isterdim..aşıyı teslim alırken buz tabletini almayı unutma ben ilk dozda bilmiyodum yani ecz.evime getirmişti sağlıkocağı böyle getirilmiyo bu aşı etkisi azalmıştır dedi..2.yi buz tabletiyle getirdiler
cnm 6 ayın sonuna kadar 4 hafta arayla yaptırabilirsin dedi dr bana
bu akşam yemedi kaşık mamasınıYelda her akşam yiyor mu Can mamasını?bir de yedikten sonra emiyor mu tekrar?
slm kızlar nasılsınız,ikinciler konuşulmuş,içimimi okudunuz dedim biran,bebeğimi biraz önce uyuturken düşündüm,masum, tek başına ,bir annesi var, bir babası hayatta.öte yandan doğum olayından çok korkuyorum kızlar yaaa...zorluklar bir şekilde atlatırızıda işte şu doğum.ben hatta evlenince hemen bebiş neden yapmadım dedim kendi kendime,bizimle olan zamanı ,allah uzun ve hayırlı ömür versin hepimize ,daha fazla geçiridi allahın izniyle diye.düşünsenize bebişlerimiz büyüyecek mürüvetlerini göreceğiz inşaallah,yeni bir aileye girdiğinde kalabalık bir aileyse karşı taraf, bizimkiler tek olursa yanlız kalacak,çocukları baba tarfından kimseyi göremiyecekmi ,çocuklarının bir amcası ,halası olamayacakmı,yada dayı olamayacaklarmı bizim bebişlerimiz.oofff bu sürer gider,neyse kısaca biz bu kardeş işini aradan nasıl çıkaracağız kızlar.
ya bazı dr lar olmazsa olmaz bir aşı degil demiş bazıları muhakkak yaptırın diyor
napıcam bilmiyorum buz tabletini bilirmiki acep burdaki eczaneler bugün bütün çarşıyı gezdik sadece bi tanesi biliyor aşının ne oldugunu oda elimde yok depodan getircem dedi..
işe yarayacakmıki ilk dozu erken yaptırmalıydık
malesef benım kızın kardesı olmayacak sanırım cok kararlıyım ben bu konuda ama esım ıstıyor
onu ıkna etmem gerek yada onun benı ıkna etmesı gerek:)
bakalım kım galıb gelecek
buzsuz getirilerse kabul etme..para veriyoruz sonuçta çocuklarımız için..aslında bilmeleri gerekiyo bana eve getirdikleri için vermediler galiba ikinciyi antalyada oldum orda depodan tabletle geldi..sonra onu ecz.geri veriyosun..bu buzdolabına konanlar varya pikniğe falan giderkende kullanılıyo onlardan
canım ıyıce acıkmamıstır belkı ya bazen bızım kızda yemıyo bugunde asya bayıla bayıla yedı hayret ettım valla cok ıstahsız bızımkı
noldu şeyma anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?