2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok şeymacım eskiler nasıl doğurmuş çatır çatır anlamadım gitti.

mügeeee elmayı tülbentle sıktım ya makinaya attım tülbenti kocaman bi leke. çıkmamış. nolcek. oğlanın üstünede damlamıştı şimdi çıkmıcakmı bu lekeler yahuuuuu

Son düzenleme:
aman kendim sorumluymuşum mesajındam :)yok benimkinden şeyma sorumlu ona özendimde girdim
selamlar herkese
balıklama dalıyorum konuya,tek çocuk istiyoruz,devrim sağlıkla huzurla mutlukla büyüsün,biz tattık allah isteyenlerede nasip etsin,bu arada c.tesi ehliyet sınavım var,ne derse girdim,ne kitap yüzü açtım :)ben hep aynıyım ya,hayatım boyunca öss dışındaki tüm sınavlara les de dahil,şimdi adı ales olmuş,hep son gece çalışdım,birde lesde uyumuştum ben ya,yinede 55 almıştım,afferin bana

mügeeee elmayı tülbentle sıktım ya makinaya attım tülbenti kocaman bi leke. çıkmamış. nolcek. oğlanın üstünede damlamıştı şimdi çıkmıcakmı bu lekeler yahuuuuu

ay gökçencim söylemeyi unutmuşuz...elma lekesi çıkmaz:teytey:

sultancım başarılarının devamını diliyoruz o zaman...ehliyet sınavındanda geçersin inşallah canım...galiba ben 2. bebeği istiyorum laf aramızda:))

sultancım başarılarının devamını diliyoruz o zaman...ehliyet sınavındanda geçersin inşallah canım...galiba ben 2. bebeği istiyorum laf aramızda:))
aman canım ne başarı ama :)lisans bitirip ev hanımlığına talim ama benim mesleğim çocuk bakıcılığı,işsiz güçsüz değiliz biz,dünyanın en ciddi işini yapıyoruz :)
teşekkür ederim temennin için,inşallah geçerimde koncişde bize araba alır ve oğluşla gezeriz

Selam herkese. Yer var mı bana da?
Kısaca kendimden bahsedeyim; 23 yaşındayım. Yeni mezunum, henüz çalışmıyorum. 14 Mayıs 2010 da anne oldum. Kızımın adı Polen Maye.
Tıkandığım yerler çok oluyor açıkçası sizlerden yardım almak bana birhayli iyi gelecek.
Herkese allah kolaylık versin.kaydirigubbakcemile2

ya bende aynen senın gıbı dusunuyorum bızde 3 sene rahata alıstık sonra geldı bebıs, cok alısmısız yatmaya megersem. zaten dogumdan sonra depresyona gırdım ben 40 cıkınca toparladım anca.çok agır geldı bana 24 saat sorumluluk almak.ve ne kadar sabırsıb oldugumu farkettım. esımle eskıden ne rahattık dıye konusup utanıyoruz zaman zaman.gece uyuyorum daha ne ısteyım dıyorum bazen ama yetmıyo, mesela su an bebısı uyanık olan kac anne var acaba benden baska.bu saatlere gelınce ıyce bıtıyo pılım.keske benım kızım da 9 da uyusa beske bısey ıstemıcem gercekten:):ecrin_bebek:

neyden sorumluyum ben yaww..bu arada bende senin gibi hep sona bırakırım ehliyet sınavımdada öyle yaptım notlarım süperdi..

hoşgeldinnbuyrunnnnnnnnn

allah yardımcın olsun yaa..bu sa.te kadar bebile uğraşmak zordur..inş. seninkide erken uyur

elbette yer var hoşgeldin

bizimkide bugun uyumadı ve benim çokkk işim var,ama 9da uyuyuncada sabah 7de uyanıyor,güne erken başlıyorsun,yani çok bişey değişmiyor,bizde 3seneden sonra yaptık ki,2senede öğrencilikte birlikte yaşadık nerdeyse 5yılın ardından oldu ve bende zaman zaman istifa etmek istiyorum diyorum ama sonra bende özür diliyorum oğlumdan

neyden sorumluyum ben yaww..bu arada bende senin gibi hep sona bırakırım ehliyet sınavımdada öyle yaptım notlarım süperdi..

Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 1 (bir) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size geri dönüş yapacaktır
buda yeni çıkmış,kendimiz sorumluymuşuz mesajlrımızdan,bende diyorumki benim hiç giresim yoktu,şeyma kk da kk diyince bende bir gireyim dedim, o nedenle sen sorumlusun

bız yaptırmadık rotavırus asısı doktor sart dııl dedı bızde fıatını ogrenınce para tuzagı dıyıp yaptırmadık. hıc pısman dıılım zaten bebısler anne sutu alıyo en ıı ası o. bu arada hos buldukkaydirigubbakcemile3

bugün de ilk günaydın benden olsun, günaydııınnnn :)

kertenkelebek, betusss hoşgeldiniz kızlar...

günaydın hanımlar.
emir çıldırttı yine beni. yahu ömürün face de yazdığı gibi 1 bardak suyla muhallebiyi yaptım maşallah nerdeyse hepsini yedi. üstüne suyunu içti. 11 gibi yattı. ohh dedim karnı tok uyur banyo yapcam güya bende meyve yicem sohbet etcem eşimle güyaaa 11.30da kalktı paşam bi güzel emdi maşallah o mideye nasıl sığdıysa. sonra yattı dedim heralde sabaha kadar uyur. hooop 1 buçukta kalktı sonra 3buçukta sonra 6da.sonra 7de.
Allah ım deliksiz uyku istiyorum oğluma da bana da ve diğer isteyen annelere de ver Allah ımmmmmmmm

kertenkelebek hoşgeldinnn

mehtap elma lekesi çıkmazmı? haydaa vermiyorum elma falan artık:)

günaydın kızlar

gökçen aynı modelden bendede var gece 1 de anca uyutabildim :)) sonrasını sorma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…