yok şeymacım eskiler nasıl doğurmuş çatır çatır anlamadım gitti.gelelim kardeş konusa..bende düşüncelerimi yazayım..asla oğlumu yanlız bırakmak istemiyorum..ölümlü dünya..biz 4 kız kardeşiz ve birbirimize maddi manevi desteğimiz olmuştur hep...hemen hemen bütün akrabalarımı kaybettik..babamda dahil bazen düşünüyorum ablalarım olmasaydı halim harap olurdu sadece anneciğim ve ben..aslında doğum bukadar zor bi olay olmasaydı 4 tane istiyordum ama okadarına cesaret edemem..yaş arasıda nasip olursa 4-5 yaş olsun isterim ama tabi allah bilir
yok şeymacım eskiler nasıl doğurmuş çatır çatır anlamadım gitti.
mügeeee elmayı tülbentle sıktım ya makinaya attım tülbenti kocaman bi leke. çıkmamış. nolcek. oğlanın üstünede damlamıştı şimdi çıkmıcakmı bu lekeler yahuuuuu
aman kendim sorumluymuşum mesajındam :)yok benimkinden şeyma sorumlu ona özendimde girdim
selamlar herkese
balıklama dalıyorum konuya,tek çocuk istiyoruz,devrim sağlıkla huzurla mutlukla büyüsün,biz tattık allah isteyenlerede nasip etsin,bu arada c.tesi ehliyet sınavım var,ne derse girdim,ne kitap yüzü açtım :)ben hep aynıyım ya,hayatım boyunca öss dışındaki tüm sınavlara les de dahil,şimdi adı ales olmuş,hep son gece çalışdım,birde lesde uyumuştum ben ya,yinede 55 almıştım,afferin bana
aman canım ne başarı ama :)lisans bitirip ev hanımlığına talim ama benim mesleğim çocuk bakıcılığı,işsiz güçsüz değiliz biz,dünyanın en ciddi işini yapıyoruz :)sultancım başarılarının devamını diliyoruz o zaman...ehliyet sınavındanda geçersin inşallah canım...galiba ben 2. bebeği istiyorum laf aramızda:))
orası ole sımdıden basladılar bıle nasıl olsa kesın yapılcak gozuyle bakıyo herkes ama ınan yok ben yapamam.cocukları dusundugum ıcın ole dusunuyorum .yazık kızım oyle uslukı ona bıle bazen tahammul edemıyorum.bende bı sabırsızlık var.bıde ben 4 yıl sonra cocuk yaptım oyle alısmısımkı ylnız rahatlıga sımdı cok sorunsuz kızım bıle zoruma gıdıyo.
2 cocuga verecek cok seyım olmaz uzulurum sonra onlara.tek cocuguma ıyı bı anne olmak ıstıyorum
aman kendim sorumluymuşum mesajındam :)yok benimkinden şeyma sorumlu ona özendimde girdim
selamlar herkese
balıklama dalıyorum konuya,tek çocuk istiyoruz,devrim sağlıkla huzurla mutlukla büyüsün,biz tattık allah isteyenlerede nasip etsin,bu arada c.tesi ehliyet sınavım var,ne derse girdim,ne kitap yüzü açtım :)ben hep aynıyım ya,hayatım boyunca öss dışındaki tüm sınavlara les de dahil,şimdi adı ales olmuş,hep son gece çalışdım,birde lesde uyumuştum ben ya,yinede 55 almıştım,afferin bana
Selam herkese.Yer var mı bana da?
Kısaca kendimden bahsedeyim; 23 yaşındayım. Yeni mezunum, henüz çalışmıyorum. 14 Mayıs 2010 da anne oldum. Kızımın adı Polen Maye.
Tıkandığım yerler çok oluyor açıkçası sizlerden yardım almak bana birhayli iyi gelecek.
Herkese allah kolaylık versin.kaydirigubbakcemile2
ya bende aynen senın gıbı dusunuyorum bızde 3 sene rahata alıstık sonra geldı bebıs, cok alısmısız yatmaya megersem. zaten dogumdan sonra depresyona gırdım ben 40 cıkınca toparladım anca.çok agır geldı bana 24 saat sorumluluk almak.ve ne kadar sabırsıb oldugumu farkettım. esımle eskıden ne rahattık dıye konusup utanıyoruz zaman zaman.gece uyuyorum daha ne ısteyım dıyorum bazen ama yetmıyo, mesela su an bebısı uyanık olan kac anne var acaba benden baska.bu saatlere gelınce ıyce bıtıyo pılım.keske benım kızım da 9 da uyusa beske bısey ıstemıcem gercekten:):ecrin_bebek:
elbette yer var hoşgeldinSelam herkese.Yer var mı bana da?
Kısaca kendimden bahsedeyim; 23 yaşındayım. Yeni mezunum, henüz çalışmıyorum. 14 Mayıs 2010 da anne oldum. Kızımın adı Polen Maye.
Tıkandığım yerler çok oluyor açıkçası sizlerden yardım almak bana birhayli iyi gelecek.
Herkese allah kolaylık versin.kaydirigubbakcemile2
bizimkide bugun uyumadı ve benim çokkk işim var,ama 9da uyuyuncada sabah 7de uyanıyor,güne erken başlıyorsun,yani çok bişey değişmiyor,bizde 3seneden sonra yaptık ki,2senede öğrencilikte birlikte yaşadık nerdeyse 5yılın ardından oldu ve bende zaman zaman istifa etmek istiyorum diyorum ama sonra bende özür diliyorum oğlumdanya bende aynen senın gıbı dusunuyorum bızde 3 sene rahata alıstık sonra geldı bebıs, cok alısmısız yatmaya megersem. zaten dogumdan sonra depresyona gırdım ben 40 cıkınca toparladım anca.çok agır geldı bana 24 saat sorumluluk almak.ve ne kadar sabırsıb oldugumu farkettım. esımle eskıden ne rahattık dıye konusup utanıyoruz zaman zaman.gece uyuyorum daha ne ısteyım dıyorum bazen ama yetmıyo, mesela su an bebısı uyanık olan kac anne var acaba benden baska.bu saatlere gelınce ıyce bıtıyo pılım.keske benım kızım da 9 da uyusa beske bısey ıstemıcem gercekten:):ecrin_bebek:
neyden sorumluyum ben yaww..bu arada bende senin gibi hep sona bırakırım ehliyet sınavımdada öyle yaptım notlarım süperdi..
kızlar ya nolur yardım edin
çok kararsızım nepıcamı bilmiyorum
biz rota virüsü aşısını yaptırmadık hiç..şimdi yaptırıcaz ama ilk dozu için gec kaldık sanırım
rotarix adında bir aşıymış dr hemen ilk dozunu yaptırın ikinciyide 4 hafta sonra yaptırın dedi
ben aşının siparişini verdim.sabah alıcaz saglıkocagına gidicem ama eski hemşiremizde her aşının arasından en az 3 hafta gecmesi gerektigini söyledi
hadi bunu agızdan yaptık digerinide yaptırdıgımda diğer aşılarıyla arasında 3 hafta olmuyor..
dr da diyorki agızdan yapılanla kana karısan aşı aynı değil yaptır diyor
diğer dr da ilk dozu 3 aydan önce yaptırmazsan işe yaramaz diyor off çokmu karışık anlattım
yan etkisi oldumu sizin bebişlerde??? geç yaptıran varmı bu aşıyı
kertenkelebek hoşgeldinnn
mehtap elma lekesi çıkmazmı? haydaa vermiyorum elma falan artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?