günaydın şeyma.
günaydın..yaw bu bebeler niye uyumuyo hala yaa..artık kesintisiz uyumaları gerekmiyomu
bencede artık uyumaları gerekiyor ama sanırım bizimkinin çok sıkıntısı var dişlerinden o dahada huzursuy yapıyor çıkartsada kurtulsak o da bende yavrum nasıl saldırıyor bir görsen.
Selam herkese.Yer var mı bana da?
Kısaca kendimden bahsedeyim; 23 yaşındayım. Yeni mezunum, henüz çalışmıyorum. 14 Mayıs 2010 da anne oldum. Kızımın adı Polen Maye.
Tıkandığım yerler çok oluyor açıkçası sizlerden yardım almak bana birhayli iyi gelecek.
Herkese allah kolaylık versin.kaydirigubbakcemile2
tuğbacım günaydın eğer doymuyor gibi geliyorsa bence ek olarak birşeyler gündüz verki gecede sütüm onu doyuracak kadar olsun canım ben ek gıdalara başladım kuzey sabah kahvaltısını yapıyor 1 haftadır öğlen sebze çorbasını içiyor sonra yoğur sonra meyve aralardada açıkırsa sütümden böle olunca akşamda sadece beni emiyor ki ben artık iş yerinde fln süt sağamıyorum anca akşama kadar kuzeye yetecek olan birikiyor yani. stoklardan kullanıyoruz.buna rağmen gece 11 de emer 12 de fln uyur sabah 4 yada 5 e kadar birdaha uyanmaz bende işe gelirken 8 gibi kaldırır doyururum öle çıkarım evden. ama mesela h. sonları gündüz falza emzirdiğim zaman gece 2 saatte bir kalkar acıkır yetmiyor çünkü sütümfarbetter ben de dün doktora gittim aşı kartına baktı rota vurlmmışmı dedi yok dedim bende sağlık ocağının yapmadığı aşıları ben 1 yaşından sonra yaptırtacağım dedi cnımm
kızım yine az kilo aldı kızlar 500 e yakın amaa doktor az klmış sabret ek gıdaya aşlıcaksın zaten dedi su bile vermicekmişim gece benimkide habire uyandı doymuyo geliyo bana 10da emzirmeye başladım uyudu dedim koydum uyandı uyumadıda neyse aldık onadk falan yok babası uyudu bir daha aldım yok koydum yanıma oynadı konuştu durdu gecenin bir vakti 12de anca uyudu gcede saat başı 2 satte bir kalktı ama ölüyom uykudan şimdi sabahta çok uyumuş gibi 8 gibi kalktı
günaydın canım neden dr. a götürmedin hiç? sağlık ocağı takip etmiyormu peki aylık boyunu kilosunugünaydın kızlar...nasılsınız...artık büyüyorlar minişlerimiz...çok yoruyor bu cimcime beni...5. ayını doldurmadan yani 1 ay önce emeklemeye başladı...girmediği yer kalmıyor...sürekli peşindeyim..
diğer kızlarım 7. veya 8. ayda ancak emeklediler...bu ikisini de solladı...ufacık bişey zaten..herkes şaşırıyor...3 aylık falan sanıyorlar miniğimi...sabah tarttım 6,5 kg bile değil...aslında yemesi ve emmesi de fena değil...ama zayıf işte...zayıflığını takmıyorum artık bu harekete fazla bile o kilo ama boyu da kısa gibi geliyor..hiç kontrole falan da götürmedim..sanırım 67 cm falan..tam ölçemedim ama ben en iyisi doktora mı götürsem..
günaydın kızlar...nasılsınız...artık büyüyorlar minişlerimiz...çok yoruyor bu cimcime beni...5. ayını doldurmadan yani 1 ay önce emeklemeye başladı...girmediği yer kalmıyor...sürekli peşindeyim..
diğer kızlarım 7. veya 8. ayda ancak emeklediler...bu ikisini de solladı...ufacık bişey zaten..herkes şaşırıyor...3 aylık falan sanıyorlar miniğimi...sabah tarttım 6,5 kg bile değil...aslında yemesi ve emmesi de fena değil...ama zayıf işte...zayıflığını takmıyorum artık bu harekete fazla bile o kilo ama boyu da kısa gibi geliyor..hiç kontrole falan da götürmedim..sanırım 67 cm falan..tam ölçemedim ama ben en iyisi doktora mı götürsem..
günaydın kızlar...nasılsınız...artık büyüyorlar minişlerimiz...çok yoruyor bu cimcime beni...5. ayını doldurmadan yani 1 ay önce emeklemeye başladı...girmediği yer kalmıyor...sürekli peşindeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?