2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar.. gökçencim o kadar yiyipte aç olması bence mumkun değil canım hazmedemez sen onu her doyurduğunda ve uyanır ondan dolayı uyanıyor olmasın paşam. çünkü muhallebisini yiyip arkasından yarım saat sonra emmesi biilmiyorum ama açlıktan değildir bence tatlım hala almıyor mu emzik farlı farlı emziklerden desesen uyurken o uyandığı anda versen fln ben bakkal emzikleri diyorlar ya onlardan almıştım en son diğerlerinin hiçbirini almamaıştı ama şimdide saceda uykuya dalacağı zaman alır emziğini

günaydın..yaw bu bebeler niye uyumuyo hala yaa..artık kesintisiz uyumaları gerekmiyomu

bencede artık uyumaları gerekiyor ama sanırım bizimkinin çok sıkıntısı var dişlerinden o dahada huzursuy yapıyor çıkartsada kurtulsak o da bende yavrum nasıl saldırıyor bir görsen.

şeyma aşıdandır senin kuzu yoksa iyi maşallah. yasemin aynıyız demek düzelirler inş ya !..

esracım emzik almıyo pes ettim ya o bakkal emziğini de denedim olmuyo. gece her kalktığında emzirmedim salladım ayağımda falan ama okadar yediğini hazmedemedimi acaba o da olabilir. biran önce düzelsin istiyorum artıkkk... gerçi Allah ım başka sıkıntı vermesin...

bencede artık uyumaları gerekiyor ama sanırım bizimkinin çok sıkıntısı var dişlerinden o dahada huzursuy yapıyor çıkartsada kurtulsak o da bende yavrum nasıl saldırıyor bir görsen.

hıımm..doğru bizde daha belirti olmadığı için aklıma gelmedi dişten olacağı..kolayca çıkartsınlar inş.

günaydın çiğdem.
şeyma tombik bacakları taşıyamıyoduur

farbetter ben de dün doktora gittim aşı kartına baktı rota vurlmmışmı dedi yok dedim bende sağlık ocağının yapmadığı aşıları ben 1 yaşından sonra yaptırtacağım dedi cnımm
kızım yine az kilo aldı kızlar 500 e yakın amaa doktor az klmış sabret ek gıdaya aşlıcaksın zaten dedi su bile vermicekmişim gece benimkide habire uyandı doymuyo geliyo bana 10da emzirmeye başladım uyudu dedim koydum uyandı uyumadıda neyse aldık onadk falan yok babası uyudu bir daha aldım yok koydum yanıma oynadı konuştu durdu gecenin bir vakti 12de anca uyudu gcede saat başı 2 satte bir kalktı ama ölüyom uykudan şimdi sabahta çok uyumuş gibi 8 gibi kalktı

hoşgeldin canım...

günaydın kızlar...kızıma nazar değdirdim galiba..iki gündür kaşık mamasını yarım yamalak yiyor...dün gece 21 de uyudu herzamanki gibi..sonra 2 de sonra 4 30uyanıp emdi uyudu...sabahta 6 da oyun oynamaya başladık:)7 de tekrar uyudu..sevgili kocacım işe giderken öperken uyandırmış8 de...şimdi tekrar uyudu ama huysuzluğu üstünde bugün...meyve suyunu içmedi.2 saat olmasına rağmen emmedi de..bakalım napacak hanımefendi...ben de gidip kıvrılayım yanına..gün zor geçeceğe benziyor..öptüm sizi...

tuğbacım günaydın eğer doymuyor gibi geliyorsa bence ek olarak birşeyler gündüz verki gecede sütüm onu doyuracak kadar olsun canım ben ek gıdalara başladım kuzey sabah kahvaltısını yapıyor 1 haftadır öğlen sebze çorbasını içiyor sonra yoğur sonra meyve aralardada açıkırsa sütümden böle olunca akşamda sadece beni emiyor ki ben artık iş yerinde fln süt sağamıyorum anca akşama kadar kuzeye yetecek olan birikiyor yani. stoklardan kullanıyoruz.buna rağmen gece 11 de emer 12 de fln uyur sabah 4 yada 5 e kadar birdaha uyanmaz bende işe gelirken 8 gibi kaldırır doyururum öle çıkarım evden. ama mesela h. sonları gündüz falza emzirdiğim zaman gece 2 saatte bir kalkar acıkır yetmiyor çünkü sütüm

günaydın kızlar...nasılsınız...artık büyüyorlar minişlerimiz...çok yoruyor bu cimcime beni...5. ayını doldurmadan yani 1 ay önce emeklemeye başladı...girmediği yer kalmıyor...sürekli peşindeyim..
diğer kızlarım 7. veya 8. ayda ancak emeklediler...bu ikisini de solladı...ufacık bişey zaten..herkes şaşırıyor...3 aylık falan sanıyorlar miniğimi...sabah tarttım 6,5 kg bile değil...aslında yemesi ve emmesi de fena değil...ama zayıf işte...zayıflığını takmıyorum artık bu harekete fazla bile o kilo ama boyu da kısa gibi geliyor..hiç kontrole falan da götürmedim..sanırım 67 cm falan..tam ölçemedim ama ben en iyisi doktora mı götürsem..

günaydın canım neden dr. a götürmedin hiç? sağlık ocağı takip etmiyormu peki aylık boyunu kilosunu

maşallah o cimcimeye...benim arkadaşımın kızıda erken emekledi..oda kilo almıyomuş yiyo ama almıyo bukadar harekete vermesse iyi diyo..boyu çokta kısa değil sanırım takma sen sağlıklı olsun yeter bak benim kuzu koca totosunu kaldırıp dönmeye yeni başladı..

eflatun maşallah kuzuna emekliyo demek:) ama kontrole götür düzenli bence için rahat olsun

oyy maşallah fıstığa ya...o minicik haliyle bak neler beceriyor...bencede herşeyi normaldir onun canım..ama sen bi sağlık ocağına uğra yinede...net olarak öğrenmiş olursun..

Eflatun, demek ki minyon olacak senin cimcime, maşallah ona, benimki daha dönmeyi bile beceremiyor tembel :) benimki de minyon, önemli olan sağlıklı olmaları zaten.. canım 67 kısa değil bence, kıyafetlerde 62cm 6 ay, 68cm9 ay , 74cm de 1 yaş oluyor çoğu markada...

günaydın herkeze
mehtap benim oğlanda bir kaç gündür sütlü pirinçliyi zorla yiyodu bende sıkıldı herhalde dedim sütlü muzlu kaçık maması aldım tahıllımı ne ondan allahım çok kötüydü bulamaç gibi yemedi tabi şimdi pakkette elimde kaldı suyla yapılanıda yemiyo denedim ben hani içine mama katıyon ya ondan ne yapsam onu düşünüyom

sarp da sütlü piriçliyi sevmedi, hipp in yulaflısı var onu seviyor ama içine biraz pekmez katınca, tadına baktım eti yulaflıya falan benziyor :) minicikler ama damak zevkleri falan var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…