afiyet bal şeker olsun :)) bak canım çekti şimdi, tiryakisiyim ben de :)
bu arada siteye giremediğim için yazamamıştım ipek sarpın durumuna inanılmaz sevindim dilerim en büyük sıkıntınız bu kadar olur :)
çok sağol canım, inşallah 1 yaşına kadar kapanırsa daha da çok mutlu olacağım... amin...
bunalrın yanınıda iyi haberlerim de var oğluma sütüm yarıyormuş diye ek gıdalara bu ay geçmiyoruz
bi de herkes 500 g almış z faln diyor ama biz bu ay 400 g dan fazla aldık diye sütten başka bişey verme dedi doktor aldığımız da 600g atla deve değil yani, oğlum bildiğin bodur kilo önden boy arkadan geliyor işin kötü tarafı büyünce de böyle olur, babasını seçerken mühim olan iç güzellik dedik ama şimsi biraz tereddütteyimaklinialirimsmile[/QUOTE]
Maşallah kuzuna) bu cümlene çk güldüm valla kaydirigubbakcemile3 bende öyle dedim şimdi sivri burunlu bir oğluşum var ooooooooy yerim ben onun burnunu opuyorumnanaktan
bunalrın yanınıda iyi haberlerim de var oğluma sütüm yarıyormuş diye ek gıdalara bu ay geçmiyoruz
bi de herkes 500 g almış z faln diyor ama biz bu ay 400 g dan fazla aldık diye sütten başka bişey verme dedi doktor aldığımız da 600g atla deve değil yani, oğlum bildiğin bodur kilo önden boy arkadan geliyor işin kötü tarafı büyünce de böyle olur, babasını seçerken mühim olan iç güzellik dedik ama şimsi biraz tereddütteyimaklinialirimsmile
Sinem, evlilik yıldönümünüzü tebrik ederim, nice yıldönümlerine inşallah... ailece hepinize geçmiş olsun.. valla aynı bizim evi tarif etmişsin, bizde de öyle her şey ayakta valla :)) maşallah Toprağa .. yalnız beni eşim uzun ama Sarp da bodur galiba bana çekmiş :) ayakları yürüteçte yere bile değmiyor mini adamın :))
çok sağol Dilek, inşallah bizimki de öyle olur...
günaydın anneler, siteye giriş yapmamışışm diye alınıtı yapamadım, öpüyorum herkesi
kocvam yatak döşek yatıyor grip mi ne olmuş olğumun keyfi yok, foto işi olmadı böyle olunca evimi görenler taşndığımızı faln zannedebilir o derece dağınık ve herşey orta yerde, buügün evlilik yıldönümümz eşimin hasta oılmasına değil kendi durumuma üzülüyorum kötümüyüm neyim benim de heryerim dökülüyor ama onun gibi eve geliyim de yatym dinleniyim diyemiyorum en sevdiğim filtre kahve aparatımı kafuramıdır ne ıhlamur yapmya çalışırken kırdım vs vs işteyim iş yapasım yok evde aklım toprak uyusa uyanmasın diye evi temizleyemiyorum uyanıkken onu bırakıp temizlemiyim diye bu ev nasıl temizlenicek, ağlayamıyorum bile sütüm azalır diye
teeşkkür ederim canm, bu yıldönümün tek kutlayan da sen olacakmışsın gibi, hiç bişey almayı planlamıyorum eşime soğudum galiba ben bi psikoloğa görünmem lazım ya paraya kıyıp da şunu alıyım demedim adama bu arada markafonide mi ne son gün bugün soleyin takımları var bornoz havl vs çok çok gfüzleler parası olanlara tavsiye derim 90-100 küsür arsı değişiyor
bence Sarp bodur değil ya orantılı gidiyor iri değil sadece
boy konusunda Ediz Eğmen'in maşşalahı var sanırım bizimkiler de basketçi olmayı verirler napalım
sağol canım aynen çamaşırlar bi tarafta bi tarftan da çoık lazımımş gibi geçen gün vitrinin yerini değiştircem diye herşey iboşallattım sonra yarısında aklımbaşıma gelid kızım oğlum uyyoken sen de git yat dedim kendime gittim yattım o halde kaldı temizlik yaparım beliki diye süpürge orta yerde gördükçe gülsem mi ağlasam mı bilemiyorumevlilik yıkdönümünüz kutlu olsun nice senelere inş..ben çaılşmıyorumda ne oluyo benim evde dağınık valla misaifr odama girilmiyo bile çamaşır odası oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?