ayşesinem yıldönümünüz kutlu olsunnn canım boşverdim bende evi bişeyler göürüyo vala:) o değil de yarın öbürgün emekleyince minikler mecbur temizlicem galba günlük.hiç sevmiyorum şu ev işerini ya
sevda ben uyumaya çalışıyorum emir uyuyunca o yüzden işler kalıyo. 2.çocuk muu o da nee:))
arkadaslar merhaba felaket üşütmüşüm midem bağırsaklarım boğazım bütün vücüdüm agrıyor dün sabah ıse gıttım kurum doktoru 2 gun rapor verdı ablamda yatıyorum cocukla o ılgılenıyor sonunda vücüdum bu yorgunluga dayanamadı ve patlak verdı dah once hafıften olup gecıyodu ama bu sfer fenatutulmusum.sızlerde dıkkat edın
arkadaslar merhaba felaket üşütmüşüm midem bağırsaklarım boğazım bütün vücüdüm agrıyor dün sabah ıse gıttım kurum doktoru 2 gun rapor verdı ablamda yatıyorum cocukla o ılgılenıyor sonunda vücüdum bu yorgunluga dayanamadı ve patlak verdı dah once hafıften olup gecıyodu ama bu sfer fenatutulmusum.sızlerde dıkkat edın
hehe sevda senin isim ne face de bakayım fotolara oğlum da beğensin kızını dünür oluveririz gaaarikaydirigubbakcemile3emir uyumayınca senin işin ıkı kat daha zor uyu tabı hal kalmaz öle sınırlerınde yıpranır kendıne bak o uyudugunda sende uyu az kaldı buyuduler annesi:)
bu arada kızımla beraber bebeişlerın resımlere bakıyorum faceden kimseye gulmedı emirin birde doğanın fotosuna guldu bılemıcem artıkın
aynen dün ben yerken verdim şapırdata şapırdata yediohaoldumsmilebulgur pilavı yiyodum oğluşa verdim yicekmi diye şimdi devamı için ağlıyomafoldumben
bulgur pilavı yiyodum oğluşa verdim yicekmi diye şimdi devamı için ağlıyomafoldumben
günaydın herkeze
mehtap benim oğlanda bir kaç gündür sütlü pirinçliyi zorla yiyodu bende sıkıldı herhalde dedim sütlü muzlu kaçık maması aldım tahıllımı ne ondan allahım çok kötüydü bulamaç gibi yemedi tabi şimdi pakkette elimde kaldı suyla yapılanıda yemiyo denedim ben hani içine mama katıyon ya ondan ne yapsam onu düşünüyom
kızlar milupanın meyveli kaşık maması 500gr olan silikon kaşık hediyeli ktusuda var kaşığın..alıcam ben 7 kaşığımız var ama olsun çok beğendim
günaydın anneler, siteye giriş yapmamışışm diye alınıtı yapamadım, öpüyorum herkesi
kocvam yatak döşek yatıyor grip mi ne olmuş olğumun keyfi yok, foto işi olmadı böyle olunca evimi görenler taşndığımızı faln zannedebilir o derece dağınık ve herşey orta yerde, buügün evlilik yıldönümümz eşimin hasta oılmasına değil kendi durumuma üzülüyorum kötümüyüm neyim benim de heryerim dökülüyor ama onun gibi eve geliyim de yatym dinleniyim diyemiyorum en sevdiğim filtre kahve aparatımı kafuramıdır ne ıhlamur yapmya çalışırken kırdım vs vs işteyim iş yapasım yok evde aklım toprak uyusa uyanmasın diye evi temizleyemiyorum uyanıkken onu bırakıp temizlemiyim diye bu ev nasıl temizlenicek, ağlayamıyorum bile sütüm azalır diye
ah ah.sende mi arzu...geçmiş olsun canım...arkadaslar merhaba felaket üşütmüşüm midem bağırsaklarım boğazım bütün vücüdüm agrıyor dün sabah ıse gıttım kurum doktoru 2 gun rapor verdı ablamda yatıyorum cocukla o ılgılenıyor sonunda vücüdum bu yorgunluga dayanamadı ve patlak verdı dah once hafıften olup gecıyodu ama bu sfer fenatutulmusum.sızlerde dıkkat edın
uyuduuuuuuuuuuu yatıyorum hemen bende görüşürüz kızlar
benide facenize ekler misiniz?bilmiyorumkismile
umm mohammad yasir
olarak kayıtlıyım...
teeşkkür ederim canm, bu yıldönümün tek kutlayan da sen olacakmışsın gibi, hiç bişey almayı planlamıyorum eşime soğudum galiba ben bi psikoloğa görünmem lazım ya paraya kıyıp da şunu alıyım demedim adama bu arada markafonide mi ne son gün bugün soleyin takımları var bornoz havl vs çok çok gfüzleler parası olanlara tavsiye derim 90-100 küsür arsı değişiyor
bence Sarp bodur değil ya orantılı gidiyor iri değil sadece
boy konusunda Ediz Eğmen'in maşşalahı var sanırım bizimkiler de basketçi olmayı verirler napalım
geçmiş olsun arzucum..umarım çabuk atlatırısn
Çok geçmiş olsun canım ya Allah acil şifalar versin benim vücutta patlak verecek ama ne zaman bilmiyorum......
hehe sevda senin isim ne face de bakayım fotolara oğlum da beğensin kızını dünür oluveririz gaaarikaydirigubbakcemile3
aynen dün ben yerken verdim şapırdata şapırdata yediohaoldumsmile
çok geçmiş olsun tatlım inş hemen atlatırsın..
ya ben bebelacın tahıllısıyla başladım..2 gün görmemişler gibi yedi..sonraki iki gün yarısını zor yedirdim..bugün evde yapmayı düşnüyorum pirinçunuyla..muhallebi iyecek mi bakalım..bu arada hero babay nin tahıllı sebzelisi iğrenç haberiniz olsun..sakın almayın..
alayım bende ondan bakalım..
tüh yaaa.ne hayaller kurmuştun canım...hepinize çook geçmiş olsun...çekirdek ailenle nice çok çok mutlu ve sağlıklı senelere inşallah...
ah ah.sende mi arzu...geçmiş olsun canım...
geçmiş olsun canım, inş hemen atlatırsın
canım 2010 mayıs anneleri ve bebekleri diye gir sen ekle bizx kabul edelim...bu arada geçmiş olsun ve hoşgeldin..görünmüyordun ne zamandır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?