2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen canım aynen oyyy oyyy bu kadınların işi hiç bıtmıyor o uyurken iş yapıyorum sonra uyanıyo onunla ılgılenıyorum tekrar uyuyunca yemek yapıyorum yemek yapana kadar uyanıyor tekrar ılgılen akşama pestılım çıkıyo o değil ıkıncı üçüncü çocua nasıl bakıcam ben eşime dıyorum 7 yıl rahatlık fazla geldi galıba şimdi aryı açmadan hemen yapalım bıtane daha rahatlığa alışmıyım tekrardan:)

sevda ben uyumaya çalışıyorum emir uyuyunca o yüzden işler kalıyo. 2.çocuk muu o da nee:))

sevda ben uyumaya çalışıyorum emir uyuyunca o yüzden işler kalıyo. 2.çocuk muu o da nee:))

emir uyumayınca senin işin ıkı kat daha zor uyu tabı hal kalmaz öle sınırlerınde yıpranır kendıne bak o uyudugunda sende uyu az kaldı buyuduler annesi:)
bu arada kızımla beraber bebeişlerın resımlere bakıyorum faceden kimseye gulmedı emirin birde doğanın fotosuna guldu bılemıcem artıkın

ayy calıştığınız halde evin dağınıklığını sorun yaptınızı grünce utandım çamaşırları yerleştirdim evi topladım oğluşuma çorba koydum geldim

arkadaslar merhaba felaket üşütmüşüm midem bağırsaklarım boğazım bütün vücüdüm agrıyor dün sabah ıse gıttım kurum doktoru 2 gun rapor verdı ablamda yatıyorum cocukla o ılgılenıyor sonunda vücüdum bu yorgunluga dayanamadı ve patlak verdı dah once hafıften olup gecıyodu ama bu sfer fenatutulmusum.sızlerde dıkkat edın

geçmiş olsun arzucum..umarım çabuk atlatırısn

Çok geçmiş olsun canım ya Allah acil şifalar versin benim vücutta patlak verecek ama ne zaman bilmiyorum......

hehe sevda senin isim ne face de bakayım fotolara oğlum da beğensin kızını dünür oluveririz gaaarikaydirigubbakcemile3
bulgur pilavı yiyodum oğluşa verdim yicekmi diye şimdi devamı için ağlıyomafoldumben
aynen dün ben yerken verdim şapırdata şapırdata yediohaoldumsmile

çok geçmiş olsun tatlım inş hemen atlatırsın..

ya ben bebelacın tahıllısıyla başladım..2 gün görmemişler gibi yedi..sonraki iki gün yarısını zor yedirdim..bugün evde yapmayı düşnüyorum pirinçunuyla..muhallebi iyecek mi bakalım..bu arada hero babay nin tahıllı sebzelisi iğrenç haberiniz olsun..sakın almayın..

kızlar milupanın meyveli kaşık maması 500gr olan silikon kaşık hediyeli ktusuda var kaşığın..alıcam ben 7 kaşığımız var ama olsun çok beğendim

alayım bende ondan bakalım..

tüh yaaa.ne hayaller kurmuştun canım...hepinize çook geçmiş olsun...çekirdek ailenle nice çok çok mutlu ve sağlıklı senelere inşallah...
ah ah.sende mi arzu...geçmiş olsun canım...

kızlar salı dünü dr qittik aylık kontrol için..
dr damaklar şişmiş diş çıkartacak dedi
zaten bu qünlerde çok huysuz ve kafası sürekli ılık derecede ateş var qibi
qece saat başı klkıyor ama emmiyor
çok yoruldum kilo verdim stresten :çok üzgünüm:

benide facenize ekler misiniz?bilmiyorumkismile
umm mohammad yasir
olarak kayıtlıyım...

uyuduuuuuuuuuuu yatıyorum hemen bende görüşürüz kızlar

geçmiş olsun canım, inş hemen atlatırsın

evlilik yıkdönümünüz kutlu olsun nice senelere canım...

geçmiş olsun arzucum..umarım çabuk atlatırısn

Çok geçmiş olsun canım ya Allah acil şifalar versin benim vücutta patlak verecek ama ne zaman bilmiyorum......

geçmiş olsun canım, inş hemen atlatırsın

cok sagolun kızlar hiç halim yok sizleri ve bebişleri öpuyorum.görüşürüz

canım 2010 mayıs anneleri ve bebekleri diye gir sen ekle bizx kabul edelim...bu arada geçmiş olsun ve hoşgeldin..görünmüyordun ne zamandır?

saol cnm ya giriyodum ama yazılarınızı takip ediyorum sürekli
pc de uzun süre oturmaya fırsat bulamadım
bu aralar yoğun qeçio zamanım
kendime bile vakit ayıramıyorum artık mafoldumben
bide benim dün adet olmam lazımdı
adet olmadımm
ve miğdem de bulanıyooo
eyvahedigeldismile
stresten mi başka bişeyden mi bilmiyorum :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…