2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar
biz rotarix olduk bugünhihoyyyt
diğer dozunuda 4 hafta sonra olucaz..ilkini önceden yaptırsak daha iyimiş ama 6 ay bitmeden yaptırılırsada oluyormuş..

tunaydın bende kabus bı gece gecırdım bebegım gec uyurdu ama uyurdu ama dun ıyce cozuttu bende dun aksam 7den sonra uyutmadım erken uyusun dıye 10 da banyo yaptırdık yogurt yedı ustune ustune formul mama verdım ustune emzırdım sanırım fazla yukleme yapmısısm hıckırmaya basladı gecınce uyuttum ve 11e dogru uyudu. ben kendı capımda sevınırken 11bucukta uyandı agladı bı turlu uyumadı 12bucukta zorla uyudu 2.30 da aglayarak uyandı 3e kadar salladım 5te tekrara aglayarak uyandı artık 6 ya kadar ugrastım uyudu.8.30 en son kalktı tekrar emzırdım uyudu artık 11e kadar.ama ben sureklı zıplayarak uyanmaktan kabuslar gordum sureklı.ya ben alıskın dıılım boyle kendı cocuguma nazar degdırdım galıba gec uyusa da uyuyunca uyuyan bı bebıs ıstıyorum. ınsallah gece aglayarak uyanmak alıskanlık yapmaz.zaten sallanarak uyuyo zaten gece cok gec uyuyo bıde sureklı uyanırsa tum kotu faktorlerı bı arada toplamıs olcak.neyse allah duzenlı uyuyan bebısleri nazarlardan korusun bız cekıyoruz onlar cekmesın

maşaallah diyelim kuzumuza,annesi belki dün gece bir rahatsızlığı vardı.umarım bu gece mışıl mışıl uyur.

kızlar inanmicaksınız ama ben keşke gece uyumasada gündüz hiç olmazsa şöyle bir iki saat uyusa diyorum..ne dogru düzgün yemek yiyebiliyorum ne banyo ne misafirlik..ne temizlik ne yemek
hepsi geceye kalıyor

çok geçmıs olsun ınsallah en kısa zamanda ıylesırsın. annelık zaten zor bıde hastayken annelık yapmak cok daha zor olsa gerek

maşaallah diyelim kuzumuza,annesi belki dün gece bir rahatsızlığı vardı.umarım bu gece mışıl mışıl uyur.

tesekkur ederım. ya cok fazla ek gıda aldıgı ıcın rahatsız olmus olabılırmı bılemıyoruzkı ıste bebeıs dunyasını.neler gecıyo akıllarından cok bılmek ısterdım

kızlar inanmicaksınız ama ben keşke gece uyumasada gündüz hiç olmazsa şöyle bir iki saat uyusa diyorum..ne dogru düzgün yemek yiyebiliyorum ne banyo ne misafirlik..ne temizlik ne yemek
hepsi geceye kalıyor

bende aksam uyumasını ıstıyorum cunku ozgur aksamlarımı cok özledım. ya esımle betulden baska bı mevzuda muhabbet edıp tv ızlemek ıstıyorum. uzun uzun aksam yemegı sefası ıstıyorum hadı hepsını gectım gece 12de cok zorlu bı uyutma surecı yasamak ıstemıyorum.ama napalım benm bebısım de boyle.sabah yataktan gulerek ellerını uzatınca unutturuyo herseyı sıpam. acaba daha ne kadar boyle bız onun hayatına uyucaz 2 yasına kadar mı

benim gibi grip olan arkadaslara gecmis olsun ,biraz once sordum okuyan olmadi sanirim dun kizima ek gidalara gectik malum artik tam 6 aylik ama iki gundur kabiz ayni sorunla karsilasan var mi

benim gibi grip olan arkadaslara gecmis olsun ,biraz once sordum okuyan olmadi sanirim dun kizima ek gidalara gectik malum artik tam 6 aylik ama iki gundur kabiz ayni sorunla karsilasan var mi

sana da geçmiş olsun canım... biz baya erken başladık ek gıdalara ama kabızlık yaşamadı... yanlış hatırlamıyorsam elma kabız yapıyor demişti kızlar, ne yiyor kızın ?

benım kızım 5 gun yapmadıgı oldu ıkı gun bişe değil huysuzluğu yoksa yapar annesi bır ıkı gune yeni yemeklerınde alışmaya çalışıyo normal

ben de sorym bu biberonları her kullanımdan sonra sterilize etmek gerekiyormuş böyle yapan var mı? ben 3-4 günde bir kaynatyordum şimdi her kullanımdan sonra yapmamı söyledi doktor ama dakka bir gol 1 süt pompasının malzemelerini yakmışım

aaaa
şok şok şok bna yardıma gelmek şisteyen var mı lise arklarım ne zamandr gelmk istiyolardı pazar gelcekler sözleştik şimdi de tekridağdaki teyzem gelmiş istanbula bu haftasonu bna gelmk isityomuş ne zmn gelelm diye sordular cumartesi dedim nasıl yapcam ben?

sana da geçmiş olsun canım... biz baya erken başladık ek gıdalara ama kabızlık yaşamadı... yanlış hatırlamıyorsam elma kabız yapıyor demişti kızlar, ne yiyor kızın ?

tsk ederim canim..ilk kez dun kavanoz pure yemek yedirdim aksam yemeginde havuclu tavuklu bisey cok da sevdi ama ilk oldugu icin bebe kasigi ile 4 kasik verdim canimcokacimcoook

benım kızım 5 gun yapmadıgı oldu ıkı gun bişe değil huysuzluğu yoksa yapar annesi bır ıkı gune yeni yemeklerınde alışmaya çalışıyo normal

ahh canim benim tsk ederim biraz rahatladimvereliniortak

uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar nasılsınız cooook özledim sizleri gülümse ferro sanol a falan başladınmı benim oğlanda iki gün hiç yapamadı fitille zorla biz yaptırdık ama biz kan ilacına başlayınca oldu dikkat et bakalım ondan mı oluyor bende ilacı kestim şimdilik
zaten 6 ayından sonra demişti dr u 29 ekimde 6 aylık olucak ondan sonra belki farklı bir ilaç denicez

geçmiş olsun canım..elma benim kızımı kabız yapmıştı...bırakınca geçti...

ay bende 3-4 günde bir sterilize ediyordum..geçen gün bende yaktım bi biberondelikafadulden

ayyy ayşe allah kolaylık versin geçen hafta cuma cumartesi bendede misafir vardı keremle zor oldu ama oğlum bir güzel uyudu ben de yaptım tüm ikramlıkları ama gelen misafirler caylarını kendileri aldılar arada napim oğlan birakmadı hiç babada da durmayınca misafirde hizmet etti:kedi:

Sinem, her seferinde steril ediyorum ben, aylardır imanım gevredi biberon yıkayıp steril etmekten bir de Sarp günde 8 biberon falan kullanıyor neredeyse düşün halimi.. bence misafirin üst üste olması iyi olmuş ne yapacaksan fazla fazla yapar iki gün de onları ikram edersin :))

Gülümse, 2 gün önemli değil canım Sevdanın dediği gibi. kabızlığı çok sürerse azıcık zeytinyağı içirirsin ya da çorba püre falan yiyorsa içine katarsın...

geçmiş olsun canm

geçmiş olsun canım..elma benim kızımı kabız yapmıştı...bırakınca geçti...

ay bende 3-4 günde bir sterilize ediyordum..geçen gün bende yaktım bi biberondelikafadulden
biberon yaksam yeni biberon alcam diye sevinirim ama süt pompasının kileri yakınca tanesi de 45tlymiş boşu boşuna para o da bulabilirsem bulamazsam netten iste iş güç

ay evi temizlesem ikram için hazır da alsam olur benim evimde herkes çalşr zaten normalde de ben de herkesin evinde çalşrm
senini de kazan kullanman lazım herhalde hepsini bi arada yıkamak için iyi tarafından bak günde8 kez açık bişeyler kjynayınca evde nemle ilgili sorun kalmaz-tatlicadiarzu-

Sinem ben makina aldım mecburen yoksa baya yakardım ben de :)) neme gelince bizim ev çok nemli , olması gereken kaç bilmiyorum ama 70-75 arası gösteriyor dijital zımbırtı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…