günaydın hanımlar.
emir çıldırttı yine beni. yahu ömürün face de yazdığı gibi 1 bardak suyla muhallebiyi yaptım maşallah nerdeyse hepsini yedi. üstüne suyunu içti. 11 gibi yattı. ohh dedim karnı tok uyur banyo yapcam güya bende meyve yicem sohbet etcem eşimle güyaaa 11.30da kalktı paşam bi güzel emdi maşallah o mideye nasıl sığdıysa. sonra yattı dedim heralde sabaha kadar uyur. hooop 1 buçukta kalktı sonra 3buçukta sonra 6da.sonra 7de.
Allah ım deliksiz uyku istiyorum oğluma da bana da ve diğer isteyen annelere de ver Allah ımmmmmmmm
tunaydın bende kabus bı gece gecırdım bebegım gec uyurdu ama uyurdu ama dun ıyce cozuttu bende dun aksam 7den sonra uyutmadım erken uyusun dıye 10 da banyo yaptırdık yogurt yedı ustune ustune formul mama verdım ustune emzırdım sanırım fazla yukleme yapmısısm hıckırmaya basladı gecınce uyuttum ve 11e dogru uyudu. ben kendı capımda sevınırken 11bucukta uyandı agladı bı turlu uyumadı 12bucukta zorla uyudu 2.30 da aglayarak uyandı 3e kadar salladım 5te tekrara aglayarak uyandı artık 6 ya kadar ugrastım uyudu.8.30 en son kalktı tekrar emzırdım uyudu artık 11e kadar.ama ben sureklı zıplayarak uyanmaktan kabuslar gordum sureklı.ya ben alıskın dıılım boyle kendı cocuguma nazar degdırdım galıba gec uyusa da uyuyunca uyuyan bı bebıs ıstıyorum. ınsallah gece aglayarak uyanmak alıskanlık yapmaz.zaten sallanarak uyuyo zaten gece cok gec uyuyo bıde sureklı uyanırsa tum kotu faktorlerı bı arada toplamıs olcak.neyse allah duzenlı uyuyan bebısleri nazarlardan korusun bız cekıyoruz onlar cekmesın
arkadaslar merhaba felaket üşütmüşüm midem bağırsaklarım boğazım bütün vücüdüm agrıyor dün sabah ıse gıttım kurum doktoru 2 gun rapor verdı ablamda yatıyorum cocukla o ılgılenıyor sonunda vücüdum bu yorgunluga dayanamadı ve patlak verdı dah once hafıften olup gecıyodu ama bu sfer fenatutulmusum.sızlerde dıkkat edın
maşaallah diyelim kuzumuza,annesi belki dün gece bir rahatsızlığı vardı.umarım bu gece mışıl mışıl uyur.
kızlar inanmicaksınız ama ben keşke gece uyumasada gündüz hiç olmazsa şöyle bir iki saat uyusa diyorum..ne dogru düzgün yemek yiyebiliyorum ne banyo ne misafirlik..ne temizlik ne yemek
hepsi geceye kalıyor
benim gibi grip olan arkadaslara gecmis olsun ,biraz once sordum okuyan olmadi sanirim dun kizima ek gidalara gectik malum artik tam 6 aylik ama iki gundur kabiz ayni sorunla karsilasan var mi
benim gibi grip olan arkadaslara gecmis olsun ,biraz once sordum okuyan olmadi sanirim dun kizima ek gidalara gectik malum artik tam 6 aylik ama iki gundur kabiz ayni sorunla karsilasan var mi
sana da geçmiş olsun canım... biz baya erken başladık ek gıdalara ama kabızlık yaşamadı... yanlış hatırlamıyorsam elma kabız yapıyor demişti kızlar, ne yiyor kızın ?
benım kızım 5 gun yapmadıgı oldu ıkı gun bişe değil huysuzluğu yoksa yapar annesi bır ıkı gune yeni yemeklerınde alışmaya çalışıyo normal
geçmiş olsun canım..elma benim kızımı kabız yapmıştı...bırakınca geçti...benim gibi grip olan arkadaslara gecmis olsun ,biraz once sordum okuyan olmadi sanirim dun kizima ek gidalara gectik malum artik tam 6 aylik ama iki gundur kabiz ayni sorunla karsilasan var mi
ben de sorym bu biberonları her kullanımdan sonra sterilize etmek gerekiyormuş böyle yapan var mı? ben 3-4 günde bir kaynatyordum şimdi her kullanımdan sonra yapmamı söyledi doktor ama dakka bir gol 1 süt pompasının malzemelerini yakmışım
geçmiş olsun canmarkadaslar merhaba felaket üşütmüşüm midem bağırsaklarım boğazım bütün vücüdüm agrıyor dün sabah ıse gıttım kurum doktoru 2 gun rapor verdı ablamda yatıyorum cocukla o ılgılenıyor sonunda vücüdum bu yorgunluga dayanamadı ve patlak verdı dah once hafıften olup gecıyodu ama bu sfer fenatutulmusum.sızlerde dıkkat edın
biberon yaksam yeni biberon alcam diye sevinirim ama süt pompasının kileri yakınca tanesi de 45tlymiş boşu boşuna para o da bulabilirsem bulamazsam netten iste iş güçgeçmiş olsun canım..elma benim kızımı kabız yapmıştı...bırakınca geçti...
ay bende 3-4 günde bir sterilize ediyordum..geçen gün bende yaktım bi biberondelikafadulden
ay evi temizlesem ikram için hazır da alsam olur benim evimde herkes çalşr zaten normalde de ben de herkesin evinde çalşrmayyy ayşe allah kolaylık versin geçen hafta cuma cumartesi bendede misafir vardı keremle zor oldu ama oğlum bir güzel uyudu ben de yaptım tüm ikramlıkları ama gelen misafirler caylarını kendileri aldılar arada napim oğlan birakmadı hiç babada da durmayınca misafirde hizmet etti:kedi:
senini de kazan kullanman lazım herhalde hepsini bi arada yıkamak için iyi tarafından bak günde8 kez açık bişeyler kjynayınca evde nemle ilgili sorun kalmaz-tatlicadiarzu-Sinem, her seferinde steril ediyorum ben, aylardır imanım gevredi biberon yıkayıp steril etmekten bir de Sarp günde 8 biberon falan kullanıyor neredeyse düşün halimi.. bence misafirin üst üste olması iyi olmuş ne yapacaksan fazla fazla yapar iki gün de onları ikram edersin :))
Gülümse, 2 gün önemli değil canım Sevdanın dediği gibi. kabızlığı çok sürerse azıcık zeytinyağı içirirsin ya da çorba püre falan yiyorsa içine katarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?