2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugünkü Doğa hanımı yalnız başına uyutma çabalarım başarısızlıkla sonuçlandı...ille bende yanına yatıcam.dayayacak kafasını göğsüme...işe başlayınca uyku saatlerinde karşılıklı ağlarız artık:gitme:
bugün meyvesuyunu içmedi yoğurdunu yemedi..bi tek beni emmek istiyor...3 gün önce çıldırıyordu yemek diye şimdi memeye geri döndü..neyseki sütüm var..akşamada muhallebi deneyeceğim bakalım...

maşallah canım aman sütünüz olsun da ek gıdayı nasılsa yiyecek ileride.. bende süt namına bi şey kalmadı zaten hep azdı... benimki de çok seviyor birlikte uyumayı. annemi aradım az önce hiçç uyumuyor dedi, dün ben eve gider gitmez kaçmıştı annem korkarım ben gitmeden bile kaçabilir :))

bizimde olacağımız o canım...ay ama bende çok seviyorum yaa...böyle kapanıyor göğsüme bir elide yakamda...canım benim yaa...mafoldumben

offf bu ek gida işi çok zor ne yedircem diye düşünüyorum kereme annemde yok yanımda o bana yardım ederdi ek gida önerilerine bakıyorum devamlı akşam sebzeler haslayıp pirinc attım ve tavuk suyuyla karıştırdım ama bizimki hiç beğenmedi tarhana çorbasını daha çok yiyor yoğurduda pek sevmedi öğlen zorla armut ve şeftali yediriyorum siz yumurtayı nasıl veriyorsunuz kızlar

ben şimdilk sadece meyve suyu püresi yoğurt ve kaşık maması veriyorum...ama bugün hiçbirini veremedim..bakalım akşama muhallebi var mönüde...kızlar sebzelerin içine irmik falan atıyorlardı...öyle bişeyler yap istersen.

slm canım hoş geldin..benim oğlumda tavuk suyuna yaptığım çorbayı yememişti..ben sabah kahvaltısını bulamaç yapıyorum ama yumurtayı ayrı veriyorum elimle yemiyo yoksa

özlemiştik seni :) evet ya ek gıda olayı çok zor. benimki yoğurdu bir tek meyve püresiyle olunca yiyor, çorba püre çok sevmiyor ama tarhana yiyor. benim yumurta alerjim var belki onun da vardır diye şimdilik yumurta vermiyorum, 1 kez kahvaltısına kattım sevmedi zaten...
bu sefer kaçtım, byeee...

masallah kuzuna annesi benim kizimda yarin tam 6 aylikk ahhh dun gibi hamile oldugumuz ahh vahh cektigimiz gunler bu arada hosgeldin canim dilerim sen ve kuzun iyisinizdir a.s.

ok canim devam ederse deniyeyim cok cok mersiiia.s.

ahh yavrumm bunlarr huy degistiriyor huyy yandik vallaa

canim yumurtayi rafadan yapip icine peynir ufaladim verdim benim kuzuya pek de sevdii:sm_cool:

selam kevsercim yeni görüyom seni yoktun nezamandır yada denk gelmedik ,benimki meyveyi 12 gibi falan yiyo ,yumurtaya yoğurda geçmedik daha öğlen sebze çorbası akşamda muhallebi yiyoruz,dün ilkkez keçi sütüyle yaptım yedi valla şeker yerinede pekmez koydum:)

kızlar bu prokart nedir?bilginiz var mı?kk mail atıyor ya sürekli..alsak mı ki?

boşverr alma bence üyelere özel indirimler yapan yerler var sanırım bide sitede bazı topiklere sadece kart sahipleri falan girebiliy diye duymuştum selma lsaydı sorardık onda vardı sanırım bide gamzede vardı

kevser hoşgelmişsinn

bissürü şey okudum unuttum.alıntı da yapmadım.ne kaa zekiyim:)

1 saat uyuduk öğlen temennim 2 saatti ama buna da şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…