- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 98
- 40
bugünkü Doğa hanımı yalnız başına uyutma çabalarım başarısızlıkla sonuçlandı...ille bende yanına yatıcam.dayayacak kafasını göğsüme...işe başlayınca uyku saatlerinde karşılıklı ağlarız artık:gitme:
bugün meyvesuyunu içmedi yoğurdunu yemedi..bi tek beni emmek istiyor...3 gün önce çıldırıyordu yemek diye şimdi memeye geri döndü..neyseki sütüm var..akşamada muhallebi deneyeceğim bakalım...
maşallah canım aman sütünüz olsun da ek gıdayı nasılsa yiyecek ileride.. bende süt namına bi şey kalmadı zaten hep azdı... benimki de çok seviyor birlikte uyumayı. annemi aradım az önce hiçç uyumuyor dedi, dün ben eve gider gitmez kaçmıştı annem korkarım ben gitmeden bile kaçabilir :))
bizimde olacağımız o canım...ay ama bende çok seviyorum yaa...böyle kapanıyor göğsüme bir elide yakamda...canım benim yaa...mafoldumben
offf bu ek gida işi çok zor ne yedircem diye düşünüyorum kereme annemde yok yanımda o bana yardım ederdi ek gida önerilerine bakıyorum devamlı akşam sebzeler haslayıp pirinc attım ve tavuk suyuyla karıştırdım ama bizimki hiç beğenmedi tarhana çorbasını daha çok yiyor yoğurduda pek sevmedi öğlen zorla armut ve şeftali yediriyorum siz yumurtayı nasıl veriyorsunuz kızlar
offf bu ek gida işi çok zor ne yedircem diye düşünüyorum kereme annemde yok yanımda o bana yardım ederdi ek gida önerilerine bakıyorum devamlı akşam sebzeler haslayıp pirinc attım ve tavuk suyuyla karıştırdım ama bizimki hiç beğenmedi tarhana çorbasını daha çok yiyor yoğurduda pek sevmedi öğlen zorla armut ve şeftali yediriyorum siz yumurtayı nasıl veriyorsunuz kızlar
uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar nasılsınız cooook özledim sizleri gülümse ferro sanol a falan başladınmı benim oğlanda iki gün hiç yapamadı fitille zorla biz yaptırdık ama biz kan ilacına başlayınca oldu dikkat et bakalım ondan mı oluyor bende ilacı kestim şimdilik
zaten 6 ayından sonra demişti dr u 29 ekimde 6 aylık olucak ondan sonra belki farklı bir ilaç denicez
geçmiş olsun canım..elma benim kızımı kabız yapmıştı...bırakınca geçti...
canim cok tsk ederim dikat edeyim bendea.s.
Sinem, her seferinde steril ediyorum ben, aylardır imanım gevredi biberon yıkayıp steril etmekten bir de Sarp günde 8 biberon falan kullanıyor neredeyse düşün halimi.. bence misafirin üst üste olması iyi olmuş ne yapacaksan fazla fazla yapar iki gün de onları ikram edersin :))
Gülümse, 2 gün önemli değil canım Sevdanın dediği gibi. kabızlığı çok sürerse azıcık zeytinyağı içirirsin ya da çorba püre falan yiyorsa içine katarsın...
bugünkü Doğa hanımı yalnız başına uyutma çabalarım başarısızlıkla sonuçlandı...ille bende yanına yatıcam.dayayacak kafasını göğsüme...işe başlayınca uyku saatlerinde karşılıklı ağlarız artık:gitme:
bugün meyvesuyunu içmedi yoğurdunu yemedi..bi tek beni emmek istiyor...3 gün önce çıldırıyordu yemek diye şimdi memeye geri döndü..neyseki sütüm var..akşamada muhallebi deneyeceğim bakalım...
kızlar bu prokart nedir?bilginiz var mı?kk mail atıyor ya sürekli..alsak mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?