2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mhtap pro kartı bende düşündüm bi ara ama indirim falan oluyomuş arada başka bişeye yaramıyo galba. ha bide cinsellik bölümüne yazabiliyomuşsun:))

nerde millet yaahuuuuuu
annemle babam geldii eşim şehir dışına gidiyo yine. bebişim dedesine bi gülüyo bi kahkahalarr:)) sıpaammm

çok geçmıs olsun ınsallah en kısa zamanda ıylesırsın. annelık zaten zor bıde hastayken annelık yapmak cok daha zor olsa gerek

Arzu, geçmiş olsun canım...

cok tesekkür ederim arkadaslar ıyı dıleklerınız ıcın saolun ıhlamur ıcıp duruyorum daha ıyıyım ama bogazlarım fena terleyıp duruyorum

huuuuhuuuuuuuuuu herkes nerdeeee

canım burdayım sana bısey sorcam kahvaltıyı nasıl verıyorsun Eymen e bızde yakında kahvaltıya gecıcez de mesela bebe bisküvisi peynir fılan nasıl hazırlanıyor sana zahmet bır tarıf edebılrı mısın? buraya yazdım ama sen ekgıda bolumune de yazabılırsın dıger arkadaslarda belkı faydalanır

cici bebe benim oğlana alerji yapıyo canım ben bebek ekmeğiyle yapıyorum..şöyleki yarımdan az muzu eziyorum sıcak su ekliyorum göz kararı içine bebek ekmeği (robotta çekiyorum önceden) peynir pekmez karıştırıyorum..yumurtayıda haşlayıp ayrı olarak yediriyorum..dr.aynısını cici bebeylede yapabilirsin demişti..

bizde banyo yaptık miss koktuk babamızı bekliyoruz yemek için
belki benim guzu yemekten önce uyurda rahat yerim

saol canım bakalım bızımkı bebe bıskuvısını yıycek mı

oğlum anne diyor ya süperrrrrrrrrrr:)

benimkide ann neenanana gibigarip şeyler söylüyor etrafımdakiler anne dediğni iddia ediyorlar hatta bazen ben bile öyle olduğunu düşünüyorum ama önce baba demezler mi ya kafam karıştı açıkçası:kedi::kedi:

bence devrimde anne diyor,hatta ağlarken resmen bana bakıp anne diyor,sonra babası kucağıma getirirkende anne diyor,eskiden de derdi ama belirsizdi,şimdi çok net

of bee iki gun giremedim siteye problem veriyor anlamiyorum, amma cok konusmussunuz oku oku bitiremedim, neyse beni arayan soran cicek yollayan oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…