huuuu hanımlaaarr:)
mhtap pro kartı bende düşündüm bi ara ama indirim falan oluyomuş arada başka bişeye yaramıyo galba. ha bide cinsellik bölümüne yazabiliyomuşsun:))
çok geçmıs olsun ınsallah en kısa zamanda ıylesırsın. annelık zaten zor bıde hastayken annelık yapmak cok daha zor olsa gerek
Arzu, geçmiş olsun canım...
geçmiş olsun canm
biberon yaksam yeni biberon alcam diye sevinirim ama süt pompasının kileri yakınca tanesi de 45tlymiş boşu boşuna para o da bulabilirsem bulamazsam netten iste iş güç
ay evi temizlesem ikram için hazır da alsam olur benim evimde herkes çalşr zaten normalde de ben de herkesin evinde çalşrm
senini de kazan kullanman lazım herhalde hepsini bi arada yıkamak için iyi tarafından bak günde8 kez açık bişeyler kjynayınca evde nemle ilgili sorun kalmaz-tatlicadiarzu-
huuuuhuuuuuuuuuu herkes nerdeeee
cok tesekkür ederim arkadaslar ıyı dıleklerınız ıcın saolun ıhlamur ıcıp duruyorum daha ıyıyım ama bogazlarım fena terleyıp duruyorum
canım burdayım sana bısey sorcam kahvaltıyı nasıl verıyorsun Eymen e bızde yakında kahvaltıya gecıcez de mesela bebe bisküvisi peynir fılan nasıl hazırlanıyor sana zahmet bır tarıf edebılrı mısın? buraya yazdım ama sen ekgıda bolumune de yazabılırsın dıger arkadaslarda belkı faydalanır
cici bebe benim oğlana alerji yapıyo canım ben bebek ekmeğiyle yapıyorum..şöyleki yarımdan az muzu eziyorum sıcak su ekliyorum göz kararı içine bebek ekmeği (robotta çekiyorum önceden) peynir pekmez karıştırıyorum..yumurtayıda haşlayıp ayrı olarak yediriyorum..dr.aynısını cici bebeylede yapabilirsin demişti..
oğlum anne diyor ya süperrrrrrrrrrr:)
benimkide ann neenanana gibigarip şeyler söylüyor etrafımdakiler anne dediğni iddia ediyorlar hatta bazen ben bile öyle olduğunu düşünüyorum ama önce baba demezler mi ya kafam karıştı açıkçası:kedi::kedi:
devrim yarın 5ayını bitiriyor,çok heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?