2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşağıdaki kullanıcılar bu yazısından dolayı pancakee adlı kullanıcıya katıldılar.
moonlight2010

ne demek kiz katildi ahahhaa noluyor burda :)

Aşağıdaki kullanıcılar bu yazısından dolayı pancakee adlı kullanıcıya katıldılar.
moonlight2010

ne demek kiz katildi ahahhaa noluyor burda :)

çok hoşuma gitti,bende herkese katılıyorum,beğenin beni anacım,beni beğenmiyenin kaynanası ölsün

bizim oğlan hep ay dönümlerinde o ay yapması gereken muhtemel şeyi yapar,sonra bir daha yapmaz,örneğin ilk 3aaylık olduğu gün döndü bir daha dönmedi,sonra 4aylık olduğu gün döndü,4aylık olduğu gün oyuncağını kendi alıp elden ele geçirdi,sonra uzunca bir süre yapmadı,yine 4aylık olduğu gün desteksiz oturdu,sonra oturmadı,bugunde 5ayını doldurdu ve ayağıyla oynaadı :))bakalım bir dahaki ne zamana

:))) olsun beğenin beni beğeninnnn
ay çok şımardım,kocam bir iş aldı,arkadaşlık siteleri varya onlardan yapıcak,şimdi de onlara üye oluyor,fonksiyonlarını görmek için :))millete göz felan kırpıyor,dedim bende üye olcam,kavga ediyoz şimdi :))

bu kız beni 20 yaş yaşlandırdı
9da uyuttum 10da uyandı tekrara pışpışladım uyudu inş uyanmaz artık
yarın misafırımız varmış kayınvalıdemde ağırlıcaz ıkı çeşit bişe yap dedi bend ekek yaptım bide poğça yeter inş

iyi geceler hanımlar oğlanlar uyudu kocacık kurtlar vadisini izliyo bende sıkıldım nefret ediyom şu diziden

kızlar haberlerde şu Muğlada trafik kazası geçiren ve ölen izlandalı çiftin dünya güzeli oğlunu gördünüz mü,??
içim nasıl parçalandı az önce internetten haber okuyordum yarabbim ne kadar güzel ve masum diliyorum ki Rabbim hepimizin bebeklerine anne ve babalarını bağışlar..
ülkesinden binlerce km uzaklıkta yapayalnız kalmış bir melek yüce mevlam onun sonsuza kadar yar ve yardımcısı olsun :gitme:mafoldumbenmafoldumben

ve sanırım annelik insanı daha duygusal, daha naif yapıyor ...herşeye üzülüyor insan helede çocuklarla ilgili olan haberlere

ben doktora ge.en ay gitmiştim ek gıdaya bir ay sonra geç dedi bende bu hafta ge.tim valla hata mı ettim bilemdim sabırsızlandım ne yapayım. birde aptamilin kaşık mams var 7 tahıllı yazıyor üstünde kızım bayıldı ya ona kutuyu bile uzaktan görünce çırpınmaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…