2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok canım tamzamanı bence...bende yeni mamalar denicem oğluşuma

karnım açççcokacimcoookcokacimcoook

Aman Allahım kaçtıkça yemekle ilgili yazılar bloglar karşıma çıkıyor Allahtan revamı bu
benim incecik bir hatun olmamam için evren savaş veriyor sanki zira az önce kayınvalidemin getirdiği kalburabastılardan dayanamayıp 2 tane yedim ohaoldumsmile pişmanmıyım CADIARZU hatırlamıyorum sarhoştumohaoldumsmile

benide şeytan dürtüyo kalk ye diye ama kocamı bekliyorum belki bişeyler getirir..adama geçen hafta artık aburcubur getirme ben rejimdeyim deim..başka zaman olsa beni dinlemez ogünbugündür eli boş geliyoalsanaalsanasmile:dilcikar:

maşallah kızına..inşallah hep öyle severek yer..ben 2 gün tahıllı verdim bayılarak yedi..sonra 2 gün yarın ölçek yedi..bu gece tadına bile bakmadı..halbuki bu gece ona pirinçli almıştım..thişörtümün üstünden mememe saldırıyor:))napalım yeterki emsin kuzucuğum...

özlem kötü haberler izleme canım yaaa...

ben bissürü kilo yapcak şey aldım bugün...şuanda cips yiyorumkaydirigubbakcemile3

kilo konusunda benim durumumda vahim hala 6kilom kaldı tatlıdan vazgeçemiyorum ilk çocukkta böyle oldum 2.de düşünemiyorum kendimi..yarın dr kontrolümüz var 5.ayımız bitiyor ne mutlu büyüyor kk bebişleriiiolumunekankayizsmile

ay ne güldüm ya alemsin valla. benimde karnım çok aç akşam arkadaşım yemege kaldı bir kmek almıştım bende yetmez diye eşimle onlara sofra kurdum bnde oturdum amatokum edim emek yetmez diye:umursamaz: ve ekmek yok şuan açlıktan ölüyorum gözümün önünden hamburgerler, köfteler, dönerler, ızgaralar resmen resmi geçiş töreninden geçer gibi salına salına geçiyorlar:gitme:

ii geceler arkadaslar gercı herkes yatmıstır ben yenı gırebılıyorum ve bebısım hala uyanık mızıldanıyor su an babası aldı nobetı.artık sınır yapmaya basladı bızde resmen ınat edıyo uyumamak ıcın. ben hamıleyken hep cok gec yatmıstım ondanmı bu cocuk boyle oldu acaba sızce? sabah uyanıp yazımı okuyan arkadaslardan bı rıcam olucak lutfen bebegımın erken uyuması ıcın dua edermısısnız belkı ıse yarar:)

canım yaa...allah kolaylık versin...umarım bundan sonra hep erken uyur bebeğin..

günaydınn..bugün açılış benden..berbat bi geceydi..kızım 19,30 da uyudu ve gece zehir oldu..10 kere uyandı nerdeyse..yanıma aldım kıpır kıpır durmuyor ki hiç..kafayı bi sağa bi sola oynatıp duruyor...havada çok kötü..çok rüzgar var...bende kesin üşütmüşümdür bu gece..sıcacık yatak kalk buz gibi koridor mekik dokudum kızın odasıyla yatak odası arasında...gene mi sıçrıyor bu kız ne?:bbo:

günaydın kızlar,bizde tüm gece bir uyuduk, bir uyandık,sabah uyandık bir daha uyuyamadık.allahtan bebişim uyudu şimdi.dün gece çok garip birşey oldu .akşam bebeği uyuttuktan sonra koltuğa uzandım,eşim yarım saat sonra uyarırım çay yaparsın içeriz dedi,tamam dedim,kaç kez uyarmaya çalışmış uyanmamışım,o da diğer kanepede uyuyup kalmış,saat oniki on geçe ,bir kısık sesle ağlama sesi duyuyorum uyandım koştum yatak odasına bebeğim ağlıyormuş,ben o kadar derin uykudan taaa yatak odasındaki sesi,oturuma odasıyla yatak odası birbirine uzak nasıl duydum bilemiyorum,eşim iyi duymuşsun ben aynı odanın içinde çağıra çağıra uyandırmadım dedi,annelik iç güdüsü böyle bir şey galiba,rabbim bizleri ne güzel hissiyatlarla donatmış değil mi kızlar?normalde birimiz bekler diğeri uyumak isterse.:1rolleyes:

günaydınnn hayırlı cumalarrrrrrr

betus ettim dua

günaydınn...sabah sabah güne parmağımı çekmeceye sıkıştırarak başladım üstelik tırnağımı acayip zonkluyo..havada kapalı sinirlerim altüüst olmuş durumda anlıyacağınız..herkes iyidir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…