ben doktora ge.en ay gitmiştim ek gıdaya bir ay sonra geç dedi bende bu hafta ge.tim valla hata mı ettim bilemdim sabırsızlandım ne yapayım. birde aptamilin kaşık mams var 7 tahıllı yazıyor üstünde kızım bayıldı ya ona kutuyu bile uzaktan görünce çırpınmaya başlıyor
karnım açççcokacimcoookcokacimcoook
aynen yemekte yapmadım bugun kociş yok gelsede bakkaldan kilo yapıcak şeyler alsa lülülülülülü
Aman Allahım kaçtıkça yemekle ilgili yazılar bloglar karşıma çıkıyor Allahtan revamı bu
benim incecik bir hatun olmamam için evren savaş veriyor sanki zira az önce kayınvalidemin getirdiği kalburabastılardan dayanamayıp 2 tane yedim ohaoldumsmile pişmanmıyım CADIARZU hatırlamıyorum sarhoştumohaoldumsmile
ben doktora ge.en ay gitmiştim ek gıdaya bir ay sonra geç dedi bende bu hafta ge.tim valla hata mı ettim bilemdim sabırsızlandım ne yapayım. birde aptamilin kaşık mams var 7 tahıllı yazıyor üstünde kızım bayıldı ya ona kutuyu bile uzaktan görünce çırpınmaya başlıyor
benide şeytan dürtüyo kalk ye diye ama kocamı bekliyorum belki bişeyler getirir..adama geçen hafta artık aburcubur getirme ben rejimdeyim deim..başka zaman olsa beni dinlemez ogünbugündür eli boş geliyoalsanaalsanasmile:dilcikar:
ii geceler arkadaslar gercı herkes yatmıstır ben yenı gırebılıyorum ve bebısım hala uyanık mızıldanıyorsu an babası aldı nobetı.artık sınır yapmaya basladı bızde resmen ınat edıyo uyumamak ıcın. ben hamıleyken hep cok gec yatmıstım ondanmı bu cocuk boyle oldu acaba sızce? sabah uyanıp yazımı okuyan arkadaslardan bı rıcam olucak lutfen bebegımın erken uyuması ıcın dua edermısısnız belkı ıse yarar:)
günaydınnn hayırlı cumalarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?