kızlar deniizn kafasında sarı lekeler var nedendir??
herkese benden de günaydın gerçi herkese gün aydın olalı çok olmuştur heralde oğlum kaçzamandır kabızlık sorunu vardı yapamıyodu kakasını s.ocağına giitik ilaç falan yazmadı havuç suyunu ayrı ver dedi bide pirinçli mama kullanma dedi tahıllıyı önerdi içine azıcık z.yağı koy yada yedirdikten sonra ver dedi dün geldikten sonra poposuna karnına z.yağıyla masaj yaptım poposunun ucunda kalmış resmen kakası çıkaramıyo kuzum biraz masajla yumuşadı heralde ıkındı zorla yaptı poposu kanadı resmen bende oturdum ağladım annemi çağırdım sonra güldü bana ohoooo dedi sizde çok kabız olurdunuz yok onda bişey falan rahatlattı biraz beni inşallah artık rahatça yapar pirinçli sütlü mamayıda çok seviyodu 130 ml yiyodu resmen tahıllıyı sevmedi sanki((((( rabbim geçici dertler versin hrkese
uydur uydur söyle ben öle yapıyombide rengarenk takıyoz bu ara çıkçıkı bölümünü seviyo ve büyük oğlum bile benim o halime garip garip bakıyo dışardan biri görse deli sanar :) gerçi pek akıllı olduğum söylenemez ya :)
günaydın kızlar,bizde tüm gece bir uyuduk, bir uyandık,sabah uyandık bir daha uyuyamadık.allahtan bebişim uyudu şimdi.dün gece çok garip birşey oldu .akşam bebeği uyuttuktan sonra koltuğa uzandım,eşim yarım saat sonra uyarırım çay yaparsın içeriz dedi,tamam dedim,kaç kez uyarmaya çalışmış uyanmamışım,o da diğer kanepede uyuyup kalmış,saat oniki on geçe ,bir kısık sesle ağlama sesi duyuyorum uyandım koştum yatak odasına bebeğim ağlıyormuş,ben o kadar derin uykudan taaa yatak odasındaki sesi,oturuma odasıyla yatak odası birbirine uzak nasıl duydum bilemiyorum,eşim iyi duymuşsun ben aynı odanın içinde çağıra çağıra uyandırmadım dedi,annelik iç güdüsü böyle bir şey galiba,rabbim bizleri ne güzel hissiyatlarla donatmış değil mi kızlar?normalde birimiz bekler diğeri uyumak isterse.:1rolleyes:
günaydınnn hayırlı cumalarrrrrrr
betus ettim dua
bende öyle yapıyorum..hatta bol bol babaya laf falan çarptırıyorum..çocuğu zehirliyorsun diyor bana:))
ecrn bize de doktorumuz tahıllıyla başlattı..kabızdı o sıralar..havuç suyu gerçekten çok işe yarıyor..şimdi düzene girdi bende artık sütlü pirinçli vericem bugün..yerse tabi..
kızım bugün 70ml elma-armut suyunu içti...mutluyum:lepi:
evet aynen oyle allah ozel bı yetenek verıyo.ben kızım dogdugundan berı onunla ayrı odada yatıyorum cunku en ufak sesınden uyanıyorum.sagdan sola donusunu bıle hıssedıp uyanıyorum çare olarak onu odasında yatırıyoruz yalnız basına ama ıh dese bıle hemen uyanıp gıdıyorum.ama esım dıbımde horlasa bıle duymam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?