2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın geçmiş olsun şeyma sakin ol biraz sen sinirli oldukça herşey üst üste gelir kendimden biliyom çünkü

herkese benden de günaydın gerçi herkese gün aydın olalı çok olmuştur heralde oğlum kaçzamandır kabızlık sorunu vardı yapamıyodu kakasını s.ocağına giitik ilaç falan yazmadı havuç suyunu ayrı ver dedi bide pirinçli mama kullanma dedi tahıllıyı önerdi içine azıcık z.yağı koy yada yedirdikten sonra ver dedi dün geldikten sonra poposuna karnına z.yağıyla masaj yaptım poposunun ucunda kalmış resmen kakası çıkaramıyo kuzum biraz masajla yumuşadı heralde ıkındı zorla yaptı poposu kanadı resmen bende oturdum ağladım annemi çağırdım sonra güldü bana ohoooo dedi sizde çok kabız olurdunuz yok onda bişey falan rahatlattı biraz beni inşallah artık rahatça yapar pirinçli sütlü mamayıda çok seviyodu 130 ml yiyodu resmen tahıllıyı sevmedi sanki ((((( rabbim geçici dertler versin hrkese

bencede konak olabılır ama taramadan önce bebeyağı yada zeytınyagı sür 10-15 dk beklet oyle bızdede vardı gecen hafta yaptım tertemız oldu sımdı kafası

bencede konaktır çünkü bizdede var aynısı çok fazla değil z.yağı sürüp dişleri sık bi tarakla hafif hafif tara sonrada yıka bebişini geçer bi kerede geçmiyo ama bizim kaşlarımızda bile oldu

uydur uydur söyle ben öle yapıyom bide rengarenk takıyoz bu ara çıkçıkı bölümünü seviyo ve büyük oğlum bile benim o halime garip garip bakıyo dışardan biri görse deli sanar :) gerçi pek akıllı olduğum söylenemez ya :)

günaydınn deniz benim kızında kafasında var şuan yenidoğan bebeklerde olurmuş bıldıgım ama bızımkı şimdi oldu bend ebugun yapıcam bakalım geçer inş
ya bide kızlar benım kız emerken ellerı hiç durmuyo ya ayağında ama en çokta kafasını kaşıyo tırnakları uzun oldgnda kırmızı yara bırakıyo direk kafasına dalıyo emerken elımle tutuyorum alışkanlık kazanmasın dıye ama bu huyundan ası vazgeçiricem bılmıyorum szin bebişler emerken rahat duruyomu yaa

bu arada şeyma ben kızıma çok huysuzlandıgında calio nun şarkısıı soyluyorum çizgi film :))
yada lailaheillallah dıyorum sureklı ilahı şeklınde hemen sakinleşiyo:)

benimki de emerken göğsümü sıkıyo deli çocuk ya burnumu sıkıyo olmadı saçımı çekiyo çıldırmış gibi:))

konak bizde de oldu zeytinyağı birerbirrr

gunaydın kızlar gercı 9 da uyandık kızımla.ben kalktım asya hanımda 10.30 da gerı uyudu 1 saattır uyuyo masllah.
yıne mamasını nazlana nazlana ıctı zar zor ıcırdım(
dunde gıremedım annemdeydım yıne hava guzel bu ara cıkıp anneanneye gıdıyoruz hemen.
dısarda bıraz dolastık annem kızım ve ben:))bugun evdeyım

canım aynı sorunu 2 gun once bız yasadık bende aynen agladım o aglayınca.cok katı bı kaka yaptı agladı resmen yaparken.bende hergun 2 cay kasıgı zeytınyag ıcırıyorum severekte ıcıyo sukur.
1 gun sonrada once yıne bıraz katı sonra sulu yaptıda kuzum rahatladı ama 2 gunudr yıne yapmıyo ınsallah bugun yapar ama zeytınyagı cok ıse yarıyo

bende öyle yapıyorum..hatta bol bol babaya laf falan çarptırıyorum..çocuğu zehirliyorsun diyor bana:))

ecrn bize de doktorumuz tahıllıyla başlattı..kabızdı o sıralar..havuç suyu gerçekten çok işe yarıyor..şimdi düzene girdi bende artık sütlü pirinçli vericem bugün..yerse tabi..

kızım bugün 70ml elma-armut suyunu içti...mutluyum:lepi:

evet aynen oyle allah ozel bı yetenek verıyo.ben kızım dogdugundan berı onunla ayrı odada yatıyorum cunku en ufak sesınden uyanıyorum.sagdan sola donusunu bıle hıssedıp uyanıyorum çare olarak onu odasında yatırıyoruz yalnız basına ama ıh dese bıle hemen uyanıp gıdıyorum.ama esım dıbımde horlasa bıle duymam

benım kızımda kabız olmustu salı gunu carsamba yaptı ama 2 gundur yok yıne ınsallah duzelmıstır.havuc suyu ıcın katı meyve sıkacagım yok ya.yarın ablamdan getıreyım barı deneyım
sutlu pırınclıyı bende 3 gunudr vermıyorum.tahıllı ırmıklı falan verıyorum ırmıklınında zararı olurmukı

aynen bende oleyım parmagını emıyo gece bazen hemen kımıldasa uyanıyorum aslında kızımın odası ayrı hazırladık karyolası var odasında ama kıyamıyorum daha yanımda kucuk besıgınde yatıroyurm gercı onada 2-3 ay en fazla yatar sıgmıcak yakında cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…