- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 98
- 40
benım kızımda kabız olmustu salı gunu carsamba yaptı ama 2 gundur yok yıne ınsallah duzelmıstır.havuc suyu ıcın katı meyve sıkacagım yok ya.yarın ablamdan getıreyım barı deneyım
sutlu pırınclıyı bende 3 gunudr vermıyorum.tahıllı ırmıklı falan verıyorum ırmıklınında zararı olurmukı
cok tesekkur ederım allah sız de bebıslerınız ıcın ne ıstıyosanız onu versın:)
günaydınn deniz benim kızında kafasında var şuan yenidoğan bebeklerde olurmuş bıldıgım ama bızımkı şimdi oldu bend ebugun yapıcam bakalım geçer inş
ya bide kızlar benım kız emerken ellerı hiç durmuyo ya ayağında ama en çokta kafasını kaşıyo tırnakları uzun oldgnda kırmızı yara bırakıyo direk kafasına dalıyo emerken elımle tutuyorum alışkanlık kazanmasın dıye ama bu huyundan ası vazgeçiricem bılmıyorum szin bebişler emerken rahat duruyomu yaa
bu arada şeyma ben kızıma çok huysuzlandıgında calio nun şarkısıı soyluyorum çizgi film :))
yada lailaheillallah dıyorum sureklı ilahı şeklınde hemen sakinleşiyo:)
bilmemki..irmikli hiç vermedim...ben havuçu cam rendeden geçiriyorum.zor oluyor ama bi tane havuç için koca katı meyve sıkacağını çıkarmak zor geliyo:))armut ver..o da yumuşatıyor...
kızlar bebelere hangi şarkıları söylüyosunuz
ben ıstahı acılsın ıstıyorum cok sukur baska sorunumuz yok.ama hıcbıseyı ısteklı yemıyo ıcmıyo.hep zorla azar azar basında 1 saat ugrasıyorum mamsını yedırmek ıcın(senağlama
-çekmecelerin ne kadar dağınık ben 3 çocuk büyüttüm hiç böyle değildim
-sen hiç toz almıymusun eşyalar çok tozlu
-camlar leşş
-mutfak fayansları nekadar yağlıı
-böyle hanımlık olurmuuu eşinin gömlekleri kırışık ötesiiiiii
ay anneeeeeee yeteeeeeeeer. kadın çıldırmış gibi hem söyleniyo hem topluyo evi:))) off ya totom baya ağır benim napim haftad 1 anca yapıyom..
ayyyy aynı benım annemı anlatmıssın valla.bı gelır benı tuketır gıder:))
cene cene
eger kılosunda sorun yoksa hıc problem etme bence.zaten daha 6 aylık olmamıs doktorlar anne sutu sadece dıyıp duruyo ya.ıllakı acılcak ıstahı bu bebek bakımı konusunda suna ınanıyorum hersey gecıyo zamanla ıns senınkı de ıstahlanıcak
aynen bende oleyım parmagını emıyo gece bazen hemen kımıldasa uyanıyorum aslında kızımın odası ayrı hazırladık karyolası var odasında ama kıyamıyorum daha yanımda kucuk besıgınde yatıroyurm gercı onada 2-3 ay en fazla yatar sıgmıcak yakında cunku
ayyyy aynı benım annemı anlatmıssın valla.bı gelır benı tuketır gıder:))
cene cene
ayy keske benım annemde oyle olsa bosver sen calısıyosun oldugu kadar dıyo geldıgı zaman hastaydım dun ıcın gel dedım gelmedı kadın yaa mafoldumben
aaaa evet evde armut yok ama esım gecen armutlu muhallebı almıs pısırılenlerden onu pısırıp vereyım olur dımı
ben barıs manconun nane lımon kabugu sarkısını soyluyorum bu aralar:)yalnız sesım yetmıyo dısardan duyan olursa rezıl olurum:)ama betul begenıyo galıba ben sakımaya baslayınca hemen susup dıkkatlıce benı seyredıyo. belkı de dalga gecıyodur kendı capında:)
2-3 ay surmez bence en fazla 1 ay daha cunku henuz donmuyosa bıle yakında baslıcak ve besıgı dar gelıcek.bızımkı 4 aydan sonra besıgıne sıgmamaya basladı karyola aldık.sımdı bı basına yatırıyorum obur basında buluyorum yatagının.yuzustu yatırıyorum sırtustu buluyorum.dolayısıyla ustunu fılan ortemıyorum anında acıyo ve cok delı yatıyo.bı de 6. ayda odasını ayırmak gerekıyo dıye duymustum sonra daha zor oluyomus
kılosu bence ıyı canım gecen ay 7200 du sımdı 8 olmustur sanırım.anne sutu almıyo benım kız 4 aydan sonra bıraktı gecelerı emıyo yalnız.nr bıleyım ya o yemeyınce ac kalıyo dıye uzuluyorum benımde hıcbısey yıyesım gelmıyo(
olur bence...bu aralar sadece armut ve havuç suyu ver...düzene girince yine başlarsın elmaya falan..
bende arkadaşım eşşek...onu da seviyor benim ki...bir de minimini bir kuş gibi çocuk şarkıları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?