2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bilmemki..irmikli hiç vermedim...ben havuçu cam rendeden geçiriyorum.zor oluyor ama bi tane havuç için koca katı meyve sıkacağını çıkarmak zor geliyo:))armut ver..o da yumuşatıyor...

cok tesekkur ederım allah sız de bebıslerınız ıcın ne ıstıyosanız onu versın:)

ben ıstahı acılsın ıstıyorum cok sukur baska sorunumuz yok.ama hıcbıseyı ısteklı yemıyo ıcmıyo.hep zorla azar azar basında 1 saat ugrasıyorum mamsını yedırmek ıcın(senağlama

evet benımkı de emerken cok heycanlı ve sınırlı gıbı oluyo ellerı durmuyo.benım gogus ucum olmadıgı ıcın sılıkon uc takıp emzırıyorum o sılıkonu cekıstırıyo bıde cok kuvvetlı cekıstırıyo sılıkon cıkıyo ememıyo takıyoz cıkıyo fılan artık emzırme ısı de cok zorlasmaya basladı.elınden tutunca da sınırlenıyo ve de benden daha kuvvetlı elını kurtarıyo hemen.çok alem bu bebısler

bilmemki..irmikli hiç vermedim...ben havuçu cam rendeden geçiriyorum.zor oluyor ama bi tane havuç için koca katı meyve sıkacağını çıkarmak zor geliyo:))armut ver..o da yumuşatıyor...

aaaa evet evde armut yok ama esım gecen armutlu muhallebı almıs pısırılenlerden onu pısırıp vereyım olur dımı

kızlar bebelere hangi şarkıları söylüyosunuz

ben barıs manconun nane lımon kabugu sarkısını soyluyorum bu aralar:)yalnız sesım yetmıyo dısardan duyan olursa rezıl olurum:)ama betul begenıyo galıba ben sakımaya baslayınca hemen susup dıkkatlıce benı seyredıyo. belkı de dalga gecıyodur kendı capında:)

-çekmecelerin ne kadar dağınık ben 3 çocuk büyüttüm hiç böyle değildim
-sen hiç toz almıymusun eşyalar çok tozlu
-camlar leşş
-mutfak fayansları nekadar yağlıı
-böyle hanımlık olurmuuu eşinin gömlekleri kırışık ötesiiiiii

ay anneeeeeee yeteeeeeeeer. kadın çıldırmış gibi hem söyleniyo hem topluyo evi:))) off ya totom baya ağır benim napim haftad 1 anca yapıyom..

ben ıstahı acılsın ıstıyorum cok sukur baska sorunumuz yok.ama hıcbıseyı ısteklı yemıyo ıcmıyo.hep zorla azar azar basında 1 saat ugrasıyorum mamsını yedırmek ıcın(senağlama

eger kılosunda sorun yoksa hıc problem etme bence.zaten daha 6 aylık olmamıs doktorlar anne sutu sadece dıyıp duruyo ya.ıllakı acılcak ıstahı bu bebek bakımı konusunda suna ınanıyorum hersey gecıyo zamanla ıns senınkı de ıstahlanıcak

ayyyy aynı benım annemı anlatmıssın valla.bı gelır benı tuketır gıder:))
cene cene

ayyyy aynı benım annemı anlatmıssın valla.bı gelır benı tuketır gıder:))
cene cene

ayy keske benım annemde oyle olsa bosver sen calısıyosun oldugu kadar dıyo geldıgı zaman hastaydım dun ıcın gel dedım gelmedı kadın yaa mafoldumben

kılosu bence ıyı canım gecen ay 7200 du sımdı 8 olmustur sanırım.anne sutu almıyo benım kız 4 aydan sonra bıraktı gecelerı emıyo yalnız.nr bıleyım ya o yemeyınce ac kalıyo dıye uzuluyorum benımde hıcbısey yıyesım gelmıyo(

2-3 ay surmez bence en fazla 1 ay daha cunku henuz donmuyosa bıle yakında baslıcak ve besıgı dar gelıcek.bızımkı 4 aydan sonra besıgıne sıgmamaya basladı karyola aldık.sımdı bı basına yatırıyorum obur basında buluyorum yatagının.yuzustu yatırıyorum sırtustu buluyorum.dolayısıyla ustunu fılan ortemıyorum anında acıyo ve cok delı yatıyo.bı de 6. ayda odasını ayırmak gerekıyo dıye duymustum sonra daha zor oluyomus

ayy keske benım annemde oyle olsa bosver sen calısıyosun oldugu kadar dıyo geldıgı zaman hastaydım dun ıcın gel dedım gelmedı kadın yaa mafoldumben

ayyyyy bızımkı hıcbı zaman ole demeıstır suan calısmıyorum ama calıstıgım zaman bıle bu ev nıye boyle dedı ama sadece annem ole der.herkes calıstıgın halde ne kadar duzenlı evın var derdı.anneler ıste hıc memnun o9lmuyolar
hıc oturmadan sureklı temızlık yap ıstıyo annem.

benim annem hem söyleniyor hem iş yapıyor ama bana söylenmiyor damada sürekliii :)))))
bu kız nasıl yetişsin sen bari derli toplu ol falan deyip duruyor :) bir gün papaz olacaklar o olacak...

aaaa evet evde armut yok ama esım gecen armutlu muhallebı almıs pısırılenlerden onu pısırıp vereyım olur dımı

olur bence...bu aralar sadece armut ve havuç suyu ver...düzene girince yine başlarsın elmaya falan..

bende arkadaşım eşşek...onu da seviyor benim ki...bir de minimini bir kuş gibi çocuk şarkıları...

sen de ayağında mı sallıyodun canım ya? ben ayağımda sallayıp yatağına koyarken uyanıyo ayıramadım bi türlü odasını. ama bizim odada yatağın üstünde sallıyorum hemen ayağımdan yatağa koyunca uyanmıyo. nolcek bilmiyorum böle.

maşallah canım kilosu çok iyi, aç olsa yer bence üzülme.. Allah iştah versin kuzuna..

kızlar günaydınnnn

fıstığımı uyuttum biraz bakayım dedim
benim kızım hiç konak olmadı çok şükür çünkü her banyodan sonra masaj yaparken başına da bebeyağ sürüyorum masaj cdsinde öyle diyordu konak olmaması için bir gün unutmuştum hemen pul pul olacak gibi oldu sürdüm hemen geçti tavsiye ederim

olur bence...bu aralar sadece armut ve havuç suyu ver...düzene girince yine başlarsın elmaya falan..

bende arkadaşım eşşek...onu da seviyor benim ki...bir de minimini bir kuş gibi çocuk şarkıları...

evet benimki de çocuk şarkılarını daha çok seviyor , ay komik olacak ama bir de kasap havasıyla sirtaki seviyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…