Canım Allah yardımcın olsun kaç haftalıksın? Bir de merak ettim kayınvalidenle birlikte mi yaşıyorsun??
son 3 ayı düşünmek istemiyorum şuanda. yoksa depresyona girebilirmmmmm. :umursamaz:
Ohoo canım ben hep yaşıyorum bunu.. Valla kusarken altıma kaçırıyorum hepBir de altımda ne varsa tamamen ıslanıyor benim ( Rezil bir durum ya...
Ya Viaporta ben de gitmek istiyoruuuuuuuum.45 dk falan sürüyo bizden.Eşimi kandırsam da gitsek.Sobelerim belki seni
kızlar son zamanlar hhep tuvalette geçirecekmişiz bu gece uyuyamadığım tuvalete gitmekten o zamanlar ne yapacaz bilmiyorum
canım 12+1 im. k.valide ile birlikte yaşamıyoruz ama nerdeyse 24 saatimiz bir geçiyor. sabah kahvaltıları akşma yamakları hep oradayız. arta zaman kalırsa evimdeyim. 4 senelik evliyim toplasan 6 ay kendi evimde yiyip içmişimdir. zaman zaman şikayetçi oldum bu durumdan ama eşim işte ailesinden çok ayrı kalamıyor. bende artık sineye çektim bu durumu...
son 3 ayı düşünmek istemiyorum şuanda. yoksa depresyona girebilirmmmmm. :umursamaz:
valla canım Allah yardımcın olsun...canım 12+1 im. k.valide ile birlikte yaşamıyoruz ama nerdeyse 24 saatimiz bir geçiyor. sabah kahvaltıları akşma yamakları hep oradayız. arta zaman kalırsa evimdeyim. 4 senelik evliyim toplasan 6 ay kendi evimde yiyip içmişimdir. zaman zaman şikayetçi oldum bu durumdan ama eşim işte ailesinden çok ayrı kalamıyor. bende artık sineye çektim bu durumu...
Canım sanıyorum ki ben şu aralarda deprosyondayım(
Sizlerde oluyo mu bilmiyorum ama insan içine çıkmak istemiyorum. Kimseyle oturup muhabbet etmek istemiyorum. Hafta sonu misafirlerimiz vardı, kalksalar diye gözlerinin içine baktım( Çok kötü oldum ben, inanılmaz asosyal oldum. Nolcak bu halim bilmiyorum. Hep halsizlik de çabası...
:roflol::roflol::roflol:öyle valla ama napcan , eşim çok gülüyo bu duruma ya senin temiz kalmadıysa benimkilerden giy diyo :roflol:
inşallah iyidir cannım ben de cumartesi gördüm çok büyümüştü çok duygulandım iki haftada epey değişmişti bacakları kolları elleri gözü belliydi rabbim herkese yaşatsın bir ara bacaklarını kaldırdı büyük olsaydı birazaha cinsiyeti tam belli oludu send e inşallah iyi haberlerle gelirsinKızlar ben yarın doktora gidiyorum. Bu sefer başka bir doktora gideceğim. Muayene olacağım bakalım. Bebişim nasıl acaba:))
:roflol::roflol: ay çok hoş yaöyle valla ama napcan , eşim çok gülüyo bu duruma ya senin temiz kalmadıysa benimkilerden giy diyo :roflol:
Kızlar ben yarın doktora gidiyorum. Bu sefer başka bir doktora gideceğim. Muayene olacağım bakalım. Bebişim nasıl acaba:))
bene dün öyleydi içimden hişbişey yapmak gelmedi bugün iyiyim ama en rahat dönem 4 -6 ay arasıymış zatensanırım ilk üç ay böyle olacak, sabah erkenden kalktığımda kendimi çok iyi hissediyorum,ne zamanki günün ilk menüsünü yiyorum,hasta gibi ortada dolaşıyorum tüm gün,ikinci dönem çok rahat diyorlar.onu bekliyorum.
ay evet yaaa son 3 ay çok ağırlaşıyormuşuz. geceleri uyuyamamak da cabası. arkadaşım dioduki bana sabah dişleirmi fırçalıorum ama nefes nefese bebeiş büyüdükçe akciğerlere baskı yaptığı içn nefes darlığı oluyor ve ne yapsak nefes nefese kalıomuşuz. of yaaaa korkuyorum benmafoldumben
cnm ben bir depresyona girmiştim idyl çok iyi biliropuyorumnanaktan sağolsun bana cok yardımcı oldu 9. haftamda bu bebeğe bakabilrmiyim ne olcak yaşantımız eskisi gibi olmıcak kocam beni sevicekmi? bu bebeği aldırcam falan diye inanılmaz kötü durumdaydım. ama çok şükür geçti. idyl cnm çok sağol sanada. bana telkinlerde bulundu ve atlattım. böyle zamanlarda biriyle konuşmak çok iyi geliyor. bizi ancak biz anlarız
şuleeeeeee 2. trimestr'ımız hayırlı olsunnnnnnnnn
durun ben sileyim yazımı alıntılarıda siz silin,ama lütfen akıl verin.
kızlar ben toplantıya gidiyorum...çok yazmayın okuması zor oluyorrrmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?