- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 41
İnşallah canım. Topiğin minik bebiği hayırlı haberlerle döner inşallah...:roflol::roflol: ay çok hoş ya
hadi bakalımm seninki bizimkinden daha minik dimii hayırlı haberlerle gel inş:1hug:
Canım ya bende de var şimdi bu korkular. Kendimi çok çirkin hissetmeye başladım. Eşim beni sevmeyecek diye düşünüyorum. İçimden acaba bebek olmasaydı şimdi hayatım daha mı güzel olurducnm ben bir depresyona girmiştim idyl çok iyi biliropuyorumnanaktan sağolsun bana cok yardımcı oldu 9. haftamda bu bebeğe bakabilrmiyim ne olcak yaşantımız eskisi gibi olmıcak kocam beni sevicekmi? bu bebeği aldırcam falan diye inanılmaz kötü durumdaydım. ama çok şükür geçti. idyl cnm çok sağol sanada. bana telkinlerde bulundu ve atlattım. böyle zamanlarda biriyle konuşmak çok iyi geliyor. bizi ancak biz anlarız
Canım benim zemuszemus teşekküre değer bişey yapmadım. Ne zaman istersen yanındayım biliyosun. opuyorumnanaktan
şuleeeeeee 2. trimestr'ımız hayırlı olsunnnnnnnnn
şuleeeeeee 2. trimestr'ımız hayırlı olsunnnnnnnnn
13.haftada mı başlıyor bu 2.trimestr. Dimplescim senin bulantıların geçti mi?? Son zamanlarda yazdıysan da kusura bakma takip edemedim(
günaydın kızlar kaynatmışsınız yine.
oo nuremcim bende merak etmiştim
neden giremedin
valla gamzenin maşaallahı var hiç olmamış onun bulantısı falan
ama benim geçmedi nuremmmmm :gitme:
,ben sabah kalktım yataktan markete çıktım ekmek almaya zor döndüm ama eve bir kramp girdi sanki gaz var ama ne gaz ve sıkıştırıyor ama asla çıkmıcak gibi. allahım kapıdan girdim yere yattım :sinifsinif: çok kötüydü beni 2. trimestr böle karşıladı bugün:gitme: neyse geçti şükür
ben sabah kalktım yataktan markete çıktım ekmek almaya zor döndüm ama eve bir kramp girdi sanki gaz var ama ne gaz ve sıkıştırıyor ama asla çıkmıcak gibi. allahım kapıdan girdim yere yattım :sinifsinif: çok kötüydü beni 2. trimestr böle karşıladı bugün:gitme: neyse geçti şükür
günaydın opuyorumnanaktan
canım uzun bir ara yoktun geçmişi okudum ama kaçırmış olabilirim bir problem yoktur inşallah..
ben sabah kalktım yataktan markete çıktım ekmek almaya zor döndüm ama eve bir kramp girdi sanki gaz var ama ne gaz ve sıkıştırıyor ama asla çıkmıcak gibi. allahım kapıdan girdim yere yattım :sinifsinif: çok kötüydü beni 2. trimestr böle karşıladı bugün:gitme: neyse geçti şükür
SeLamLaropuyorumnanaktan[/COLO
selam şekeropuyorumnanaktan
benimde cuma günü canım inş. öğreniriz cinsiyetini gerçi ben buğün sağlık ocağında ki ebeye sordum ilk gebeliklerde biraz geç öğrenilebiliyor dedi heyecazn yapma dedi :umursamaz:benim ikili testim cumartesi günü sizce cinsiyeti öğrenebilirmiyim....çok merak ediyorum bende..
Canım geçen çarşambadan beri hep rahatsızdımHiç halim yoktu. Cuma günü işe gelemedim zaten. Hafta sonu da nete giremedim. O yüzden yoktum hiç... Dimplesin bulantısı olmadığını bilmiyodum:)))
Canım senin ne zaman geçecek acaba yaa( Bak korktum şimdi ben dört gözle 13.haftayı bekliyorum ( Geçecek bu günler diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?