2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde cuma günü canım inş. öğreniriz cinsiyetini gerçi ben buğün sağlık ocağında ki ebeye sordum ilk gebeliklerde biraz geç öğrenilebiliyor dedi heyecazn yapma dedi :umursamaz:
inşallah canı bende merak ediyorum kontrolde bacaklarını havaya kaldırdı aslında net görünürdü ama küçüktüsoramadım doktora da haftaya soracam ama bakalım sağlıkla gelirler inşallah

benimde cuma günü canım inş. öğreniriz cinsiyetini gerçi ben buğün sağlık ocağında ki ebeye sordum ilk gebeliklerde biraz geç öğrenilebiliyor dedi heyecazn yapma dedi :umursamaz:

ay hadi inşallah öğreniriz olmazasada napalım artık bekleriz ...
hiçbişey almadımda azıcık bişeyler almak istiyorum ondan bekliyorum bir aceleyle...:asigim:

kızlar misafir sayımızı gördünüzmü amanın gittikçe çoğalıyorlar bizide geçecekeler....

evet inşallah cnm opuyorumnanaktan

umarım hepimiz güzel geçiririzopuyorumnanaktan

zaman çabuk geçiyor annesiiiii az kaldıııopuyorumnanaktan

yok cnm kasıklarıma doğru opuyorumnanaktan

o karamplar bana 3-4 gündür oluyor ama o kadar şiddetliki aynı anda akıntımda geliyo ayaktayken otururken hep oluyo artık alıştım dicem nerdeyse
ama dün çok korktum sanki bacağımın arasından kayıp gidecek gibiydi
doktora gidecektim ama önce bi ablamı ariyim dedim ablamda peşpeşe 2 tane doğurdu tecrübeli yani
oda bana çok normal dedi herkse olur rahim ve bebeğin büyüyo kendine daha fazla yer açıyo o yüzden dedi bende doktora gitmedim sonra hafifledi şu anda da var hafif bi sancıı :hulya:

şulee yazıyı okudunmuuuu.. parmak izi oluyormuşopuyorumnanaktan:asigim:

evet okudum tatlımmmopuyorumnanaktan
bazen zaman geçmiyo gibi geliyo insana ama o kadar çabuk geçiyoki aslında şimdi düşündümde hep önümüzdeki haftayı heycanla beklemekten zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruzz
aslında biraz bu zamanında tadını çıkarmak lazım:1hug:

idyl bebeğim sende yarın giriyormuşsun seninde hayırlı olsunnnnnn

Ya aslında benim Ultrasonda 2 gün büyük çıkıyo. ticker'ı bozmadım o SAT'a göre.
Ama bende bi rahatlama yok aynı mide bulantısı, gün aşırı sabahları kusma, gece uyku sorunu. Düzelen tek şey gece uyanıp tuvalete gitmiyorum artık. EE bide şu an otobüse binsem yer verirler kesin. Hamile olduğum 100 metreden anlaşılıyo :)))
Canım bide benle konuşsana:)) :kedi:

Konuşayım canım. Ne zaman istersen. Sen derdini söyle yeter...

Bana kimse yardım etmeyecek sanırım( Ben bu psikolojiyle nasıl yaşıcam

oyyy oooyyyyy
olurmu öyle şey
bak bişey diyeyim sana burda olmanın en güzel tarafı burdaki herkesin seninle aynı şeyi yaşadığını bilmek bence tabii....
sen şu an GEÇİCİ bi duygu tramvası yaşıyosun ama bunu herkes yaşıyo ve geçici
aslında çirkinleşmedin sadece güzel olduğunu duymaya ihtiyacın var buda değişen hormanların yüzünden :teselli:

merhaba arkadaşlar yeni bir haftada yine bir aradayız nasılsınız bakalım ben iyi sayılırım tek günlük tatilimizin ardından yine işteyiz. sabahtan beri anca bitirdim geçmişi dimplesin göbeğini bir ben göremedim umutluyuz canım tebrik ederim sonuçların güzel çıkmış darısı başıma şule şule 2. trimister hayırlı olsun dimples seninde .benim 2. li test bu gündü ama az önce aradılar dr. un ameliyatı cıkmış çarşambaya kaldı moralim bozuldu ama bir hayır vardır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…