2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım hoşgeldin nasılsın ?

çok iyiyim canım sağol haftasonu görümceme gittim izmite ordan eşimin halasına gittinm çınarcığa ordan eve geldik sabah işbaşı işte ama artık arabayla çok seyehat etmiycem oturmaktan karnım ağrıdı aslında hiç iyi değil...sen nasılsın bebişler büyüyo tickerlara baktıkça mutlu oluyorum aslında gerçekten zaman çabuk geçiyo ...allahım tüm hamişlerin bebeklerini hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin ......

ooohh ne güzel bolbol gezmişsin iyi olmana çok sevindim. bende gayet iyiyim canım inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

aklıma ne geldi biliyomusunuz şimdi mayıs ayı geldiğini düşündüm diycez ki aa bu arkadaşımız internete girmedi doğuma gitti işte şu arkadaşımız dün akşam doğuma gitti çok güzel ya arka arkaya doğum yapıcaz inşallah kaydirigubbakcemile3

sağol canım,,,umarım senin de iyi geçer 2li taraman canımcım,,,,canım hiç korkma öyle şeyler düşünme herşey güzel olacak,,,kayınvalidene de bakma naz yapacaksın tabiii karnında bir canlı taşıyorsun bulantıların da olacak başdönmelerinde ağrılarında boşver belli et sen kimseye bakma..... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 canım şimdi sorarsan yardımcı olmaya çalışayım zemuszemus
talım iplerden alacaktım ben de haftasonu sen resmini çekip koyduktan sonra sorarım nasıl yapıldığını
:teselli: evet canım en önemlisi bebişlerimiz
ohh ne güzel gezmişsiniz amin canım
canım daha resmini çekip koymadım kenarının kurdalesini bir türlü diktiremedim diktirince resmini koyarım. :hulya:
tamam canım

Canım tek sorun çirkinlik ve ya güzellik değil. O en basitleri, eşim sağolsun her zaman iltifat eder durur. Benim asıl sorunum bebeğime bakamayacağım korkusu ve bazen yaşadığım pişmanlıklar. Yani keşke olmasaydı bebeğim diyorum ( senağlama
Her zaman olmuyo bu duygu değişimleri ama çoğunlukla üzerimde. Kimseyle konuşmak istemiyorum vs vs

SeSi canım sakın takma kafana kayınvalideni... anlayışlı olamayabiliyolar herkes aynı yaşamaz ki hamileliği biri rahat geçirdi diye herkes rahat olcak diye bi şart mı var canım şımarırım tabi aslan gibi evlat vericem oğluna de sende hiiiç takma en güzel günlerin inşallah rahatsızlıklar da tamamen biter ikinci trimesterde....

Canım çalışıyorum, kendime bile zor vakit ayırıyorum. Zaten halsizlikten dolayı çok da tembelleştim. Hiç bişey yapmak istemiyorum

tatlım hormonların etkisiyle ben de dengesiz duygular yaşıyoruz burada çoğumuzun ilk gebeliği rabbim bize bu mucizeyi yaşatmış bizim şükredip bebişimizi beklememiz gerekiyo canım niye bakamıyacakmışız Allahın izniyle büyütece<z bebişlerimizi sen içii ferah tut başlarda annelerimiz kayınvalidelerimiz yrdım eder sonrasında alışırız düzenimiz değişecek tabi ben eime diyorum sessiz uyuyoruz seneye cıvcıv bırakmıyacak bizi düşünmesi bile güzel o gelsin sağlıkla annesi hep birlikte devam ederiz yola paylaşırız bilgilerimizi sen şimdi onu kucağına almayı düşün tamam mı canımm

hoşbulduk kızlar saolun
gamzee o göbüş ne öyle şşşşok oldum, biz aynı ayın annesi diilmiyiz yoksa ay maşallah düşüp beyıleceğim şimdik akannehir

Off off canım sakın böyle düşünceler getirme aklına rabbim ne verirse hayırlısını versin de... Senelerce çocuk özlemiyle yanıp tutuşan nice anneler babalar var sen hayırlısı iste herşeyin güzeli gelir önüne hiiç panik yapma bakamam diye ...kadınsın sen içgüdüsel olarak yapıcaksın merak etme.. herşeye rağmen allah sana bi emanet verdi çook iyi bak hayırlı evlat olur inşallah o da sana bakar canım benim hormonal bunlar geliip geçicek merak etme sen aslında çook güçlüsün bikere kadınsın unutma ana olmak için yaratıldın sen boşuna endişe ediyosun....sıkıldıkça gel burda paylaş biz burdayız sakın unutma...

kızlar benim karnım acıktı ben yemeğe kaçıyorum bana dua edin emi yarım saat sonra ikili kan testi sonucumu öğrenicem iyidir inşallah.. utrason iyidi kan testim bugün çıkmış doktor yoktu arar yarım saate kadar çok heyecanlıyım inşallah iyidir ....

inşallah bi sorun çıkmaz iyi haberlerle dönersin :Saruboceq:

seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım
aynısını olamsaydı dedğim oldu bi den bütün düzenim bozuldu planlarım altüst oldu yeniden bi hayat tamamen değişecek bi hayat kurmaya gözüm korktu açıkcası ama zamanla karnındaki valıkla arandaki bağ gelişince sende görüüceksinki ondan önceki düzeninin hiç bi önemi yok muş hayatındaki en önemli şey o olmuş hele bi de hareket etsin birden herşey değiştiğini anlıyosun üzülme senin bu yaşadıklarını çoğu anne anne yaşıyo herkes bebek özlemiyle yada bunu bekleyerek hamile kalmıyo bazılarıda bizim gibi hazırlıksız yakalanıyo ama merak etme bebeğin seni çok güzel hazırlıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…