oy çok güzel
şulecim bak bunu bir siteden buldum sanırım yok dvd si
arkadaslar bende candynin cd vcd dvd ne bulursam ariyorum ama zor cunku yazar haklari yuzunden iki yazar mahkemelik oldu ve o yuzden ne sonu belli ne dvd si cikabiliyor piyasada olanlarda cok yuksek fiyatlara satiliyor.http://www.geocities.com/anthonycandy/multimedia/spcmovieclip.htm
bu adresten bir kac cizgi film ozeti indirebilirsiniz ama turkce degil
sule nerden aklınageldi bu candy ben anlayamadım canımmsağol canım
bu site olmuyo yahoo ya yönlendiriyosenağlama
sule nerden aklınageldi bu candy ben anlayamadım canımm
hoşgeldin canım belki adam gerçekten de öyle düşünüyodur sen bildiğin için sana öyle gelebilir kendini üzme canım hem herşey olacağına varır daha ortada bişey yokmerhaba kızlar bugün pek yazamadım morelim çok bozuk sanırım beni işten çıkarmayı düşünüyolar geçen gün patronum dedi napıcaz sen gidicen 4 ay nasıl idare edicez acada idarelik bi kaç aylık birinimi bulsak dedi bende dedim 4 aylığına kimi bulcan hem zaten gelen kişinin öğrenmesş zaten 4 ay alır oda dedi sen gitmeden 2 ay öncesinden gelir öğretirsin ama ben anladım kim 4 aylığına işe girerki bugünde tavırları değişmiş öğlen çok kalbimi kırdı ağlattı beni sanırım tazminat vermemek için beni bezdirip kendim çıkmamı sağlamaya çalışıyo ama morelim çok bozuldu ya işten çıkacağıma değilde 5 yıl emek verdim ben buraya böyle düşünmesi beni çok üzdü
selmacım üzülüğme aynı durum benim içinde geçerli olabilir ama hayırlı hakkımızda hem unutma sen oraya 5 yılını vermişsin hakkın çok kimsenin hakkı kimsede kalmaz.. kendi eşleri doğum yapmamış mı sanki bırak çıkartsınlar hiç olmazsa tazm. alırsın çocuğunla vakit geçirirsin ben bu şekilde düşünüyorum canım üzme kendini hiç. işverenler böyle heleki özel sektördeysen vurun abalıya misalimerhaba kızlar bugün pek yazamadım morelim çok bozuk sanırım beni işten çıkarmayı düşünüyolar geçen gün patronum dedi napıcaz sen gidicen 4 ay nasıl idare edicez acada idarelik bi kaç aylık birinimi bulsak dedi bende dedim 4 aylığına kimi bulcan hem zaten gelen kişinin öğrenmesş zaten 4 ay alır oda dedi sen gitmeden 2 ay öncesinden gelir öğretirsin ama ben anladım kim 4 aylığına işe girerki bugünde tavırları değişmiş öğlen çok kalbimi kırdı ağlattı beni sanırım tazminat vermemek için beni bezdirip kendim çıkmamı sağlamaya çalışıyo ama morelim çok bozuldu ya işten çıkacağıma değilde 5 yıl emek verdim ben buraya böyle düşünmesi beni çok üzdü
merhaba kızlar bugün pek yazamadım morelim çok bozuk sanırım beni işten çıkarmayı düşünüyolar geçen gün patronum dedi napıcaz sen gidicen 4 ay nasıl idare edicez acada idarelik bi kaç aylık birinimi bulsak dedi bende dedim 4 aylığına kimi bulcan hem zaten gelen kişinin öğrenmesş zaten 4 ay alır oda dedi sen gitmeden 2 ay öncesinden gelir öğretirsin ama ben anladım kim 4 aylığına işe girerki bugünde tavırları değişmiş öğlen çok kalbimi kırdı ağlattı beni sanırım tazminat vermemek için beni bezdirip kendim çıkmamı sağlamaya çalışıyo ama morelim çok bozuldu ya işten çıkacağıma değilde 5 yıl emek verdim ben buraya böyle düşünmesi beni çok üzdü
ben de denedim ama beceremedimm:sinifsinif:kızlar bişey sorucam
benim şimdi profilimde bi resim var
ama ben aynı zamanda yazılarımda da resim çıksın istiyorum
bunun içinde kullanıcı kontrol panalinden yapmaya çalışıyorum
mesela alt alta iki tane adres kutucuğu çıkıyo ya oraya resim uzantısını yazıyorum ve kaydediyorum
ama yinede olmuyo yani profilimde resim oluyo ama yazılarımda çıkmıyoooo
bunun için yapılan bişey varmııı
sule sen diyodun ya yatış pozisyonuna göre cinsiyet benim için tekrar söylermisin canımm
nasıl olur ya sen hiç kilo almadınmı
karnındamı çıkmadı:uhm:
benimki sırt üstü yatıyo dedi doktpr ama bir ara iki bacağını da kaldırdıı iki tane çalı bacak keşke büyük olsaydı dedim içimden doktor net görebilirdi öyle canımda nsan merak ediyo işte:ecrin_bebek:eğer karnına yumuk bi şekilde yatıyosa yani önünü göstermicek şekilde kızmışş
ama tam tersi pozisyonda ise erkekmişş
tabi canım bu genelleme yani herkest tutacak diye bişey yok
seninki ne pozisyondaydı
merhaba kızlar bugün pek yazamadım morelim çok bozuk sanırım beni işten çıkarmayı düşünüyolar geçen gün patronum dedi napıcaz sen gidicen 4 ay nasıl idare edicez acada idarelik bi kaç aylık birinimi bulsak dedi bende dedim 4 aylığına kimi bulcan hem zaten gelen kişinin öğrenmesş zaten 4 ay alır oda dedi sen gitmeden 2 ay öncesinden gelir öğretirsin ama ben anladım kim 4 aylığına işe girerki bugünde tavırları değişmiş öğlen çok kalbimi kırdı ağlattı beni sanırım tazminat vermemek için beni bezdirip kendim çıkmamı sağlamaya çalışıyo ama morelim çok bozuldu ya işten çıkacağıma değilde 5 yıl emek verdim ben buraya böyle düşünmesi beni çok üzdü
şuleee ve tuğbaaaa ben yardımcı olayım sizlereeee bacılarrrrrrrrrzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?