2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım
bu site olmuyo yahoo ya yönlendiriyosenağlama

merhaba kızlar bugün pek yazamadım morelim çok bozuk sanırım beni işten çıkarmayı düşünüyolar geçen gün patronum dedi napıcaz sen gidicen 4 ay nasıl idare edicez acada idarelik bi kaç aylık birinimi bulsak dedi bende dedim 4 aylığına kimi bulcan hem zaten gelen kişinin öğrenmesş zaten 4 ay alır oda dedi sen gitmeden 2 ay öncesinden gelir öğretirsin ama ben anladım kim 4 aylığına işe girerki bugünde tavırları değişmiş öğlen çok kalbimi kırdı ağlattı beni sanırım tazminat vermemek için beni bezdirip kendim çıkmamı sağlamaya çalışıyo ama morelim çok bozuldu ya işten çıkacağıma değilde 5 yıl emek verdim ben buraya böyle düşünmesi beni çok üzdü

hoşgeldin canım belki adam gerçekten de öyle düşünüyodur sen bildiğin için sana öyle gelebilir kendini üzme canım hem herşey olacağına varır daha ortada bişey yok

selmacım üzülüğme aynı durum benim içinde geçerli olabilir ama hayırlı hakkımızda hem unutma sen oraya 5 yılını vermişsin hakkın çok kimsenin hakkı kimsede kalmaz.. kendi eşleri doğum yapmamış mı sanki bırak çıkartsınlar hiç olmazsa tazm. alırsın çocuğunla vakit geçirirsin ben bu şekilde düşünüyorum canım üzme kendini hiç. işverenler böyle heleki özel sektördeysen vurun abalıya misali

kızlar bişey sorucam
benim şimdi profilimde bi resim var
ama ben aynı zamanda yazılarımda da resim çıksın istiyorum
bunun içinde kullanıcı kontrol panalinden yapmaya çalışıyorum
mesela alt alta iki tane adres kutucuğu çıkıyo ya oraya resim uzantısını yazıyorum ve kaydediyorum
ama yinede olmuyo yani profilimde resim oluyo ama yazılarımda çıkmıyoooo
bunun için yapılan bişey varmııı

sule sen diyodun ya yatış pozisyonuna göre cinsiyet benim için tekrar söylermisin canımm

ya üzüldüm şimdi ama colerko haklı bence hem tazminat alırsın hemde çocuğuna kendin bakarsın
ama belki tavırları değişmemiştir sana öyle gelmiş olamazmı hani biz biraz duygusalız ya bu aralar
olabilirmi:uhm:

ben de denedim ama beceremedimm:sinifsinif:

sule sen diyodun ya yatış pozisyonuna göre cinsiyet benim için tekrar söylermisin canımm

eğer karnına yumuk bi şekilde yatıyosa yani önünü göstermicek şekilde kızmışş
ama tam tersi pozisyonda ise erkekmişş
tabi canım bu genelleme yani herkest tutacak diye bişey yok
seninki ne pozisyondaydı

benimki sırt üstü yatıyo dedi doktpr ama bir ara iki bacağını da kaldırdıı iki tane çalı bacak keşke büyük olsaydı dedim içimden doktor net görebilirdi öyle canımda nsan merak ediyo işte:ecrin_bebek:

Eğer çıkarmaksa niyetleri ayıp gerçekten. üzülme canın Allah büyük kimsenin hakkı kimse de kalmaz.

ben de birini bulsalar da çıksam diyorum çok sıkıldım artık..mafoldumben şu anda bile tüm yediklerim ağzımda sanki

yaa kızlar benim doğum çizelgem gittiii yaaaa nasıl yapıcam tekrardan ben bunu şimdiiiiii :gitme:

kızlar bnde zaten öncedende diyordum keşke çıkartsalarda tazminat alsam ama bugünkü hali çok farklı yani alınganlık filan etmiyorum benim patronum pc nerden açılıyo onu bile bilmez bugün gelmiş kestiğim faturaya bakıyo beni bezdirmeye çalışıyo bu şekilde devam ederse sanırım tazminatı filan umrsamıycam çıkıcam işten mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…