canım yaa, ne desem bilemedim, ne nankör oluyor bu insanlar, Allah merhamet versin kalplerine ne diyim, ama bence çıkma sakın, paşa paşa ödesinler tazminatı :çok üzgünüm:
ya ama şulecim benimde aklıma geldi dün eşime söyledim hatta, susam sokağını şeker kızı felan tekrar yayınlasalarya, acaba kanallara istek yapsak yayınlamazlar mı tekrar CADIARZU
ne güzel canım ya bizim yerimize de gezkızlarrrrrrrrrrr haftaya salı biz annemle uçağa atlayıp samsuna gidiyoruzzzzzzzzzzzz annanecimle dedeme süpriz yapıcaaaaazzz kimbilir bizi görünce ne kadar şaşıracaklar yaaa. çok özledim onları. 1 hafta olmicam buralarda merka etmeyin beniiii bu kız nie girmiyo diyeee..
kızlarrrrrrrrrrr haftaya salı biz annemle uçağa atlayıp samsuna gidiyoruzzzzzzzzzzzz annanecimle dedeme süpriz yapıcaaaaazzz kimbilir bizi görünce ne kadar şaşıracaklar yaaa. çok özledim onları. 1 hafta olmicam buralarda merka etmeyin beniiii bu kız nie girmiyo diyeee..
kızlarrrrrrrrrrr haftaya salı biz annemle uçağa atlayıp samsuna gidiyoruzzzzzzzzzzzz annanecimle dedeme süpriz yapıcaaaaazzz kimbilir bizi görünce ne kadar şaşıracaklar yaaa. çok özledim onları. 1 hafta olmicam buralarda merka etmeyin beniiii bu kız nie girmiyo diyeee..
hoşgeldin canımselamlarrr kıslarr
ıkı gun yoktum amma cok kaynatmışsınız
gecmısı okumaya zaman yetmıcekk
hepinize bol muhabbetler
ne oldu ki aranızda bir sorun mu varayy itiraf ediyorum sölemezsem çatlarımmm kayınvaldemi artık sevmiyorum eskisi gibi :umursamaz:
hadi yaaaa yaa anlatma böyle kıskanıyorum heee hem çalışmıyosun hem kafana göre geziyosunn hem memlekete gidiyosun ohhhhhh
banane yaaa ben evde olmak istiyorumm
kocanı nasıl bırakıcan bi hafta:1ninca:
selamlarrr kıslarr
ıkı gun yoktum amma cok kaynatmışsınız
gecmısı okumaya zaman yetmıcekk
hepinize bol muhabbetler
ayy itiraf ediyorum sölemezsem çatlarımmm kayınvaldemi artık sevmiyorum eskisi gibi :umursamaz:
neyse dayanabildiğim kadar dayanıcam ama olmadı şikayet edicem onları şikayet edebileceğim bi çok şey var çünkü ama ben kötülük olsun istemiyorum ama bunu yaparlarsa bende yapayım dimi
evet yaa dimpless ne güzellllll
vala kızlar acaip tatil yapasım var benimde şööle bi dağ evi olabilirr yeşillikler içinde bol oksijenn off:1closedeyes:
yok ama ben samimi olduğunu düşünmüyorum artık.
off öyle uyulurdu ki orada şimdi soba da yanacak odunların çıtırdamasını duyacaksın ahh ahhevet yaa dimpless ne güzellllll
vala kızlar acaip tatil yapasım var benimde şööle bi dağ evi olabilirr yeşillikler içinde bol oksijenn off:1closedeyes:
ben hiç samimi olduklarına inanmıyodum hala da inanmıyorum zaten üzüldüm ama benim gibi düşünenlerin sayısı zamanla artıyo
hoşgeldin canım
saolasın canım opuyorumnanaktanniye yoktun kötü bişey yoktur inşallah:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?