2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım ben de çok severdim o çizgifilmi. Ama müziğini filan hiiç hatırlamıyorum ben:))

Canım hiç sıkma sen kendini. Ne zaman evlendin? Eğer 1 yılı geçmediyse yine tazminat hakkın var biliyosun değil mi?zemuszemus

ya ben zaten doğumdan sonra çalışığ çalışmamakta kararsızım ama böle yapılırmı ne kadar ayıp ben hakkımı helal etmiyorum çünk 5 yıldır tek başınayım burda her işi ben yapıyorum satışda bende muhasebe de 2 kişilik işi tek başıma yapıyorum ve tek kelime bile etmedim işimi seviorum diye ama insanoğlu çiğ süt emmiş işte böyle düşünmesi çok kırdı beni yani ben ki hastayken bile geldim ameliyat oldum geldim defalarca raporlu olmama rağmen geldim hatta düşük riskim vardı biliyosunuz 1 gün bile izin kullanmadım ama Allah sorar hesabını elbet

Valla hiç kilo almadım. Karnım çok hafif var. Ben zaten göbekliydim biraz:)) Ayrıca daha 10.haftanın içindeyim kilo almamış olmam normal değil mi?
yaa evet canım seninki daha küçüktü dimi pardon ya
o zaman seninkide çıkar 2 haftaya kadarkaydirigubbakcemile2

canım onlar anlıyo bakma söylemediklerine emin olmadıkları için sööylemiyolar aksi çıkarsa anne hayal kırıklığı yaşamasın ve doktoruna güveni kırılmasın diye

benim 10. hafta gittiğimde yumuk yatıyodu poposu yukarı bakıyodu
ama 12. haftada gittiğimde tam aksi sere serpe ortadaydı valla hatta seninki gibi bi ara ayaklarını yukarı çekmiştiii
yaa özledim yaaa böyle anlatıncaazemuszemus

gamzecim ben onu deniyorum ama her seferinde sayfa görüntülenemiyor deniyor... yaa güzelliğimi çekemiyor yada çirkinliğimii kaydirigubbakcemile3

yaa pes etme hemen bakma sen ona birazcık daha dayan canım niye umursamayacaksın onun istediğide oysa ya hakkını verme bence hadi canım toparla kendini düşünüp bebişini de germe hadi annesi

oldu canımmm çok sağolllŞeniz
önce hata oluştu yazdı ama sonra baktım olmuşşşş
hihoyyyt:teytey:a.s.

üzülme canım ya pes ettirmeye çalışıyolardır istifa et kendiliğinden diye heralde. sabırlı ol üzme kendini toparla.. özel sektör işte ya sinir oluyorum

yaa pes etme hemen bakma sen ona birazcık daha dayan canım niye umursamayacaksın onun istediğide oysa ya hakkını verme bence hadi canım toparla kendini düşünüp bebişini de germe hadi annesi

ama haksızlığa uğramak insanın canını acıtıyo mesele iş değil işsiz kalmam eşimde çalışma diyo zaten doğumdan sonra ama ne kadar menfaatçi insanlar ya ben burdayken okadar çok iş teklifi aldımki ama gitmedim insanları yarı yolda bırakmak istemedim neticede burda aile gibi olmuştuk demekki ben öyle düşünüyomuşum onlar için sadece sıradan bi işçiymişim :1no2:

yaaa resmini görünce bile başka oluyorum heee
ne tuhaf dimi
acaba bendemi bi bozukluk varrr
canım ben dvd istiyorum yaaaa

noldu kuzum nerden esti ya ben pek izlemem vala google da bakındım ama işe yarar bişe bulamadım:tomato:

ya canım eğer onlarından böyle düşündüğünden eminsen evet haklısın
ama belki öyle değildir belki sana öyle gelmiştir....
üzme kendini yada üzüleceğine bunları yüzlerine söyleee

çok saol canımmm

noldu kuzum nerden esti ya ben pek izlemem vala google da bakındım ama işe yarar bişe bulamadım:tomato:

yaa arada bi esiyo bana candy aklıma geliyo arıyorum tarıyorum bulamıyorum
sinir oluyorum
yine aklıma geldi ama çok seviyorum anlatamam yaniii
bulsam dvdsini yemeden içmeden onu izlerim yani
çocukluğumun haturası iştee:asigim:

ya pes etme sakın mecbur vericek tazminatını 5 yıl emek vermişsin kolaymı neden bebeğinin hakkını yediresinki,sıkma canını dayanabildiğin kadar dayan olmadı çalışma ve sos.güv. bakanlığına şikayet edersin dilekçe falan yazarsın

canım yaa, ne desem bilemedim, ne nankör oluyor bu insanlar, Allah merhamet versin kalplerine ne diyim, ama bence çıkma sakın, paşa paşa ödesinler tazminatı :çok üzgünüm:

sende alem kızsın heee:roflol:

ya ama şulecim benimde aklıma geldi dün eşime söyledim hatta, susam sokağını şeker kızı felan tekrar yayınlasalarya, acaba kanallara istek yapsak yayınlamazlar mı tekrar CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…