2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zaten sorma ben giremiyorum başkaları girebiliyo anlamadım herkesin aynı anda gitmiyo heralde şu anda da boncuk giremiyo mesela açılmıyomuş onda bende giremediğim zaman sen yazmışsın demekki görmedim
evde netin yokmu senin :uhm:

Çok sevindimm nurem hayırlı olsunn ay bende özledim bebişimiii oyy yerim onu yaaaaa

kilo aldın diyemi yürüyüş verdi doktor?? yaa ne güzel canımmm ben napcam ya şiştim iyicemafoldumben

hadi ya sezen aman bu kocalarda bazen çok antika oluyo heeee:mymeka:
bendede kk zaman aşımına uğramaya başladıı
gene gidici galibaaa

günaydın bayanlar bebişimle kahvaltımızı ettik işbaşına hazırlanıyoruz size de güzel dileklerimizi yollayalım dedik hepinize iyi günler tüm çalışan hamişlere de iyi çalışmalar...

Kızlar doktor bana ayda 1 kilo alacaksın. Fazlasını alırsan bozuşuruz dedi:) Bir de artık Folik asit filan kullanma dedi. Zaten adı üstünde asit zararlı dedi. Bebeğin göz rengi bile belli artık içmenin faydası yok dedi. Valla çok enteresan bir adamdı:)

günaydın bayanlar bebişimle kahvaltımızı ettik işbaşına hazırlanıyoruz size de güzel dileklerimizi yollayalım dedik hepinize iyi günler tüm çalışan hamişlere de iyi çalışmalar...

Sana da iyi çalışmalar canım. Afiyet olsun size:):icecream:

günaydın canım sanada iyi çalışmalar kolay gelsin

Baş ağrısı çekenler varmış galbaa benim de feci ağrıyo bazen hele dün akşam bi başladı ki.. mafoldumben

valla ben enson 2 kilo almıştım dahada almış olabilirim korkuyorum tartılmaya bende bıraktım folik asiti 3 gündür bişey içmiyom ptesi 2 li test randevumuzvar bakalım ne diyicek vericekmi başka bişey bilmiyorum

nurem ekledim seni canım
gamzede varsa iyi ben bilmiyodum olduğunu zaten biz eklemicez sana adresi vericez sen eklicen ama gamzeyle aynı anda msnde olman lazımkine o grubu açsın şu anda özel çünkü
ben seni kendi adresime ekledim

ya kızlar ben 4 kg aldığımı söyledim doktora ooo çokkk dedi. ama eve gelince hesapladım aslında 2 kg. almışım. bu arada doktorum eski kilomu bilmiyordu ilk kez gittim ona. yürüyüşü bütün hamilelere tavsiye ediyor doktorlar, fırsat buldukça yürüyün kızlar. hiç bişey olmazsa kalkın dolaşın evin içinde ya da iş yerinde.
bu arada bu msn işi nedir yaaaaaaa? benim niye haberim yokkkk? adres ne?

hülya bu arada sendeki msn krizini çözdüm sana çevrimdışıyken yazmıştım gerçi
gamze grubu özel yapmış herkes giremesin diye daha doğrusu tanımadıklarımız topik dışındakiler giremesin diye çünkü tanımadığımız birisi gelmişti
neyse sende o yüzden girememişsin o sen msn katılacağın zaman grubu açıcak sende o zaman ekliycen ve sendede çevrim içi gözükecek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…