ya kızlar bu kilo olayını ben anlamadım sabah gazetede okudum çağla şikel 8,5 aylık hamileymiş 6 kilo almış 8 kiloyla bitiricem diyo benim daha yeni 3.ay olcak nerdeyse 3 kilo almışım ya çokmu anormaliz biz
canım insanın asıl kilosu sabah tartıldığında çıkan kiloymuş aç karna ona göre ben 1 kilo almışım :lepi:
minoset geçirmiyo mu cnm ona izin veriyo doktorlar ama diğerlerini bilmiyorum ağır olmasın bi doktora sorsana..
yaaa o mankenler manyamış kızlar beyaaa. benim doktorum da eğer ben kilomu korumayı beceremiyorum diyorsan yukarda diyetisyenimiz var o yardımcı olur sana dedi. öle diyetisyene felan gidip hamilelik yogası platesi derken kilo almıolar ki hiç. bizim gibi ne bulsalar yemiyolar ki namıssıslar.. hahahhaaa :roflol::roflol:ayda 1,5 kg almalıymışız kızlar..
oh gözün aydın insşallah kanda iyi çıkar hamile elbiseleri çok pahalı napıcaz bakalımmkızlar günaydın çarşambadan beri kimseler yoktu dünde ben izinliydim anca okudum geçmişi nasılsınız
ya banada yardım edin bende yapayım su msn işini ama işte msn zor oluyor bizin pc ler takip ediliyor ağ bağlantıdan biz yine açıkken kk den görüşelim acil durumlarda msn olsun. Ben çarşamba krizden yazamadın ikili testimi ense kalınılığı 1,6 çıktı iyi dedi dr. kanlar pzt çıkacak herşey yolundaymış 5,65 cm olmuş bebeğim bacak arasında kordon var ama sanırım kız dedi. Hayırlısı artık.... dün kendime bayramda giymek için çok hoş bir elbise aldım ilk defa bebeğime almadım daha 10 gün sonra gel cinsiyetini netleştirelim dedi dr. um.
tatlım bende parol ve minoset içilir diye biliyorum evde misin çalışıyo musun evdeysen yat dinlen canım ilaç içmemeye çalışCanım şu an minoset yok. O yüzden bunları soruyorum. Parol de içilebilir ama o da yok. Aprol sanki içiliyodu diye hatırlıyorum. Size sormak istedim. Bilen varsa yanıtlasın nolur
Canım şu an minoset yok. O yüzden bunları soruyorum. Parol de içilebilir ama o da yok. Aprol sanki içiliyodu diye hatırlıyorum. Size sormak istedim. Bilen varsa yanıtlasın nolur
oh gözün aydın insşallah kanda iyi çıkar hamile elbiseleri çok pahalı napıcaz bakalımm
tatlım bende parol ve minoset içilir diye biliyorum evde misin çalışıyo musun evdeysen yat dinlen canım ilaç içmemeye çalış
kızlar günaydın çarşambadan beri kimseler yoktu dünde ben izinliydim anca okudum geçmişi nasılsınız
ya banada yardım edin bende yapayım su msn işini ama işte msn zor oluyor bizin pc ler takip ediliyor ağ bağlantıdan biz yine açıkken kk den görüşelim acil durumlarda msn olsun. Ben çarşamba krizden yazamadın ikili testimi ense kalınılığı 1,6 çıktı iyi dedi dr. kanlar pzt çıkacak herşey yolundaymış 5,65 cm olmuş bebeğim bacak arasında kordon var ama sanırım kız dedi. Hayırlısı artık.... dün kendime bayramda giymek için çok hoş bir elbise aldım ilk defa bebeğime almadım daha 10 gün sonra gel cinsiyetini netleştirelim dedi dr. um.
doktoruna sor benc e oz aman tatlımmmYok canım evde değilim. Ahh evde olsam içmem ilaç filanAma şimdi kafa yoruyorum ve kafam çatlıyo (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?