2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım insanın asıl kilosu sabah tartıldığında çıkan kiloymuş aç karna ona göre ben 1 kilo almışım :lepi:

yaaa o mankenler manyamış kızlar beyaaa. benim doktorum da eğer ben kilomu korumayı beceremiyorum diyorsan yukarda diyetisyenimiz var o yardımcı olur sana dedi. öle diyetisyene felan gidip hamilelik yogası platesi derken kilo almıolar ki hiç. bizim gibi ne bulsalar yemiyolar ki namıssıslar.. hahahhaaa :roflol::roflol:ayda 1,5 kg almalıymışız kızlar..

kızlar bu gün hava çok soğuk kış geldi dr. um bana sen kış gebesi olacaksın dedi osteorocare diye calsiyum ve magnezyum takviyesi verdi gün aşırı içicem. demir ilacı + elevitte iciyorum daha şimdiden üç ilaç oldu hiçte sevmem ilaç içmesini ha bende 300 gr vermişim son gittiğimden beri.Tatlı yiyemiyorum ki yesem alırımda hep ekşi hep ekşi sonumuz kız bizim belli dr. demesede

minoset geçirmiyo mu cnm ona izin veriyo doktorlar ama diğerlerini bilmiyorum ağır olmasın bi doktora sorsana..

Canım şu an minoset yok. O yüzden bunları soruyorum. Parol de içilebilir ama o da yok. Aprol sanki içiliyodu diye hatırlıyorum. Size sormak istedim. Bilen varsa yanıtlasın nolur

kılzar selam yine sorun var heralde yollayamıyorum

Valla ben eşime diyodum hep sağolsun dün bana hamileler için plates cd si almış bende yemek yediğim gibi yattım madem yatcan niye istedin cd yi diyo yaparız bi ara ya hiç içimden gelmiyo

oh gözün aydın insşallah kanda iyi çıkar hamile elbiseleri çok pahalı napıcaz bakalımm
Canım şu an minoset yok. O yüzden bunları soruyorum. Parol de içilebilir ama o da yok. Aprol sanki içiliyodu diye hatırlıyorum. Size sormak istedim. Bilen varsa yanıtlasın nolur
tatlım bende parol ve minoset içilir diye biliyorum evde misin çalışıyo musun evdeysen yat dinlen canım ilaç içmemeye çalış

canım bende vademecum var, hani doktorların masasında oluyorya ilaç rehberi, ordan baktım, aprol gebelikte kesinlikle kullanılmamalıdır yazıyor

tuğba 60 ytl ye aldım bakırköyden. Bakırköyde bir mağaza vardı çok meşhur adı neydi kızlar orayada bakmak lazım . ama pantolonların elbiseler kadar fiyatı var çok şaşırdım

tuğba 60 ytl ye aldım bakırköyden. Bakırköyde bir mağaza vardı çok meşhur adı neydi kızlar orayada bakmak lazım . ama pantolonların elbiseler kadar fiyatı var çok şaşırdım

Yok canım evde değilim. Ahh evde olsam içmem ilaç filan Ama şimdi kafa yoruyorum ve kafam çatlıyo(

tomurcuk canım kkda sorun olduğu için kimse giremiyo bizde zaten giremediğimiz zaman ordayız bana özelden msn adresini yaz sende gruba katıll habersiz kalmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…