2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese selam kızlar
Nuremcim bence ne aferin iç nede aprol, aferinin prospektüsünde gebelere önerilmiyordu, daha önce hastalandığımda bakmıştım, aprol de parasetamol içermiyo şimdi internetten baktım.
Ben parol kullanmıştım. Birileriyle aldırma şansın varsa bence aldır.
Geçmiş olsun.

canım bende vademecum var, hani doktorların masasında oluyorya ilaç rehberi, ordan baktım, aprol gebelikte kesinlikle kullanılmamalıdır yazıyor

Canım şimdi okudum yazdığını Ben de zaten nette içilmez olduğunu gördüm. Kaldırdım ilacı. Şimdi babam işyerime parol getirdi de onu içtim... İnşallah geçer...

Kelebek canım teşekkür ederim araştırdığın için. Parol içtim, inşallah geçer beklemedeyim...

Kızlar benim doktorum 16-17 haftadan sonra saçlarını boyattırabilirsin, ama açıcı kullanmadan dedi.

geçmişi okudum dimples canım baban için geçmiş olsun , saç boyama işi benimde canımı sıkıyo röfleli saçlarım ve baya dibi çıktı böyle mi gezcez ya

geçmişi okudum dimples canım baban için geçmiş olsun , saç boyama işi benimde canımı sıkıyo röfleli saçlarım ve baya dibi çıktı böyle mi gezcez ya

milupanın sitesine üye olmuştum 1 ay falan oluyo geçen paket yollamışlar içinde 2 tane bebek bezi vardı çok hoş ya minnacık bakalım bebek doğsun deniyelim

benim de saçlar röfleli hem de beyaz var...saçlarım resmen gri oldu...

ya ben kaç gündür çikolata kaşıklamaya başladım 1 buçuk kilo falan almıştım acil bu alışkanlığı bırakmam lazım, süt işini napıyonuz kızlar ben 2 bardak falan içiyom ama acayip kalori oluyo, yağsız sütte içemiyom

kızlar bebişime halası fıstık yeşili battaniye almış tulum gibi de olabiliyomuş çıtçıtları var bir pijama turunculu bir kapşonlu takım patik çorab anlatırken öyle heyecanlıydı ki ben de almak istiyorum ama tutuyorum kendimi getirsin resimlerini eklerim annemde bayramda bana gelecek onda diyorum bebişe ör bakalım sağlıkla gelirler inşallah hepimizin yavrulaı

ay çok şeker ya daha bizimkinin bi çöpü yok annem battaniye örüyodu kalpli bişey nette görmüş bakalım nasıl olcak

tatlım ben içemiyorum süt ama yoğurt yiyorum doktorum o zaman iki kase yoğurt ye dedi

ay çok şeker ya daha bizimkinin bi çöpü yok annem battaniye örüyodu kalpli bişey nette görmüş bakalım nasıl olcak
ben de gördüm o kalpli battaniyeyi çok güzel ben de annemler gelsin internetten seçip ördürmek istiyorum bir örgü battaniye yeter haırlarda çok güzel bir tane hazır beğendim almak istiyom ama eşim dur diyo bakalım artık allahtan para yok şimdi ay sonu ondan da alamıyorum zaman geçsin alırız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…