şule benide ekler misin
canım bende vademecum var, hani doktorların masasında oluyorya ilaç rehberi, ordan baktım, aprol gebelikte kesinlikle kullanılmamalıdır yazıyor
slm kızlar
slm canımmslm kızlar
hoşgeldinkızlar bende geldim nihayet yazılıyo
benim de saçlar röfleli hem de beyaz var...saçlarım resmen gri oldu...
kızlar bebişime halası fıstık yeşili battaniye almış tulum gibi de olabiliyomuş çıtçıtları var bir pijama turunculu bir kapşonlu takım patik çorab anlatırken öyle heyecanlıydı ki ben de almak istiyorum ama tutuyoruakm kendimi getirsin resimlerini eklerim annemde bayramda bana gelecek onda diyorum bebişe ör bakalım sağlıkla gelirler inşallah hepimizin yavrulaı
tatlım ben içemiyorum süt ama yoğurt yiyorum doktorum o zaman iki kase yoğurt ye dediya ben kaç gündür çikolata kaşıklamaya başladım 1 buçuk kilo falan almıştım acil bu alışkanlığı bırakmam lazım, süt işini napıyonuz kızlar ben 2 bardak falan içiyom ama acayip kalori oluyo, yağsız sütte içemiyom
ben de gördüm o kalpli battaniyeyi çok güzel ben de annemler gelsin internetten seçip ördürmek istiyorum bir örgü battaniye yeter haırlarda çok güzel bir tane hazır beğendim almak istiyom ama eşim dur diyo bakalım artık allahtan para yok şimdi ay sonu ondan da alamıyorum zaman geçsin alırız artıkay çok şeker ya daha bizimkinin bi çöpü yok annem battaniye örüyodu kalpli bişey nette görmüş bakalım nasıl olcak
tatlım ben içemiyorum süt ama yoğurt yiyorum doktorum o zaman iki kase yoğurt ye dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?