ben de gördüm o kalpli battaniyeyi çok güzel ben de annemler gelsin internetten seçip ördürmek istiyorum bir örgü battaniye yeter haırlarda çok güzel bir tane hazır beğendim almak istiyom ama eşim dur diyo bakalım artık allahtan para yok şimdi ay sonu ondan da alamıyorum zaman geçsin alırız artık
ben de bir bardak süt bol bol ayran içiyorum....
hediyelerde gelcek ama büyük alıyolar galiba ben de çok bişey almıyacam çıtçıtlı badiler çok kullanışlıymış 3-6 ay arası alıcam çabuk büyüyolar doğduktan sonra giydiremeyebiliriz belki doğumdan sonra da alırız ama insan heves ediyo hastane çıkışı 1 tane alcam 15li takım bir kaçtane de küçük parçalı takım yeter pusetler çok pahalı istiyorum ama bakalımaynen canım benim eşimde cinsiyeti belli olsun öyle diyo hakllılar aslında biz aceleciyiz , bi de çok alıp evleri doldurmak istemiyorum hediye falan gelcek sonra boşuna masraf olmasın
benim de canım bir ara ayran çekiyodu süt içemiyoum ne yazıkki bulantılar geçsin zaten 4.aydan sonra içmek daha gerekliymiş bebek sanırım bizim kalsiyum miktrını azaltıyo bizde süt ypoğrtla karşılayacağızben de bir bardak süt bol bol ayran içiyorum....
hediyelerde gelcek ama büyük alıyolar galiba ben de çok bişey almıyacam çıtçıtlı badiler çok kullanışlıymış 3-6 ay arası alıcam çabuk büyüyolar doğduktan sonra giydiremeyebiliriz belki doğumdan sonra da alırız ama insan heves ediyo hastane çıkışı 1 tane alcam 15li takım bir kaçtane de küçüki parçalı takım yeter pusetler çok pahalı istiyorum ama bakalım
slm canımm
hoşgeldin
gamzecim geçmiş olsun baban tez zaman da iyleşir inşallah canımm rabbim sağlığını verir inşallah tıfff seninde gözün aydınn
hediyelerde gelcek ama büyük alıyolar galiba ben de çok bişey almıyacam çıtçıtlı badiler çok kullanışlıymış 3-6 ay arası alıcam çabuk büyüyolar doğduktan sonra giydiremeyebiliriz belki doğumdan sonra da alırız ama insan heves ediyo hastane çıkışı 1 tane alcam 15li takım bir kaçtane de küçük parçalı takım yeter pusetler çok pahalı istiyorum ama bakalım
kızlar size ek vitamin verdimi dr. benim elevit + tydferon(demir) + osteorocare (kalsiyum magnesyum) üç tane ilacım oldu bana çok geliyor :umursamaz:
doğru benim görümcemde oraya gelince alacaz zaaten diyo onlar gelene kadar almam zaten ama o battaniyeyi alcam çok hoşuma gittiişte canım alcaz da mesela annem diyo hastane çıkışı baktım başkası diyo şunu alcaktım falan o yüzden acele etmiycem ben, bebek arabası falan büyük parçalara bakcam daha çok bi de ilk doğduğu an giyceklerini alırım az bişey
yok canım hediyeler büyük geliyo onun için bizim küçüük kıyafetler almamız gerekir diye öyle dedimama hediyelerin büyük gelmesi daha iyi bence, bende büyük götürürüm hep, çünkü hemen büyüyolar inik kıyafetde öok oluyo kalıyo öyle yepyeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?