kendine iyi bak canımm aynı sorun bizde de varhayırlı cumalar güzel anneler ben kk ya giremiyorum kaç gündür şimdi bile arada kesiliyor ptesine kadar gelemiycem misafirim var haberiniz olsun öpt bebeklerinizi
ben giriyodum ama evdeyken denedim leptopa viriüs girdi eşimde silmek zorunda kaldı işteyim şimdi virüs girerse kötü olur o yüzden girmiyorum ama böylede olmuyo inşallah site düzelir hep birlikte oluruzçoğunluk orada canım sen giremiyor musun...
Benim annem de çok güzel bir hırka ördü bebeğimize:)) Eşimle ben bakıp bakıp gülüyoruz:)) Çok da hoşumuza gidiyor, bebişimiz diye de seviyoruz valla:))))))ay çok şeker ya daha bizimkinin bi çöpü yok annem battaniye örüyodu kalpli bişey nette görmüş bakalım nasıl olcak
hediyelerde gelcek ama büyük alıyolar galiba ben de çok bişey almıyacam çıtçıtlı badiler çok kullanışlıymış 3-6 ay arası alıcam çabuk büyüyolar doğduktan sonra giydiremeyebiliriz belki doğumdan sonra da alırız ama insan heves ediyo hastane çıkışı 1 tane alcam 15li takım bir kaçtane de küçük parçalı takım yeter pusetler çok pahalı istiyorum ama bakalım
niye kiben çok hevesliyimde tutuyorum kendimi hhele cinsiyeleri belli olsun diyorum evet bende bektım idil babyninkileri beğeniyorum amadediğin gibi parçalar çok küçük albümininkiler büyük ama desenlerini beğenmedim bakalım araştırıp alırız
bende çok hevesliyim dün bebişe bişiler baktık eşim ciniyeti belli olmadan aldırmadı...
selamlar kızlar nostok benim eşimde aldırmıyo geçen battaniye alacakım izin vermedi hevesimi kaçırıyo ama bir yandan da mantıklı bakıyo o cinsiyeti bari bell olsun diyoSelamlar
selam tatlım...
ya benim doktorum bana vitamin felan vermedi onlar senin iştahını açar ilerleyen haftalarda vercem bu vitaminler sana lazım çünkü bebeğe diil dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?