2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çoğunluk orada canım sen giremiyor musun...

çoğunluk orada canım sen giremiyor musun...
ben giriyodum ama evdeyken denedim leptopa viriüs girdi eşimde silmek zorunda kaldı işteyim şimdi virüs girerse kötü olur o yüzden girmiyorum ama böylede olmuyo inşallah site düzelir hep birlikte oluruz

ay çok şeker ya daha bizimkinin bi çöpü yok annem battaniye örüyodu kalpli bişey nette görmüş bakalım nasıl olcak
Benim annem de çok güzel bir hırka ördü bebeğimize:)) Eşimle ben bakıp bakıp gülüyoruz:)) Çok da hoşumuza gidiyor, bebişimiz diye de seviyoruz valla:))))))

Canım hastane çıkışı için takım almayın diyolarmış, parçaları çok küçük oluyomuş bebeğe giydirmek zor oluyomuş öyle duydum ben. Annem de ben parça parça mı alsam diyodu. Benim canım hiçbişey almak istemiyor, ne bebeğe ne de kendime. Alışverişden resmen midem bulanıyor bu bebiş beni çoooook değiştirdi. Dün biraz alışveriş yapalım dedi eşim bana, çıktık ama bişey almak içimden gelmedi hiç. Keyfim yok, tadım tuzum yok... Ahh 12 hafta geç bir an önce de kendime geleyim artık...

Canım hastane çıkışı için takım almayın diyolarmış, parçaları çok küçük oluyomuş bebeğe giydirmek zor oluyomuş öyle duydum ben. Annem de ben parça parça mı alsam diyodu. Benim canım hiçbişey almak istemiyor, ne bebeğe ne de kendime. Alışverişden resmen midem bulanıyor bu bebiş beni çoooook değiştirdi. Dün biraz alışveriş yapalım dedi eşim bana, çıktık ama bişey almak içimden gelmedi hiç. Keyfim yok, tadım tuzum yok... Ahh 12 hafta geç bir an önce de kendime geleyim artık...[/QUOTE]
niye kiben çok hevesliyimde tutuyorum kendimi hhele cinsiyeleri belli olsun diyorum evet bende bektım idil babyninkileri beğeniyorum amadediğin gibi parçalar çok küçük albümininkiler büyük ama desenlerini beğenmedim bakalım araştırıp alırız

Canım elimde değil işte, istemiyorum alışveriş filan yapmak. Hiç bişey bakmak da gelmiyo içimden. Zamanla değişirim sanırım. Zaten 6 aya kadar da bişey almak istemiyorum. Nasıl olsa bir sürü alacağız:)

Son düzenleme:
bende çok hevesliyim dün bebişe bişiler baktık eşim ciniyeti belli olmadan aldırmadı...

iyi akşamlar hatunlarr
son gunlerde işkence gibi kk ya girebilmek
o yuzden pek ugrayamıyorum
hepiniz çok iyisinizdir inşallah
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

herkese merhaba;

daha yeni katıldım ama KK yı kullanamıyorum,msn grubuna katılmak istiyorum,bilgi verebilirseniz sevinirim,

selam kızlar 2 gündür bende giremi yorum hele dün hiç açılmadı tubatubatuba sen nasıl böle rahat girdin kimsede yok samırım e artık bizbize takılırız. bende bu saatte girebildim sabah denicem ama sanmıyorum herkese huzurlu uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…