2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gamzecim geçmiş olsun ben geçmişe bakamadım haneüz kusura bakma bilgim yoktu

hülyaaaa geçmiş olsun canıım allahın takdiri inşallah iyileşirsin canım bak ben okudum suyu azalan sonra iyileşenler var .tavsiyesi yatın bol bol su için, gerekmedikçe kalkmayın dinlenindi. ama en önemlisi moralini sakın bozma canım inşallah bebişine bişey olmaz hayırlısıyla yaparsın doğumunu canım benim bol bol dinlen...

ay bu ne tatlı şey böle yaaaaaaa ay ne de güzel yatmış öle annesi maaşallahhhhhh!! bende çok duygulanıyorum bu ultrason resimlerini görünce yaaa.. ben cinsiyet tahmini yapamıcam ama güzel bir allah bağışlasın annesi dicem sana..:1hug:

ömürr kızzz
o hülya değil sevil
:bbo:

yok canım hülya iyi ben karıştırdım kelebek01 in kanaması olmuş kese suyu azalmış inşallah düzelir bol bol dua edin bizim dualarımız kıymetli öyle derler ...

dalga geçme erkek annesikaydirigubbakcemile3 sende benim gibi gece bulantıdan uyumasaydın görürdüm seni ...canım iç sesim erkek diyo inşallah hayırlısı olur...
inş.. tatlım saol ben vitamına başladım pazar günü kızlar ama miğdem bulandı ve istifra ettim ilk defa ondan mıdır acaba?

inş.. tatlım saol ben vitamına başladım pazar günü kızlar ama miğdem bulandı ve istifra ettim ilk defa ondan mıdır acaba?
vitamini yemek yerken iç canım arada karışıyo gidiyo eğer ayrı alırsan bulantı yapabilir benim de içim almıyo yemek yerken içiyorum doktor demişti rahatım şimdi..

vitamini yemek yerken iç canım arada karışıyo gidiyo eğer ayrı alırsan bulantı yapabilir benim de içim almıyo yemek yerken içiyorum doktor demişti rahatım şimdi..
olabilir çünkü ben aç karnıma almıştım.. ondan yaptı sanırım bakalım buğünde korka korka içtim ama bişey yok daha şükürr zemuszemus

kızlar nerdesinizz ? doktorum bana doğumda 60 kilo olman gerek dedi ama ben yiyorum kilo alamıyorum m nasıl yapacağım bilmiyorum 1,5 kilo almışım şimdiye kadar ben

kızlar nerdesinizz ? doktorum bana doğumda 60 kilo olman gerek dedi ama ben yiyorum kilo alamıyorum m nasıl yapacağım bilmiyorum 1,5 kilo almışım şimdiye kadar ben

genelde kilo alamıyo musun normal yapın mı yoksa hamilelikte mi alamamaya başladın bi şeker yüklemesi yaptırsana canım ben burda bi topic de okumuştum kilo alınamazsa şeker olabilirmiş ona göre takip ederler belki başka bişeydir önemli ama mutlaka doktora danış...

ben normaldede en fazla kilo aldığım zaman 23 kilodur hiç hatırlamıorum daha 48 kilo bile old. genelde böleyim yanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…