gamzecim geçmiş olsun ben geçmişe bakamadım haneüz kusura bakma bilgim yoktucnm çok sevindimmm hayırlı olsunnnkaydirigubbakcemile5
cnm ne güzel iyi bir haber daha. hadi gözün aydınn opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrrrrrrrrr. öncelikle babam için geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara çok teşekkür ederim.
hülyaaaa geçmiş olsun canıım allahın takdiri inşallah iyileşirsin canım bak ben okudum suyu azalan sonra iyileşenler var .tavsiyesi yatın bol bol su için, gerekmedikçe kalkmayın dinlenindi. ama en önemlisi moralini sakın bozma canım inşallah bebişine bişey olmaz hayırlısıyla yaparsın doğumunu canım benim bol bol dinlen...
kelebek 01 diil mi
aaa
evet kelebek 01 sevil adanalı olan
hülya kiliste yaşayan bide hülyanın msn nicki kelebekti ondan karıştırdın heralde
inş.. tatlım saol ben vitamına başladım pazar günü kızlar ama miğdem bulandı ve istifra ettim ilk defa ondan mıdır acaba?dalga geçme erkek annesikaydirigubbakcemile3 sende benim gibi gece bulantıdan uyumasaydın görürdüm seni ...canım iç sesim erkek diyo inşallah hayırlısı olur...
vitamini yemek yerken iç canım arada karışıyo gidiyo eğer ayrı alırsan bulantı yapabilir benim de içim almıyo yemek yerken içiyorum doktor demişti rahatım şimdi..inş.. tatlım saol ben vitamına başladım pazar günü kızlar ama miğdem bulandı ve istifra ettim ilk defa ondan mıdır acaba?
olabilir çünkü ben aç karnıma almıştım.. ondan yaptı sanırım bakalım buğünde korka korka içtim ama bişey yok daha şükürr zemuszemusvitamini yemek yerken iç canım arada karışıyo gidiyo eğer ayrı alırsan bulantı yapabilir benim de içim almıyo yemek yerken içiyorum doktor demişti rahatım şimdi..
kızlar nerdesinizz ? doktorum bana doğumda 60 kilo olman gerek dedi ama ben yiyorum kilo alamıyorum m nasıl yapacağım bilmiyorum 1,5 kilo almışım şimdiye kadar ben
ben normaldede en fazla kilo aldığım zaman 23 kilodur hiç hatırlamıorum daha 48 kilo bile old. genelde böleyim yaneegenelde kilo alamıyo musun normal yapın mı yoksa hamilelikte mi alamamaya başladın bi şeker yüklemesi yaptırsana canım ben burda bi topic de okumuştum kilo alınamazsa şeker olabilirmiş ona göre takip ederler belki başka bişeydir önemli ama mutlaka doktora danış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?