2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben normaldede en fazla kilo aldığım zaman 23 kilodur hiç hatırlamıorum daha 48 kilo bile old. genelde böleyim yanee

he iyi o zaman şanslısın benim gibi 62 kiloyla hamile kalsaydın napıcaktın ilk aylarda almıyodum ama iki üç haftadır alıyorum hissediyorum...yeterki bebişin kilo alsın bi terslik olsa doktorun söyler boşver sen alma daha iyi bebiş alıyodurkaydirigubbakcemile3

23 yazmışım yanlışlıkla 2-3 kilo olacaktı.. bakaım almak için daha çok yiyeceğim anlaşılan :roflol:

günaydın kızlar nasılsınız yeni bir haftada celerko maşallah bebeğine ne güzelde yatıyor yuvasında bu gün yine azız nerde diğer kızlar ikili testleri güzel çıkanlar tebrikler çok şükür benimkide iyiydi bu sene kız yılı mı olacak ne kimi duysam kız gerçi benimkinede kız diyor herkes ama ben erkek hissediyorum.

günaydın canımmm allah herkese hayırlısını nasip eder inşallah.. teşekkür ederimm

İnşallah kız senesidir yerimseniben bana herkes erkek diyo ama kız geçiyo gönlümden.Hayırlısı olsun yine de.

Kızlar düzeldi artık burdayız di mi
KK alışverişlerimiz silinmiş

günaydın kızlar geçmişi okuyup geleyim inşallah bir sorun yoktur kkda

kızlar öğlen oldu herkes işlere döndü heralde bende iş yapıyorum bugun:hulya:
bitince gelirim inş. kkmız sorunusz devam eder
bu arada nida gelmemişşşşsengözlerimebaksanab

kızlaar ben yelek örmeye başladım dün akşam... beyaz renk kız da giyer erkek de dimi ...nisan sonu belki serin olur giydiririm...hayırlısıyla doğsun da yeleği de hazır olsun bebişimin...

kızlaar ben yelek örmeye başladım dün akşam... beyaz renk kız da giyer erkek de dimi ...nisan sonu belki serin olur giydiririm...hayırlısıyla doğsun da yeleği de hazır olsun bebişimin...
bende ip alıcamda tulum örmeye başlıcam özeniyorum belki giydiremem ama olsunnn istiyorum :hulya:

burda güneş var ama soğuk hava , dün misafir geldi 4 yaşında erkek çocukları var aman düşman başına öyle çocuk bi dakka durmadı hayatımda gördüğüm en yaramaz çocukut

Sevgicim gözün aydın canım.

canım çok teşekkür edrim çok sağol..

günaydınopuyorumnanaktan
gözün aydın
inş. kan değerlerin çok güzel çıkar darısı 3lü testin başına:CüvCüv:

sağol bitanem.. sabırsızlıkla bekliyorum.

teşekkür ederim canım sağolasın. baban içinde çok geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin inşallah.

sevilcim dualarımız seninle kendine dikkat et moralini yüksek tut rabbime dua et inşallah bebişine bişeycik olmaz ikili test sonucunu alan arkadaşların gözü aydın esracı seninde bebişine maşallah sağlıkla gelirler inşallah

aman sakın deme bişey allah başına vermesin insanın istemediği ot dibinde bitermişkaydirigubbakcemile3

aman allah korusun ne bilim anasıda aynı ama , çenesi bi dakka durmadı bi ara bayılcam sandım akannehir yeni tanıştık bu aileyle eşim istemese çekilcek gibi değiller

bende üşüyorum burda güya kalın giydim ama ayaklarım donuyo kaloriferleri yaktılar anca kızlar ben bitki çayo içiyorum akşamlardan zencefilli ıhlamurlu karanfilli bikaç bişey daha var bağışıklığı güçlendiriyomuş ender saraçtan duyduk aranızda içen var mı

teşekkr ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…