ben normaldede en fazla kilo aldığım zaman 23 kilodur hiç hatırlamıorum daha 48 kilo bile old. genelde böleyim yanee
23 yazmışım yanlışlıkla 2-3 kilo olacaktı.. bakaım almak için daha çok yiyeceğim anlaşılan :roflol:he iyi o zaman şanslısın benim gibi 62 kiloyla hamile kalsaydın napıcaktın ilk aylarda almıyodum ama iki üç haftadır alıyorum hissediyorum...yeterki bebişin kilo alsın bi terslik olsa doktorun söyler boşver sen alma daha iyi bebiş alıyodurkaydirigubbakcemile3
günaydın canımmm allah herkese hayırlısını nasip eder inşallah.. teşekkür ederimmgünaydın kızlar nasılsınız yeni bir haftada celerko maşallah bebeğine ne güzelde yatıyor yuvasında bu gün yine azız nerde diğer kızlar ikili testleri güzel çıkanlar tebrikler çok şükür benimkide iyiydi bu sene kız yılı mı olacak ne kimi duysam kız gerçi benimkinede kız diyor herkes ama ben erkek hissediyorum.
günaydın kızlar nasılsınız yeni bir haftada celerko maşallah bebeğine ne güzelde yatıyor yuvasında bu gün yine azız nerde diğer kızlar ikili testleri güzel çıkanlar tebrikler çok şükür benimkide iyiydi bu sene kız yılı mı olacak ne kimi duysam kız gerçi benimkinede kız diyor herkes ama ben erkek hissediyorum.
bende ip alıcamda tulum örmeye başlıcam özeniyorum belki giydiremem ama olsunnn istiyorum :hulya:kızlaar ben yelek örmeye başladım dün akşam... beyaz renk kız da giyer erkek de dimi ...nisan sonu belki serin olur giydiririm...hayırlısıyla doğsun da yeleği de hazır olsun bebişimin...
burda güneş var ama soğuk hava , dün misafir geldi 4 yaşında erkek çocukları var aman düşman başına öyle çocuk bi dakka durmadı hayatımda gördüğüm en yaramaz çocukut
Sevgicim gözün aydın canım.
günaydınopuyorumnanaktan
gözün aydın
inş. kan değerlerin çok güzel çıkar darısı 3lü testin başına:CüvCüv:
cnm çok sevindimmm hayırlı olsunnnkaydirigubbakcemile5
cnm ne güzel iyi bir haber daha. hadi gözün aydınn opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrrrrrrrrr. öncelikle babam için geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara çok teşekkür ederim.
kaydirigubbakcemile3 acaba bizimkiler nasıl olacakkkburda güneş var ama soğuk hava , dün misafir geldi 4 yaşında erkek çocukları var aman düşman başına öyle çocuk bi dakka durmadı hayatımda gördüğüm en yaramaz çocukut
aman sakın deme bişey allah başına vermesin insanın istemediği ot dibinde bitermişkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 acaba bizimkiler nasıl olacakkk
teşekkr ederim canımsevilcim dualarımız seninle kendine dikkat et moralini yüksek tut rabbime dua et inşallah bebişine bişeycik olmaz ikili test sonucunu alan arkadaşların gözü aydın esracı seninde bebişine maşallah sağlıkla gelirler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?