2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah canım inşallah kan testin de iyi çıkar çok sevindim..

gözün aydın canım

hadi gözün aydın darısı da bana inş :Saruboceq:

aynen canım benimde başım çok ağrıyo dikkat etmeye çalışıyorum kendime ama şu an çok kötü ağrıyo
gözün aydoın canımm

ben uyudum biraz şimdi kalktım zooorla hava çok soğuk hala uyuyasım var ama bi sürü işim var yemek yapçam daha püfff

ben uyudum biraz şimdi kalktım zooorla hava çok soğuk hala uyuyasım var ama bi sürü işim var yemek yapçam daha püfff
ne güzel ya bende işte ayakta uyuyorumkaydirigubbakcemile3 öğle arası kestirdim biraz ama yetmiyo bir kııklık var üzerimde dikkat edelim kendimize ben bitki çayları yapıp içiyorum demiştim var mı başka içenn

ben limonlu çok acık çay içiyorum bitki çayı içmiyorum poşet çaylar bana çok sağlıklı gelmiyo diğerinide hazırlamam çok zor çalışırken inş.hasta olmayız ya

ben limonlu çok acık çay içiyorum bitki çayı içmiyorum poşet çaylar bana çok sağlıklı gelmiyo diğerinide hazırlamam çok zor çalışırken inş.hasta olmayız ya
tatlım limonun sıcakta etkisi yok diye biliyorum benim eşim aktardan aldı bağışıklığı güçlendiriyomuş benim bedemciklerim yok o yüzden mikroplar direk vücuda yayılıyo ben ondan da korkup dikkat etmeye çelışıyorum ama şıu an başım çok ağrıyo keşke evimde olsammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…