2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben hiç bilmiyodum sıcakta etkisi olmadığını araştırmak lazım ,sen bizden daha çok dikkat edicen ozaman ya ne yapıcağımızı şaşırdık dikkat edicez diye

kızlarrrrr ben bugun çok iş yaptım akannehir
ama bitti neyseki
birazda kkma döneyim
nevin çok sevindim canım inş. böle devam eder sağlıkla

kızlar sizce kilo almak için ne yapmalıyım ben ne yesem alırım acaba en çok ekmekte çok tüketiyorumm ben amaa

kızlar sizce kilo almak için ne yapmalıyım ben ne yesem alırım acaba en çok ekmekte çok tüketiyorumm ben amaa

hamileliğin ilerledikçe alıcaksın zaten boşver neden dert ediuosunki
çağla şikelde 6 kilo almış sadece doğuma 8 kilo ile giricekmiş:1shok:

canım bi ekmekle bi simidin kalorisi hemen hemen aynı diye biliyorum, öğünlerde bi ekmek yiyemezsin belki ama 2 simit yiyebilirsin.
soora kuruyemiş ye bol bol badem fındık ceviz hem kalorisi yüksek hem de faydalı, hee kuru üzüm ye hem kan yapar hem kilo
bide turşu felan iştah açıcı şeyler ye, doydum dedikten sonra 2 kaşık daha yiceksin -bi doktor bana öyle demişti küçükken :)
aklıma bunlar geldi şimdilik a.s.

teşekkür ederim canımm bunları deniyeyim bir de

hamileliğin ilerledikçe alıcaksın zaten boşver neden dert ediuosunki
çağla şikelde 6 kilo almış sadece doğuma 8 kilo ile giricekmiş:1shok:

amaaan insan mı onlar bee :dilcikar:
hem o da mı hamileydi hiç bilmiorum ben yaa ay bu ara çocuk doğurmak moda oldu sosyete de sanırsam kaydirigubbakcemile3 o da ne isim bulcak bakalım, sora da o isim halk arasında yayılır artık naniknanik

çokmu zayıfsınki sağlıklı olduktan sonra sorun olmaz alırsın zamanla,vitamin var ya elevit o da aldırıyomuş kilo ben 3 kilo almışım ayıptır söylemesi dr dikkat et bundan sonra heray enfazla 1.5 kilo alman lazım dedi 12 kiloyla bitirmeyi planlıyoruz biz bakalım hayırlısı ,ben ne bulduysam yedim valla süt özellikle muz çok yedim ekmekte yedim yemekleride 3 öğün aralarda meyve falan şeklinde yedim 3 kilo aldım

gözün aydın canım darısı başımıza inşallah...

canım ben sabah kahvaltımı yapıyorum ara öğün yiyorum öğlen yemek sonra meyveler akşama kadar akşam yemek sonra gece acıkıyorum birdaha yiyecek bişiler fln atıştırıorum ama sadece 1,5 kilo almışım şimdiye kadar. dr. dedi ki60 kilo olman gerek doğuma kadar ben 3 ayda 1,5 kilo aldım 60 nasıl olurum bilmiyorum şuan 46.800 grım

ay hülya ben simitin o kadar kalorisi olduğunubiliyodum canımm iyi ki söyledinn

ne alaka ya 60 olunca ne olcakmışki 46 çok zayıf ama alırsın daha ilk 3 aydayız ne biliyim 55 falan ideal gibi geldi benim ablam 6 ay kilo almadı diyebilirim son ayında 4-5 kilo birden aldı

ne alaka ya 60 olunca ne olcakmışki 46 çok zayıf ama alırsın daha ilk 3 aydayız ne biliyim 55 falan ideal gibi geldi benim ablam 6 ay kilo almadı diyebilirim son ayında 4-5 kilo birden aldı
bilmiyorum bende taktım kafayı işte :) oda belki beni gaza getirrmek için söyledi bilmiyorum ki :sinifsinif:

canım aslında sonradan ne olcağı belli olmaz sen güzel yemene imene dikkat et, belki de son aylarda hızlı kilo alırsın, sora da vercem diye uğraşmayasın sağlıklı olduktan sonra nolcak ki

ay hülya ben simitin o kadar kalorisi olduğunubiliyodum canımm iyi ki söyledinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…