2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğmuş ismini kuzey koymuşlar resimlerini bile vermişler nete kaydirigubbakcemile3

hmm kuzey o kaa değişik bi isim değil ben daha büyük perrormans beklerdim onlardan, okan bayülgen istanbul koymuştu mesela çocuğuna

hmm kuzey o kaa değişik bi isim değil ben daha büyük perrormans beklerdim onlardan, okan bayülgen istanbul koymuştu mesela çocuğuna

evet ya bende daha farklı bişey beklerdim kuzeyde neyse hadi ben kaçtım iyi akşamlar çok çalışmam lazım çoookopuyorumnanaktan

bende eve gidince ne yemek yapsam diye düşünüyorum sabahtan beri :kedi: işten git yemek yap çok zor oluyor yaaa

bende eve gidince ne yemek yapsam diye düşünüyorum sabahtan beri :kedi: işten git yemek yap çok zor oluyor yaaa
off benim yemek yapmaya halim yok kocişi aradım söyledim başım çok kötü yanaklarım kızardı halsizim gider gitmez yeyip yatacam korkuyom gribtennn

sadece kuzey değil hüseyin kuzey miş çağla şikelin bebeğinin ismi...

off benim yemek yapmaya halim yok kocişi aradım söyledim başım çok kötü yanaklarım kızardı halsizim gider gitmez yeyip yatacam korkuyom gribtennn
dikkat et tatlım kendine aman diim hasta olmaa. benim eşim aynı saatte çıkıoyor benle yoksa oda yaparr:)

Okan bayulgen ıstanbul mu koymuş gerçektenakannehir
Çok şaşırdım yavv...
Çağla şıkelin bebeğinin de kilosu az değil mi??

Yazdiklarinizi okuyorum ve size ozeniyorum. Benim hamileligim en basindan beri sorunlu gidiyor, hamileligimin daha tadini cikaramadim. Kimseye gogsumu gere gere hamileyim diyemedim. 3 asilama 1 tup bebek denemesinden sonra hamile kaldim. Once OHSS oldum hastanede yattim, sonra iki haftada bir olan ve hala devam eden kanamalarim basladi. Ara ara da kasik agrilari. Ona uzulurken Down Syndrome riskim 1/20 cikti simdi 16.haftada Amnio yaptiricam. O da ap ayri bir stres.
Umarim ben de 16. haftadan sonra sizin gibi gelecek icin planlar yapabilirim.

8 kilo almış o kadar kiloyla o bebek yine iyi doğmuş...

canım üzülmee başka dr. gittin mi ense kalınlığı için fln canım amnio yaptırmadan önce başka dr. a görün bence. hem benim ark. amerikada onunda bebeği için aynı şeyi söylediler ama şimdi doğdu maşallah hiçbirşeyi yok.. allahın takdiri bu testlerin doğruluk payı 100%100 değil sonuçta sen kendini içini ferah tut ii düşün ii olsun inşallahh :Saruboceq:

melih inşallah her şey düzelir...üzme kendini....Allah yardımcınız olsun...

ah canım çok geçmiş olsun inşallah düzelir iyi düşünmeye çalış. kendine çok dikkat et :Saruboceq:

Okan bayulgen İstanbul mu koymuş gerçektenakannehir
Çok şaşırdım yavv...
Çağla şıkelin bebeğinin de kilosu az değil mi??

canım rabbime dua et inşallah düzelir seninde rabbimin gücü herşeye yeter sağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallah sakın moralini bozma bebişine tutn oda sana tutunur inan

Baska doktora, 2 hafta sonra gitmeyi dusundum ama doktorlar tavsiye etmediler. Hangi sonuca inanacaksin, hangi sonuca gore hareket ediceksin dediler? Bir ara CVS yaptirmayi dusundum sonra korktum. Amnio icin biraz daha cesaretliyim ama ya saglam cocuga bir zarar gelirse diye korkuyorum. Ama ayni zamanda da sonucu bilmem lazim.

Melih canım çok üzüldüm ve kendi kendime isyanlarım için pişman oldum Rabbim yar ve yardımcın olsun. Çok dua et, biz de ederiz senin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…