ayy evet onun bebeği olmuş hafta sonu 2,5 kilomu nydi yanlış hatırlamıyorsam
doğmuş ismini kuzey koymuşlar resimlerini bile vermişler nete kaydirigubbakcemile3aa doğurmuşmu ooo
habrim yoktu bak görüyomusun geri kalmışım paparaziden:1ninca:
doğmuş ismini kuzey koymuşlar resimlerini bile vermişler nete kaydirigubbakcemile3
hmm kuzey o kaa değişik bi isim değil ben daha büyük perrormans beklerdim onlardan, okan bayülgen istanbul koymuştu mesela çocuğuna
off benim yemek yapmaya halim yok kocişi aradım söyledim başım çok kötü yanaklarım kızardı halsizim gider gitmez yeyip yatacam korkuyom gribtennnbende eve gidince ne yemek yapsam diye düşünüyorum sabahtan beri :kedi: işten git yemek yap çok zor oluyor yaaa
dikkat et tatlım kendine aman diim hasta olmaa. benim eşim aynı saatte çıkıoyor benle yoksa oda yaparr:)off benim yemek yapmaya halim yok kocişi aradım söyledim başım çok kötü yanaklarım kızardı halsizim gider gitmez yeyip yatacam korkuyom gribtennn
canım üzülmee başka dr. gittin mi ense kalınlığı için fln canım amnio yaptırmadan önce başka dr. a görün bence. hem benim ark. amerikada onunda bebeği için aynı şeyi söylediler ama şimdi doğdu maşallah hiçbirşeyi yok.. allahın takdiri bu testlerin doğruluk payı 100%100 değil sonuçta sen kendini içini ferah tut ii düşün ii olsun inşallahh :Saruboceq:Yazdiklarinizi okuyorum ve size ozeniyorum. Benim hamileligim en basindan beri sorunlu gidiyor, hamileligimin daha tadini cikaramadim. Kimseye gogsumu gere gere hamileyim diyemedim. 3 asilama 1 tup bebek denemesinden sonra hamile kaldim. Once OHSS oldum hastanede yattim, sonra iki haftada bir olan ve hala devam eden kanamalarim basladi. Ara ara da kasik agrilari. Ona uzulurken Down Syndrome riskim 1/20 cikti simdi 16.haftada Amnio yaptiricam. O da ap ayri bir stres.
Umarim ben de 16. haftadan sonra sizin gibi gelecek icin planlar yapabilirim.
Yazdiklarinizi okuyorum ve size ozeniyorum. Benim hamileligim en basindan beri sorunlu gidiyor, hamileligimin daha tadini cikaramadim. Kimseye gogsumu gere gere hamileyim diyemedim. 3 asilama 1 tup bebek denemesinden sonra hamile kaldim. Once OHSS oldum hastanede yattim, sonra iki haftada bir olan ve hala devam eden kanamalarim basladi. Ara ara da kasik agrilari. Ona uzulurken Down Syndrome riskim 1/20 cikti simdi 16.haftada Amnio yaptiricam. O da ap ayri bir stres.
canım rabbime dua et inşallah düzelir seninde rabbimin gücü herşeye yeter sağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallah sakın moralini bozma bebişine tutn oda sana tutunur inanYazdiklarinizi okuyorum ve size ozeniyorum. Benim hamileligim en basindan beri sorunlu gidiyor, hamileligimin daha tadini cikaramadim. Kimseye gogsumu gere gere hamileyim diyemedim. 3 asilama 1 tup bebek denemesinden sonra hamile kaldim. Once OHSS oldum hastanede yattim, sonra iki haftada bir olan ve hala devam eden kanamalarim basladi. Ara ara da kasik agrilari. Ona uzulurken Down Syndrome riskim 1/20 cikti simdi 16.haftada Amnio yaptiricam. O da ap ayri bir stres.
canım üzülmee başka dr. gittin mi ense kalınlığı için fln canım amnio yaptırmadan önce başka dr. a görün bence. hem benim ark. amerikada onunda bebeği için aynı şeyi söylediler ama şimdi doğdu maşallah hiçbirşeyi yok.. allahın takdiri bu testlerin doğruluk payı 100%100 değil sonuçta sen kendini içini ferah tut ii düşün ii olsun inşallahh :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?