Yazdiklarinizi okuyorum ve size ozeniyorum. Benim hamileligim en basindan beri sorunlu gidiyor, hamileligimin daha tadini cikaramadim. Kimseye gogsumu gere gere hamileyim diyemedim. 3 asilama 1 tup bebek denemesinden sonra hamile kaldim. Once OHSS oldum hastanede yattim, sonra iki haftada bir olan ve hala devam eden kanamalarim basladi. Ara ara da kasik agrilari. Ona uzulurken Down Syndrome riskim 1/20 cikti simdi 16.haftada Amnio yaptiricam. O da ap ayri bir stres.
Umarim ben de 16. haftadan sonra sizin gibi gelecek icin planlar yapabilirim.
canım peki sonucuna göre bebeğini aldırmayı düşünüyor musun?Baska doktora, 2 hafta sonra gitmeyi dusundum ama doktorlar tavsiye etmediler. Hangi sonuca inanacaksin, hangi sonuca gore hareket ediceksin dediler? Bir ara CVS yaptirmayi dusundum sonra korktum. Amnio icin biraz daha cesaretliyim ama ya saglam cocuga bir zarar gelirse diye korkuyorum. Ama ayni zamanda da sonucu bilmem lazim.
aman onlar öyle bir ara hatırlamıyomusunuz mankenler kilo almayım derken 6 aylık bebişleri doğuyo Allah korusun bebişlerimizi sağlıkla gelirler inşallahOkan bayulgen İstanbul mu koymuş gerçektenakannehir
Çok şaşırdım yavv...
Çağla şıkelin bebeğinin de kilosu az değil mi??
anlayabiliyorum canım bu çok zor bir kararr gerçekten ama allahım hayırlısını versin bak görüceksin hiçbirşey çıkmayacak ben öyle hissediyorum gerçekten hislerim kuvvetlidir benim genelde de tutar ama sen kendini üzmeki bebişimiz daha sağlam daha kendinden emin gelsin dünyaya annesii :Saruboceq:Colerko; Inan bu soruyu kendime o kadar cok soruyorum ki ve kesin olarak cevap vermek zor. Evet aldirma olasiligim var ama eger dogurma karari verirsem bile bilmek ve kendimi hazirlamak isterim. Kararimi o kadar cok degistiriyorum ki....
Uclu test yaptirmami tavsiye etmediler. Bu sefer hangi sonuca gore hareket ediceksin dediler. Iyii cikti diyelim, Amnio-dan vazgecicek miyim?
Evet sonuc %100 degil ama yuksek bir olasilik. Hamileligimi boyle bilmeden mi geciriyim, yoksa sonucu ogrenip rahatliyim mi?
Bebegin boynunun arkasindaki su 4.5mm cikti...
Tekrar tesekkurler desteginiz icin.
tatlım burda hep iyi şeyleri konuşacak değiliz sıkıntımızı da paylaşacağız inşallah senin için rahatlamıştır canımm hamilelerin duası kabul olurmuş bak kaç kişi bu haberinle duacın olduk sen iyi dşün iyi olur inşallahLutfen korkmayin, inanin benim bu durumum iki haftadir boyle ama ben buraya hicbirsey yazmadim. Sizi endiselendirecegini bilsem yine yazmazdim. Cevremde de birtek benim boyle yuksek cikti. Zaten anneme diyorum bu sorun bitsin sirada domuz gribi var herhalde, hersey beni buldugu icin.
Colerko; insallah hislerin dogru cikar. Ve gercekten cevremdeki herkes de ayni his var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?