2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah Allah gönlüne göre verir
seni anlayabiliyorum bişeyi çok isteyip ve onun iiçin her yolu denemene rağmen ulaşamamak çok büyük bi hayal kırıklığı olsa gerek
ama şöyle düşünmeye çalış
hayatta hiç bir şey tesadüf değildir herşeyin bir nedeni vardır
ve her şerde bir hayır vardır......
gerçekten herşeyin hayırlısını dilemek lazım her şartda:teselli:

canım peki sonucuna göre bebeğini aldırmayı düşünüyor musun?

yanlış anlama sakın benii eğer öyle bir düşüncen yoksa bence yaptırma boşuna stresli bir hamilelik gfeçirme diye diyorum

Hepinize yazdiklariniz icin tesekkur ederim, moralimi bozmamaya dikkat ediyorum. Ben herseye raziyim yeterki sonu iyi bitsin.

melihcim bence 2li teste fazla takılma çok ince hesaplar yapıldığı için çoğu zaman yanlış çıkıyo benim görümceminde ayne olmuştu hatta göbeğinden su falan alıcaklardı artık ama maaşaallah şimdi öyle tatlı öyle canavar bi oğlu varki dostlar başına
3lü test yapmıyolarmı ingilterede:uhm:

Melih'cim canım inan yalnız değilsin, bizler senin yanındayız her ne kadar sanal bir ortam olsa da...Ama kendi adıma söylüyorum birine birşey olsun inan ben üzülüyorum burada...
Bu arada testler konusunda lütfen kafanı dağıt, bu testlerin %100 doğruluk payı yok biliyorsun..Ayrıca verilen değer sadece risk ölçüsü belki 20 kişiden 19 kişi içindesindir bir de öyle düşün...ınşallah herşey yolunda gidecek ve bebeğini kucağına alacaksın..pozitif düşün pozitif olsun.

Colerko; Inan bu soruyu kendime o kadar cok soruyorum ki ve kesin olarak cevap vermek zor. Evet aldirma olasiligim var ama eger dogurma karari verirsem bile bilmek ve kendimi hazirlamak isterim. Kararimi o kadar cok degistiriyorum ki....

Okan bayulgen İstanbul mu koymuş gerçektenakannehir
Çok şaşırdım yavv...
Çağla şıkelin bebeğinin de kilosu az değil mi??
aman onlar öyle bir ara hatırlamıyomusunuz mankenler kilo almayım derken 6 aylık bebişleri doğuyo Allah korusun bebişlerimizi sağlıkla gelirler inşallah

Uclu test yaptirmami tavsiye etmediler. Bu sefer hangi sonuca gore hareket ediceksin dediler. Iyii cikti diyelim, Amnio-dan vazgecicek miyim?

Evet sonuc %100 degil ama yuksek bir olasilik. Hamileligimi boyle bilmeden mi geciriyim, yoksa sonucu ogrenip rahatliyim mi?

Bebegin boynunun arkasindaki su 4.5mm cikti...

Tekrar tesekkurler desteginiz icin.

melihcim inş bi sorun çıkmaz, sen yüreğini ferah tutnaya çalış, benim rabdevum haftaya daha bakılmadı ense kalınlığına felan çok korkuyorum bende, çünkü hiç güvenilir gelmiyor bana, bi arkadaşıma kesin dawn sendromlu demişler, başka birine de benzer şeyler söylemişler ama ikisinin de çocuğu okula başladı bu sene maşallahları var çok tatlı çocuklar

Colerko; Inan bu soruyu kendime o kadar cok soruyorum ki ve kesin olarak cevap vermek zor. Evet aldirma olasiligim var ama eger dogurma karari verirsem bile bilmek ve kendimi hazirlamak isterim. Kararimi o kadar cok degistiriyorum ki....
anlayabiliyorum canım bu çok zor bir kararr gerçekten ama allahım hayırlısını versin bak görüceksin hiçbirşey çıkmayacak ben öyle hissediyorum gerçekten hislerim kuvvetlidir benim genelde de tutar ama sen kendini üzmeki bebişimiz daha sağlam daha kendinden emin gelsin dünyaya annesii :Saruboceq:

benim yarın ikili test var doktorum son gidişimde olumsuz şeyler söyledi kulak ardı ettim niye olmayan bişeyi düşünüp canımı sıkayım bebişimin son hali aklımda onu düşünüp mutlu oluyorum tabii inşallah sonuçlarımda iyi çıkar rabbimden hayırlısı herkes için rabbim hep,imize sağlıklı evlatlar versin

Bende korkuyorum artık Benimde 17 Aralık'da yapılacak. Rabbim inşallah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder. Melihcim inşallah senin bebeğin hakkında da yanılıyolardır ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin. Allah'tan ümit hiçbir zaman kesilmez.

kızolar ben ikili test yaptırmadım dr um gerek yok dedi ama illa istiyorsan yaptırabilirsin dedi sadece ense kalınlığını ölçtü oda ii gayet dedi yaptırmayı düşünmüyorum korku içinde bir hamilelik geçirmek istemiyorum çünkü. mevlamın takdiri nasıl yazıldıysa öyle olacak

melih senin için çok zor bir durum ama bebeğini etkilememen için düşünme olumsuzluklar allah yardımcın olsun kimsenin garantisi yok yapılan testler ihtimal üzerine .iyi düşün iyi olsun. En doğru kararı yine sen vereceksin biz ne dersek diyelim hakkında hayırlısı olsun.

ben de çok korkuyorum kötü şeyler çıkacak diye...ben de bu cumartesi günü gidicem...inşallah hepimiz güzel haberler alırız...Allahım cümlemizin yardımcısı olsun....

Lutfen korkmayin, inanin benim bu durumum iki haftadir boyle ama ben buraya hicbirsey yazmadim. Sizi endiselendirecegini bilsem yine yazmazdim. Cevremde de birtek benim boyle yuksek cikti. Zaten anneme diyorum bu sorun bitsin sirada domuz gribi var herhalde, hersey beni buldugu icin.

Colerko; insallah hislerin dogru cikar. Ve gercekten cevremdeki herkes de ayni his var.

nasıl yaaa:uhm:
bak ben 2li test yaptıramadım bebek hareketliydi ensesini ölçemedi
ve bunula ilgilide zaten 2li testin sonucu ne çıkarsa çıksın 3lü test yaptırcaz dedi

tatlım burda hep iyi şeyleri konuşacak değiliz sıkıntımızı da paylaşacağız inşallah senin için rahatlamıştır canımm hamilelerin duası kabul olurmuş bak kaç kişi bu haberinle duacın olduk sen iyi dşün iyi olur inşallah

melihcim bir de bizim için üzme kendini tabi ki burda yaşadıklarını paylaşmalısın...benim korkum zaten hep vardı...senden sonra olmadı yani...inşallah her şey gönlümğzce olur canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…