2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben erkek istiyorum da aslında öylede hissediyorum ama herkes kız diyo bana
ama bazende üzülüyorum böyle düşünmeme millet nelerle uğraşıyo biz cinsiyetine takmışız Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versinde ne olursa olsun

kzılar ben yemek yiyim hazırmış gelirim birazdan

hayırlısı olsun canım ya nebiliyim insanın içinden geçiyo yine de bişeyler ben hep ilk oğlum sonra kızım olsun isterdim niye bilmiyom ama öyle geçiyodu içimden bakalım sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunlarda gerisi boş,siz ne kadar erken yemek yiyosunuz ya acıkmıyomusunuz akşama kadar

bende acıktımmm ama yemek yokkk

kızlar dün gece terslikler üst üste geldi,duşa girdim önce sular kesildi,sonra elektirikler,şampuanlı bir şekilde kaldım bebeğime birşey olacak diye çok korktum.bir buçuk saat sonra geldi elektirikler,neyseki şimdi biraz iyiyim ,dün geceden bu yana limon kaynatıp duruyorum bağışıklık sistemim zayıflamasın diye.aman kızlar bir kova sıcak su ayırın derim,duşa falan girmek isterseniz sonra benim gibi zor durumda kalırsınız.

bahtsız bedeviye dönmüşsün sende geçmiş olsun Allah ın izniyle bebişlerin yeri sağlam kolay kolay bişey olmaz dikkat et kendine tekrar geçmiş olsun

senin başına gelende pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde:roflol: bu bir şakaydı canım aman kendini sıcak tut
benimde içimden erkek geçiyor ama herkes kız diyor
önce sağlıklı olsun kızlar ama tabi insanın içinden de geçiyo kız erkek diye
herkese merhaba...kaydirigubbakcemile5

selam tatlım hoş geldin

benimde içimden erkek geçiyor ama herkes kız diyor

dr bi tahmin yapmadımı benim arkadaşım yanımdaydı o sordu dolaylı olarak sohbet havasında erkeğe benziyo ama çok erken daha dedi ama onunki hakkında bi yorum yapmadı karambole getirip sormak lazım yoksa söylemiyolar yanıltmamak için bekliyoz bakalım 1 y sonra netleşir dedi

sorma,dün geceki halim gözümün önüne geliyorda ,güleyimmi ağlıyayımmı bilemiyorum.gece yarısına kadar uyuyamadım,ağrımda oldu,şimdi şükür iyiyim.

kızlar bu arada cumartesi doktora gittim ikili tarama testimiz yapıldı...
ense kalınlığını çok zor ölçtğ benim bebiş çok yaramaz yerinde durmuyo çok şirindi bize poposunu dönüp durdu doktor bile güldü bu çok yaramaz diye..
sonuçlar inşallah iyi organlarda problemçıkmadı kan sonucu cumartesi çıkacak..
sıkı durun galiba KIZ...... yüzde 60 dedi doktor kesin değil dedi ama inşallah kız olur ben öyle istiyorum hep..

çok geçmiş olsun ;mide bulantısı gerçekten çok kötü 12. haftamdayım daha hala geçmedi,iştahımda açılmadı,boya kokusu çok zararlı baş dönmesi de yapıyor,en iyisi limonu 2 ye böl ve ara sıra onu kokla,mide bulantına iyi gelir...

hoşbulduk kızlar gğnlerdir giremiyordum hem hastaydım hemde site arızalıydı...
nihayet herkesler yavaş yavaş toplanıyor..

bu ilk gelen terslik değilki başıma ,hamile olmadan önce dur anlatayım,mesala tüp duru durur ben duşa girince biter,yada apartmandan suyu yukarı çıkan su motoru ben girince bozulur,ooo daha çok sinirleneceğim şeyler başıma gelmiştir.ama dün gecekini hiç düşünmek istemiyorum,çünkü çok korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…