hani anlatmıyıcaktın maaşallah diyelimde akşam kavga etme yinehayırlısı olsun erkek olur belki bellimi olur gerçi seninki göstermemişti kendini ama sanki erkek istiyomuşsun gibi geliyo bana yada herkes kız diyo ondanmı öyle hissettim bilmiyorumCADIARZU
ben erkek istiyorum da aslında öylede hissediyorum ama herkes kız diyo bana
ama bazende üzülüyorum böyle düşünmeme millet nelerle uğraşıyo biz cinsiyetine takmışız Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versinde ne olursa olsun
kzılar ben yemek yiyim hazırmış gelirim birazdan
bende acıktımmm ama yemek yokkkben erkek istiyorum da aslında öylede hissediyorum ama herkes kız diyo bana
ama bazende üzülüyorum böyle düşünmeme millet nelerle uğraşıyo biz cinsiyetine takmışız allah sağlıklı ve hayırlı evlat versinde ne olursa olsun
kzılar ben yemek yiyim hazırmış gelirim birazdan
kızlar dün gece terslikler üst üste geldi,duşa girdim önce sular kesildi,sonra elektirikler,şampuanlı bir şekilde kaldım bebeğime birşey olacak diye çok korktum.bir buçuk saat sonra geldi elektirikler,neyseki şimdi biraz iyiyim ,dün geceden bu yana limon kaynatıp duruyorum bağışıklık sistemim zayıflamasın diye.aman kızlar bir kova sıcak su ayırın derim,duşa falan girmek isterseniz sonra benim gibi zor durumda kalırsınız.
senin başına gelende pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde:roflol: bu bir şakaydı canım aman kendini sıcak tutkızlar dün gece terslikler üst üste geldi,duşa girdim önce sular kesildi,sonra elektirikler,şampuanlı bir şekilde kaldım bebeğime birşey olacak diye çok korktum.bir buçuk saat sonra geldi elektirikler,neyseki şimdi biraz iyiyim ,dün geceden bu yana limon kaynatıp duruyorum bağışıklık sistemim zayıflamasın diye.aman kızlar bir kova sıcak su ayırın derim,duşa falan girmek isterseniz sonra benim gibi zor durumda kalırsınız.
önce sağlıklı olsun kızlar ama tabi insanın içinden de geçiyo kız erkek diyebenimde içimden erkek geçiyor ama herkes kız diyor
herkese merhaba...kaydirigubbakcemile5
benimde içimden erkek geçiyor ama herkes kız diyor
canım geçmiş olsun iiki hastalanmadın allah korusunsorma,dün geceki halim gözümün önüne geliyorda ,güleyimmi ağlıyayımmı bilemiyorum.gece yarısına kadar uyuyamadım,ağrımda oldu,şimdi şükür iyiyim.
ayy kızlar sağolun ama bu galiba ne açlıktan ne sıcaktan burda yşne boya yapılıyo heralde o çarptı beni farketmeden şimdi kustum artık boğazımdan kan geliyo her kusmamda biraz havada aldım daha iyiyim şimdi
tamda dün eşim artık kusmuyosun ne güzel demiştimafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?