2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağolasın canım yok benim 15.hafta oldu hala geçmedi bulantılarım 2-3 gündür rahattım ama bugun tekrar oldu anlayamadım ben bunu sabah bulantılarımda devam ediyo kafamçokkarıştı

aaa canım çok sevindim inş. istediğin gibi kızdır sağlıkla gelsin kızımız bakalımm

bende hep erkek hissediyorum. bu hissiyatım doğru mu bilmiyorum. çünkü ben hep kendimi bildim bileli erkek evladım olsun istemişimdir. hatta lisedeyken kucağımda bir erkek çocuk vardı gözleri yemyeşil bembeyaz tenliydi.. çok sevdim onu sanki gerçek gibiydi duygularım. sonra bebişim gökyüzüne uçuverdi ve bana dediki zamanı gelince tekrar gelicem anne demişti. çok etkilendim. o gün bugün hep oğlum olcak gibime geliyor. hatta hamie olduğumu öğrendiğimde oğlum geliyor dedim içimden. işin ilginç tarafı çevremdeki insanlar o kadar eminki oğlum olacağına. bana sende erkek annesi tipi var diyolar ( bu tip nasıl bir tip bilmiyorum ama laf aramızda osmanlı hatunuyum maşallah etine bayağı bir dolgunum kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv: ) dediğim gibi bu rüyadan etkilenip böyle de hissediyorumdur.
olsun ama kız erkek ne fark eder sağlıklı akıllı eli ayağı düzgün Rabbim nuruyla nasip eylesin yavrularımızı değil mi?

kızlar ikili test devlette yapılıyo mu ona göre özelde yaptırmayacağım

hadi gözün aydın canım ya maaşallah kızlar çoğunlukta görünüyo hayırlısı bakalım benim bebişimde çok hareketliydi inanamadım ya o kadar küçücük elleri ayakları nasıl oynuyo kesinlikle mucize sağlıkla kucağımıza alırız inşallah,:Saruboceq:Allah olmayanlara da nasip etsin

kızlar ikili test devlette yapılıyo mu ona göre özelde yaptırmayacağım

canım ben hiç bilmiyorum benim özelde oldu ben özel sigortalıyım çıkan faturnın fiyatını söyleyebilirim muayene dahil 180 bin tuttu.biz ödemediğimiz için sorun olmadı...

kızlar bende geçen hafta gittim doktora ,herşey normal dedi,size yapılan açıklamalar gibi hiç ense kalınlığı bukadar,burun kemiği oluşmuş gibi açıklamalar yapmadı.maşallah çok iyi dedi,ikili test için kan alındı sonuçlar bir hafta sonra denildi.ısrarla sormalımıyım doktoruma,yoksa herşey normalmiş ne güzelmi demeliyim.

ayy kızlar beni acayip bi uyku bastırdı anlatamam öyle uykum geldiki
ayy ben başa dönüyorum galiba hamileliğimin ilk haftalarındaki gibi oldum bugun halsizlik uyku mide bulantısııııakannehir

hemde nasıl bir mucize rabbim isteyen herkese versin....

sağolasın canım yok benim 15.hafta oldu hala geçmedi bulantılarım 2-3 gündür rahattım ama bugun tekrar oldu anlayamadım ben bunu sabah bulantılarımda devam ediyo kafamçokkarıştı

çok kötü yaa ;tekrar geçmiş olsun,4 kilo verdim ben 1 ay içinde o 1 ayında 3 haftası hiç kalkmadan yattım,düşük tehlikesinden dolayı ama hala geçmedi,inşallah herkesin en kısa süre içerisinde geçer,bazen 27. haftaya kadar sürenler oluyormuş,İnşallah kimse o kadar mide bulantısı çekmez,,,

detaylı usg dediüin şu renkli resim veriyorlar omu eğer oysa ben bu cumartesi gittiğimde o resimden verdi..aynı makinadadan hem siyeh beyaz hemde renkliyi verdi...
tam bilmiyorum dr. eğer istersen yaptırabilirsin dedi bebeiğin organlarına fln bakıyorlar sanırım gelişimine kararsız kaldım bende

sorun olsa söylerdi emin ol zaten ultrason kağıdında yazıyo ense kalınlığı yanlış hatırlamıyosam banada herşey normal ama önemli olan kan testi sonuçları demişti cuma alıcam onları da bakalım inş. bisorun çıkmaz,kan testini alınca sorarsın sende nasıl ölçüleri normalmi diye bence korkmana gerek yok

seninki daha fenaymış
ben de tam aksine kilo almaya devam ediyorum
inş. geçer ya bu ne böleeeee:gitme:

kızlar amniyosentez hakkında bilgisi olan veya yaptırmayı düşünen var mı,eşimin tarafında akraba evliliği var ben yaptırmak istedim,doktor gerek yok dedi,ense kalınlığı normal dedi,bu hafta Cuma günü 2 li testimide yapacak...Çok kararsız kaldım,genetik hastalıklardan çok korkuyorum,Allah kimsenin başına vermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…