çok geçmiş olsun ;mide bulantısı gerçekten çok kötü 12. haftamdayım daha hala geçmedi,iştahımda açılmadı,boya kokusu çok zararlı baş dönmesi de yapıyor,en iyisi limonu 2 ye böl ve ara sıra onu kokla,mide bulantına iyi gelir...
aaa canım çok sevindim inş. istediğin gibi kızdır sağlıkla gelsin kızımız bakalımmkızlar bu arada cumartesi doktora gittim ikili tarama testimiz yapıldı...
ense kalınlığını çok zor ölçtğ benim bebiş çok yaramaz yerinde durmuyo çok şirindi bize poposunu dönüp durdu doktor bile güldü bu çok yaramaz diye..
sonuçlar inşallah iyi organlarda problemçıkmadı kan sonucu cumartesi çıkacak..
sıkı durun galiba KIZ...... yüzde 60 dedi doktor kesin değil dedi ama inşallah kız olur ben öyle istiyorum hep..
hoşbulduk kızlar gğnlerdir giremiyordum hem hastaydım hemde site arızalıydı...
nihayet herkesler yavaş yavaş toplanıyor..
kızlar bu arada cumartesi doktora gittim ikili tarama testimiz yapıldı...
ense kalınlığını çok zor ölçtğ benim bebiş çok yaramaz yerinde durmuyo çok şirindi bize poposunu dönüp durdu doktor bile güldü bu çok yaramaz diye..
sonuçlar inşallah iyi organlarda problemçıkmadı kan sonucu cumartesi çıkacak..
sıkı durun galiba KIZ...... yüzde 60 dedi doktor kesin değil dedi ama inşallah kız olur ben öyle istiyorum hep..
kızlar ikili test devlette yapılıyo mu ona göre özelde yaptırmayacağım
geçmiş olsun nostok neyin vardı:uhm:
kızlar detaylı usg ye giren varmı aramızda ?
hadi gözün aydın canım ya maaşallah kızlar çoğunlukta görünüyo hayırlısı bakalım benim bebişimde çok hareketliydi inanamadım ya o kadar küçücük elleri ayakları nasıl oynuyo kesinlikle mucize sağlıkla kucağımıza alırız inşallah,:Saruboceq:Allah olmayanlara da nasip etsin
sağolasın canım yok benim 15.hafta oldu hala geçmedi bulantılarım 2-3 gündür rahattım ama bugun tekrar oldu anlayamadım ben bunu sabah bulantılarımda devam ediyo kafamçokkarıştı
tam bilmiyorum dr. eğer istersen yaptırabilirsin dedi bebeiğin organlarına fln bakıyorlar sanırım gelişimine kararsız kaldım bendedetaylı usg dediüin şu renkli resim veriyorlar omu eğer oysa ben bu cumartesi gittiğimde o resimden verdi..aynı makinadadan hem siyeh beyaz hemde renkliyi verdi...
kızlar bende geçen hafta gittim doktora ,herşey normal dedi,size yapılan açıklamalar gibi hiç ense kalınlığı bukadar,burun kemiği oluşmuş gibi açıklamalar yapmadı.maşallah çok iyi dedi,ikili test için kan alındı sonuçlar bir hafta sonra denildi.ısrarla sormalımıyım doktoruma,yoksa herşey normalmiş ne güzelmi demeliyim.
grip olmuştum ben ama domuz gribi değil ilaçta almadığım için zor aatlattım...
grip olmuştum ben ama domuz gribi değil ilaçta almadığım için zor aatlattım...
çok kötü yaa ;tekrar geçmiş olsun,4 kilo verdim ben 1 ay içinde o 1 ayında 3 haftası hiç kalkmadan yattım,düşük tehlikesinden dolayı ama hala geçmedi,inşallah herkesin en kısa süre içerisinde geçer,bazen 27. haftaya kadar sürenler oluyormuş,İnşallah kimse o kadar mide bulantısı çekmez,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?