kızlar tekrar soruyorum herkes özelde mi yaptırdı.kızlar ikili test devlette yapılıyo mu ona göre özelde yaptırmayacağım
dünde ben ne çok istemiştim candy i düşün yine ya da tarkanı dinlekızlar çok uykum var ya gözlerimi zor açık tutuyorum hani tom yapardı ya gözünün bi yukarını bide aşağısını bantlardı açık tutmak için ben de öle yapıcam artık:1shok:
bide soğuk havada sıcaxcık yatağın içinde olmak vardı şimdi ne güzell
ya beni kendime getiricek bişey söyleyin ne olur yoksa ellerim klavyeninn üstünde uyuya kalacağımmirmirmirmir
kızlar tekrar soruyorum herkes özelde mi yaptırdı.
ben yaptırmadım ikiliyi canım sadece ense klınlığını ölçtü dr.kızlar tekrar soruyorum herkes özelde mi yaptırdı.
dünde ben ne çok istemiştim candy i düşün yine ya da tarkanı dinle
tatlım ticker yap bebişi takipe edlimteşekkür ederim,umarım kan testi sonuçlarımızda güzeldir,ultroson kağıdında yazıyor demişsin,lakin uzun bir ultrason kağıdı verdi,anlamadım hangisi,bu arada benim bulantılar hala geçmedi,bir an önce iyileşmeyi bekliyorum.
ben dikkatle okuyorum yazdıklarınızı canımm ama işte olduğum için herzaman katıamıyorum ama aklım hep sizdeayyy tubaaa vallaha süpersin he bende tam dedimki ben en iyisi açayım tarkan dan ölürüm sana o beni kendime getirir dedim sende onu dinle yazmışın
sevindirik oldum birden aklında kalmışa.s
kızlar amniyosentez hakkında bilgisi olan veya yaptırmayı düşünen var mı,eşimin tarafında akraba evliliği var ben yaptırmak istedim,doktor gerek yok dedi,ense kalınlığı normal dedi,bu hafta Cuma günü 2 li testimide yapacak...Çok kararsız kaldım,genetik hastalıklardan çok korkuyorum,Allah kimsenin başına vermesin...
tatlım içini ferah tut bence sakınan göze çöp batar doktorgerek yok diyosa bilmem bazı arkadaşlar ikiliyi bile yaptırmıyo inşallah senin sonucun çok iyi çıkar için ferhlar düşünme bunları bence insan düşününce geriliyodoktorum kesinlikler gerek yok dedi;aslında çok ta iyi füvendiğim bir doktor ama insan yinede emin olamıyor,neyse Cuma günü tekrar gideceğim 2 li test için,sonuca göre tekrar soracağım...
ben iki buçuk kilo zayıflamıştım doktora söyledim ultrasonda baktı bebiş sağlıklı dedi o besleniyodur bence burda arkadaşlar yediğini çıkartıyo o zaman o bebişler hiç beslenemiyo mu diye düşüncezya aksine ben kilo verdim doktora gittiğimde kabanla botla tarttı beni kilo aldı zanneti.eve geldim eşofmanlarla tabi kilo almamışım,eşimde önemli değil dedi.sizce doktora belirtmelimiyim önemli mi yoksa değil mi?
tatlım içini ferah tut bence sakınan göze çöp batar doktorgerek yok diyosa bilmem bazı arkadaşlar ikiliyi bile yaptırmıyo inşallah senin sonucun çok iyi çıkar için ferhlar düşünme bunları bence insan düşününce geriliyo
ben iki buçuk kilo zayıflamıştım doktora söyledim ultrasonda baktı bebiş sağlıklı dedi o besleniyodur bence burda arkadaşlar yediğini çıkartıyo o zaman o bebişler hiç beslenemiyo mu diye düşüncez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?