2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar çok uykum var ya gözlerimi zor açık tutuyorum hani tom yapardı ya gözünün bi yukarını bide aşağısını bantlardı açık tutmak için ben de öle yapıcam artık:1shok:

bide soğuk havada sıcaxcık yatağın içinde olmak vardı şimdi ne güzell

ya beni kendime getiricek bişey söyleyin ne olur yoksa ellerim klavyeninn üstünde uyuya kalacağımmirmirmirmir

dünde ben ne çok istemiştim candy i düşün yine ya da tarkanı dinle

aman kızlar sakın hasta olmayın dikkat edin kendinize o kadar zorlandımki ben evde yanlızdımda bu yatma öyle rahat olmuyo yıkıldım...şimdi toparlandımda çok şükür iyiyim..

teşekkür ederim,umarım kan testi sonuçlarımızda güzeldir,ultroson kağıdında yazıyor demişsin,lakin uzun bir ultrason kağıdı verdi,anlamadım hangisi,bu arada benim bulantılar hala geçmedi,bir an önce iyileşmeyi bekliyorum.

saolun kızlar neyse artık duruma göre bakarım bende inşallaah gerek kalmaz

dünde ben ne çok istemiştim candy i düşün yine ya da tarkanı dinle

ayyy tubaaa vallaha süpersin he bende tam dedimki ben en iyisi açayım tarkan dan ölürüm sana o beni kendime getirir dedim sende onu dinle yazmışın
sevindirik oldum birden aklında kalmışa.s

tatlım ticker yap bebişi takipe edlim

ayyy tubaaa vallaha süpersin he bende tam dedimki ben en iyisi açayım tarkan dan ölürüm sana o beni kendime getirir dedim sende onu dinle yazmışın
sevindirik oldum birden aklında kalmışa.s
ben dikkatle okuyorum yazdıklarınızı canımm ama işte olduğum için herzaman katıamıyorum ama aklım hep sizde

canım amniyosentezde bebeğin içinde bulunduğu amniyon sıvısı alını yo karından iğneyle giriyorlar bebeğe dokunmadan...bazıları düşük riski oldunu söylüyorlar.bilemiyorum araştırmak lazım...ense kalınlığı benim 1mm çıktı ğzellikle bir damara mideye mesaneye ve kafatasınsa bir çizgi olacakmış ona baktı bunlar normallse kan testide yüksek ihtimal iyi çıkacak deildi sende bunları gördünmü usgde ben hep gördüm..doktor gerek yok diyorsa bence yaptırma 3 lü taramayı bekle..

doktorum kesinlikler gerek yok dedi;aslında çok ta iyi füvendiğim bir doktor ama insan yinede emin olamıyor,neyse Cuma günü tekrar gideceğim 2 li test için,sonuca göre tekrar soracağım...

ya aksine ben kilo verdim doktora gittiğimde kabanla botla tarttı beni kilo aldı zanneti.eve geldim eşofmanlarla tabi kilo almamışım,eşimde önemli değil dedi.sizce doktora belirtmelimiyim önemli mi yoksa değil mi?

doktorum kesinlikler gerek yok dedi;aslında çok ta iyi füvendiğim bir doktor ama insan yinede emin olamıyor,neyse Cuma günü tekrar gideceğim 2 li test için,sonuca göre tekrar soracağım...
tatlım içini ferah tut bence sakınan göze çöp batar doktorgerek yok diyosa bilmem bazı arkadaşlar ikiliyi bile yaptırmıyo inşallah senin sonucun çok iyi çıkar için ferhlar düşünme bunları bence insan düşününce geriliyo

ben iki buçuk kilo zayıflamıştım doktora söyledim ultrasonda baktı bebiş sağlıklı dedi o besleniyodur bence burda arkadaşlar yediğini çıkartıyo o zaman o bebişler hiç beslenemiyo mu diye düşüncez

Aslında öyle,bende doktorumun dediğine göre hareket edeceğim,Allah hepimize hayırlısı ile sağlıklı yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.:asigim:

bende son 1 ayda 4 kilo verdim ama doktorum bebeğin gayet sağlıklı dedi,azar azar ama sık sık yemeye gayret ediyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…