amin canım hepimize rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAslında öyle,bende doktorumun dediğine göre hareket edeceğim,Allah hepimize hayırlısı ile sağlıklı yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.:asigim:
bence yarın duaya çıkalım çünkü ben öğleden sonra zaten doktora gdeceğimkızlar yaaa içimden ne gfeçiyo biliyomusunuz bugun çalışmamızı engellicek bişey olsa herkes evine gitse ama tabi kötüb bi olay değil ne bilim ya bişey olsun eve gidelim
dua etsemmi acaba bunun için hamilelerin duası kabul olurmuş yaCADIARZU
güle güle canımm ah ah bende az çalışmadım hangi bölümsünkızlar size iyi sohbetler ben çıkmalıyım ders çalışmam lazım malum kpss...
slm hoşgeldinselam kızlar a.s.
bence yarın duaya çıkalım çünkü ben öğleden sonra zaten doktora gdeceğim
merhabaselam kızlar a.s.
İikili test için canımmne için gidicen testemi:uhm:
İikili test için canımm
inşallah canım doktora grip ayaklarımın şişliği bitki çaylarını saracam aklıma birşey gelmiyo başka ne sorabilirimhayırlısı olsun,inşallah sonuçlar çok çok iyi çıkar
kızlar tekrar soruyorum herkes özelde mi yaptırdı.
kızlar yaaa içimden ne gfeçiyo biliyomusunuz bugun çalışmamızı engellicek bişey olsa herkes evine gitse ama tabi kötüb bi olay değil ne bilim ya bişey olsun eve gidelim
dua etsemmi acaba bunun için hamilelerin duası kabul olurmuş yaCADIARZU
saol canım öğleden sonra özele gidecem doktorum gerek var derse devlette yaptırabilirim devletede gidiyorum özelede benCanım devlet hastaneleri de yapıyor. Sadece özeller değil. İstediğin yerde yaptırabilirsin. Ama önceden gidip randevu filan alman gerekebilir. Devamlı gittiğin biyer varsa oraya yaptır bence.
saol canım öğleden sonra özele gidecem doktorum gerek var derse devlette yaptırabilirim devletede gidiyorum özelede ben
tatlım sanırım 80 miş ikili test ama en az 20 de her gidişte çıkıyo cepten yani 100ü buluyoAnkara'da Gazi Üniversitesi, kadın doğum hastaneleri yapıyor 2li testi. Ordada yapılıyodur. O zaman devlete gittiğin yere git yaptır canım. Özelde fiyatı ne orda?
hiç bilmiyorum ben testlerin fiyatları ayrıdır heralde kan okadar tutmaz ben özelde idrar tahlili yaprtırdım 20 verdim kan da o civardadır ikli test uygunmuş bak sizdeBende gittiğim hastanede 2'li test fiyatını sormuştum 25 TL dediler. Ayrıca kan testlerinin filan fiyatını sormadım. Sizce sormam gerekirmiydi? Ayrı mı olur bunların fiyatları. 2'li test denilince kan testleri filan dahil olmuyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?