2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heryer ayrı neye göre belirliyolar ücreti anlamadımm bir arkadaş 180 vermiş

canım ben devlette yaptıracaktım giriş yaptırdığım için aynı gün içinde olmuyomuş o yuzden mecbur özelde yaptırdım devletin test sonuçları daha güvenilir vaktin varsa devlette yap

canım ben devlette yaptıracaktım giriş yaptırdığım için aynı gün içinde olmuyomuş o yuzden mecbur özelde yaptırdım devletin test sonuçları daha güvenilir vaktin varsa devlette yap
bugün randevum özele canım gideyim inşalah hiç gerek kalmaz kalırsada cuma devletten randevu alrım napım

hiç bilmiyorum ben testlerin fiyatları ayrıdır heralde kan okadar tutmaz ben özelde idrar tahlili yaprtırdım 20 verdim kan da o civardadır ikli test uygunmuş bak sizde
Evet canım benim gittiğim hastane uygun. Ama muayene için de 20 TL ödeyeceğim 45 TL'ye gelecek bana.

benim sigortam yok hep özele gidiyorum ama ikili test yapmıyor benim doktorum
Canım nasıl sigortan yok anlamadım ben

Canım neden devlet daha güvenli oluyomuş ki. Özeldeki ilgi hiç bir yerde yok. Ben başlarda devlete gittim ama bıraktım şimdi. Devlette yaptırsam eminim doktor bebek ensesini dönmüyor bugün yapamam yarın gel der. Öyle gıcıklar yani...

[.

Canım neden devlet daha güvenli oluyomuş ki. Özeldeki ilgi hiç bir yerde yok. Ben başlarda devlete gittim ama bıraktım şimdi. Devlette yaptırsam eminim doktor bebek ensesini dönmüyor bugün yapamam yarın gel der. Öyle gıcıklar yani...[/QUOTE]

güvenirlik derken tahlilden bahsettim en yeni makinalar hep devlette eşimin amcakızı orda alezde labaratuvarda herzaman makinaların son modeller geliyo diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…