slm canım hoşgeldinslm kızlar
heryer ayrı neye göre belirliyolar ücreti anlamadımm bir arkadaş 180 vermişben dün ikili test için 50 tl ödedim özelde
heryer ayrı neye göre belirliyolar ücreti anlamadımm bir arkadaş 180 vermiş
benim sigortam yok hep özele gidiyorum ama ikili test yapmıyor benim doktorum
bugün randevum özele canım gideyim inşalah hiç gerek kalmaz kalırsada cuma devletten randevu alrım napımcanım ben devlette yaptıracaktım giriş yaptırdığım için aynı gün içinde olmuyomuş o yuzden mecbur özelde yaptırdım devletin test sonuçları daha güvenilir vaktin varsa devlette yap
bugün randevum özele canım gideyim inşalah hiç gerek kalmaz kalırsada cuma devletten randevu alrım napım
3 lü testi 16.haftada yapıyorlar değil mi?
Evet canım benim gittiğim hastane uygun. Ama muayene için de 20 TL ödeyeceğim 45 TL'ye gelecek bana.hiç bilmiyorum ben testlerin fiyatları ayrıdır heralde kan okadar tutmaz ben özelde idrar tahlili yaprtırdım 20 verdim kan da o civardadır ikli test uygunmuş bak sizde
Canım nasıl sigortan yok anlamadım benbenim sigortam yok hep özele gidiyorum ama ikili test yapmıyor benim doktorum
Canım neden devlet daha güvenli oluyomuş ki. Özeldeki ilgi hiç bir yerde yok. Ben başlarda devlete gittim ama bıraktım şimdi. Devlette yaptırsam eminim doktor bebek ensesini dönmüyor bugün yapamam yarın gel der. Öyle gıcıklar yani...canım ben devlette yaptıracaktım giriş yaptırdığım için aynı gün içinde olmuyomuş o yuzden mecbur özelde yaptırdım devletin test sonuçları daha güvenilir vaktin varsa devlette yap
tuba eğitimcisin nasıl sigortan yok anlamadım:uhm:
ikili testi yptırmasaydım diye düşünüyorum zaten 1 ay sonra üçlü var doktorun gerek duymuyosa yaptırma tuba
güle güle canımmkızlar be çıkıyorum,tekrar görüşmek üzere...
kızlar be çıkıyorum,tekrar görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?