niyeki bizim sayfa ilerliyomesaj yazamıyorum ya cevaplayamıyorum sizi
neyse geçti canım üzülme eşinle mutluysan o önemli canımmhepimizin inşallah en kötü günü böyle olsun..
rabbim mutluluğumuzu daim etsin.....
ama biliyomusunuz kızlar ne düğünümü nede yüzüğümün takıldığı günü hatırlamak bile istemiyorum eşimin ailesinden nefret ediyorum o günleri bize zehir ettiler hiç affetmiycem onları çok önemliymiş o günlerde yapılanlat hiç ilgilenmediler bile misafir gibi geldiler benmi gelin eşimmi anlayamadım eşimde anlayamadı...zaten.
ne güzel genç yaşta görmüşsün darısı başımıza inşallahcnm ben oraya görevli gittim yani hem hacı taşıdım hemde gezip oraları gördüm.beyazı erkekler giyer
hoşgeeldin canımmm aminnhepinize merhaba kızlar nasılsınız
geçmişi okuyabildiğim kadarıyla hepiniz eşiyle tanışma hikayelerini anlatmış ne güzel Allahım hepinizi çook çook mutlu etsin ayırmasın hiç bir zaman
bende acıktım ama arkadaşımı bekliyorummherkes yemektemi
maşallah canım rabbim ayırmasınnoh oh iyi kaynatmışsınız, ben de uzun yıllar çıkanlardanım. 99 senesinde ben 18lik bir çıtırken bizimki bana vuruldu ve 2006 temmuzda evlendikkk. şimdi de aşkımıza ortak geliyooo işteee
hoşgeeldin canımmm aminn
güle güle canım kolay gelsinkızlar ben çıkmalıyım evimi toparlayım hiç bakmadım eve yine gelirim kızlar...
hoşbuldum canım :)))
ya kızlar çok kötü bel ağrısı çekiyorum ben oturup kalkarken bile zorlanıyorum birde gece sol bacağımın ağrısından yatamadım napıcam nasıl geçicek bu ağrılarım bilmiyorum
açlıktan miğden bulanacak gibi sankiii offf bu müdürleri öldürmek gerek yaaaa neymiş biz aşiağıya inince burası boş kalıomuş sanki tekke beklioz töbee töbeee gitti bakalım getişricekmiş bize gelirken yemekkk unutursa bideee offfff....güle güle canım kolay gelsin
bendee acıktım esracım özlem hiç bilmiyorumki doktorunu arayıp sorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?