2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ümreye gittiğindemi çektirdin

neyse cevabını gelince okurum ben yemek yicem hazırmışşş
öptümmopuyorumnanaktan

hepimizin inşallah en kötü günü böyle olsun..
rabbim mutluluğumuzu daim etsin.....
ama biliyomusunuz kızlar ne düğünümü nede yüzüğümün takıldığı günü hatırlamak bile istemiyorum eşimin ailesinden nefret ediyorum o günleri bize zehir ettiler hiç affetmiycem onları çok önemliymiş o günlerde yapılanlat hiç ilgilenmediler bile misafir gibi geldiler benmi gelin eşimmi anlayamadım eşimde anlayamadı...zaten.

gamze her resimde farklısın tanıyamadım ben
ben hiç resim koymayım fotojenik değilim çünkü beni çirkin sanmayın...

Allah iyiliğini versin gazmze yaa delikafadulden neyse ben bebişimi doyurayım gelirim birazdan yine

mesaj yazamıyorum ya cevaplayamıyorum sizi
niyeki bizim sayfa ilerliyo
neyse geçti canım üzülme eşinle mutluysan o önemli canımm

gamzecim beyaz giyemiyomusun yanmışsındır sıcaktan

hepinize merhaba kızlar nasılsınız

geçmişi okuyabildiğim kadarıyla hepiniz eşiyle tanışma hikayelerini anlatmış ne güzel Allahım hepinizi çook çook mutlu etsin ayırmasın hiç bir zaman

hoşgeeldin canımmm aminn

oh oh iyi kaynatmışsınız, ben de uzun yıllar çıkanlardanım. 99 senesinde ben 18lik bir çıtırken bizimki bana vuruldu ve 2006 temmuzda evlendikkk. şimdi de aşkımıza ortak geliyooo işteee

oh oh iyi kaynatmışsınız, ben de uzun yıllar çıkanlardanım. 99 senesinde ben 18lik bir çıtırken bizimki bana vuruldu ve 2006 temmuzda evlendikkk. şimdi de aşkımıza ortak geliyooo işteee
maşallah canım rabbim ayırmasınn

kızlar ben çıkmalıyım evimi toparlayım hiç bakmadım eve yine gelirim kızlar...

hoşgeeldin canımmm aminn

hoşbuldum canım :)))

ya kızlar çok kötü bel ağrısı çekiyorum ben oturup kalkarken bile zorlanıyorum birde gece sol bacağımın ağrısından yatamadım napıcam nasıl geçicek bu ağrılarım bilmiyorum

kızlar ben geldim ama yemek yiyemedimm bekliyorum halaaa buradaki yemekler berbat aşağıdan sipariş verdik ama bayılacam açlıktann

geçmişi okudum az önce muhabbetinize turp sıkmışım farkında olmadan af ola, neyse bizde eşimle 8 yıl önce üniversitedeyken (ankara) barda tanıştık o bana çok aşık olmuş ben zamanla aşık oldum ve evlendik işte böyle, allah kimsenin mutluluğunu bozmasın hepiniz ölene kadar ayrılmayın inş

güle güle canım kolay gelsin
bendee acıktım esracım özlem hiç bilmiyorumki doktorunu arayıp sorsan
açlıktan miğden bulanacak gibi sankiii offf bu müdürleri öldürmek gerek yaaaa neymiş biz aşiağıya inince burası boş kalıomuş sanki tekke beklioz töbee töbeee gitti bakalım getişricekmiş bize gelirken yemekkk unutursa bideee offfff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…