2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede dr. a bir sor canım benimde var ağrılarım ben söyledim ama çok şiddetli değil dedim artarsa haber ver dedi mutlaka bi çözüm yolu vardır

amin canım seninkide epey varmış

ALLAH hepimizi mesut etsin. kötü düşünenlerden fesatlardan korusunnnn

patiğin birini bitirdim daha dikmedim ama çok tatlı oldu başardım yani, bi görseniz o kadar küçükki örerken oyyyyyy amannnnn anammmmmmmm diye garip sesler çıkardım :))))))))))

Kızlar dışardaydım.Pentide çok güzel indirim var haberiniz olsun.%50 falan.Önden kopçalı sütyen aldım 6.5 a çok güzel ama.Emzirirken kullanışlı olabilir diye

ben işte olduğum için sayfayı açık bırakıyorum ama arada girip okuyorum, sohbetleriniz çok hoş gerçekten. hepinizin eşiyle tanışma hikayeleri de çok tatlı, Allah mutluluğunuzu daim etsin... ben eşimle 2005 ağutosta tanıştım, 2006 eylülde de evlendim. ben de fotoğraf koyacaktım ama beceremedim, gerçi hiç fotojenik bir tip değilim :)

patiğin birini bitirdim daha dikmedim ama çok tatlı oldu başardım yani, bi görseniz o kadar küçükki örerken oyyyyyy amannnnn anammmmmmmm diye garip sesler çıkardım :))))))))))
oy yerim onun ayaklarını ben hadibitirince eklersin canımm
Kızlar dışardaydım.Pentide çok güzel indirim var haberiniz olsun.%50 falan.Önden kopçalı sütyen aldım 6.5 a çok güzel ama.Emzirirken kullanışlı olabilir diye
iyi almışsın tatlım 10 ytl falandı büyük alsaydın bari iki ç beden büyüyomuş ya sütle dolunca rahat ederdin

oy yerim onun ayaklarını ben hadibitirince eklersin canımm

iyi almışsın tatlım 10 ytl falandı büyük alsaydın bari iki ç beden büyüyomuş ya sütle dolunca rahat ederdin

İçinin çıkarılabilen desteği var.Onu çıkarırım diye düşündüm.Ucuz diye aldım zaten.Buluruz kullanıcak biyerBebişe olmazsa babasına giyeriz :dance:

kızlar bende reflu varmıs yaa.bıde bu cıktı cok rahatsız edıyo dr surup verdı bıraz daha ıyı geldı ama napıcam bılmıyorum.halda bısey yıyemıyorumne zaman yemek yemeye baslıcam ben sınırlerım cok bozuluyo ya.gecen aksam nasıl agladım gecmıyo gecmıcek dıye esımde cok uzuluyo.bazen dayanamıyorum.aynı sorunu yasayan varmı yada tavsıyesı olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…