kızlar ben geldim ama yemek yiyemedimm bekliyorum halaaa buradaki yemekler berbat aşağıdan sipariş verdik ama bayılacam açlıktann
bencede dr. a bir sor canım benimde var ağrılarım ben söyledim ama çok şiddetli değil dedim artarsa haber ver dedi mutlaka bi çözüm yolu vardırozlmgkhn kullanıcısından alıntı
hoşbuldum canım :)))
ya kızlar çok kötü bel ağrısı çekiyorum ben oturup kalkarken bile zorlanıyorum birde gece sol bacağımın ağrısından yatamadım napıcam nasıl geçicek bu ağrılarım bilmiyorum
aaa hoşgeldin tubaa akşam nolmuş eşinle tatlım meraklandım kötü bişii yoktur inş.dayan canım yersin birazdan afiyetle
amin canım seninkide epey varmışgeçmişi okudum az önce muhabbetinize turp sıkmışım farkında olmadan af ola, neyse bizde eşimle 8 yıl önce üniversitedeyken (ankara) barda tanıştık o bana çok aşık olmuş ben zamanla aşık oldum ve evlendik işte böyle, allah kimsenin mutluluğunu bozmasın hepiniz ölene kadar ayrılmayın inş
geçmişi okudum az önce muhabbetinize turp sıkmışım farkında olmadan af ola, neyse bizde eşimle 8 yıl önce üniversitedeyken (ankara) barda tanıştık o bana çok aşık olmuş ben zamanla aşık oldum ve evlendik işte böyle, allah kimsenin mutluluğunu bozmasın hepiniz ölene kadar ayrılmayın inş
aaa hoşgeldin tubaa akşam nolmuş eşinle tatlım meraklandım kötü bişii yoktur inş.
amin canım seninkide epey varmış
iyi hadi sevindim canımyok canım bişey olmamış adam gelmemiş bile anca havlamış anlıycağınız bi sorun yok
Kızlar dışardaydım.Pentide çok güzel indirim var haberiniz olsun.%50 falan.Önden kopçalı sütyen aldım 6.5 a çok güzel ama.Emzirirken kullanışlı olabilir diye
yaa bende örmek istedim ondan bakalımmm hadi bitirde görelimmmpatiğin birini bitirdim daha dikmedim ama çok tatlı oldu başardım yani, bi görseniz o kadar küçükki örerken oyyyyyy amannnnn anammmmmmmm diye garip sesler çıkardım :))))))))))
bana da oluyo canım kramp falan oluyo normal kafana takma
bencede dr. a bir sor canım benimde var ağrılarım ben söyledim ama çok şiddetli değil dedim artarsa haber ver dedi mutlaka bi çözüm yolu vardır
yaa bende örmek istedim ondan bakalımmm hadi bitirde görelimmm
oy yerim onun ayaklarını ben hadibitirince eklersin canımmpatiğin birini bitirdim daha dikmedim ama çok tatlı oldu başardım yani, bi görseniz o kadar küçükki örerken oyyyyyy amannnnn anammmmmmmm diye garip sesler çıkardım :))))))))))
iyi almışsın tatlım 10 ytl falandı büyük alsaydın bari iki ç beden büyüyomuş ya sütle dolunca rahat ederdinKızlar dışardaydım.Pentide çok güzel indirim var haberiniz olsun.%50 falan.Önden kopçalı sütyen aldım 6.5 a çok güzel ama.Emzirirken kullanışlı olabilir diye
oy yerim onun ayaklarını ben hadibitirince eklersin canımm
iyi almışsın tatlım 10 ytl falandı büyük alsaydın bari iki ç beden büyüyomuş ya sütle dolunca rahat ederdin
İçinin çıkarılabilen desteği var.Onu çıkarırım diye düşündüm.Ucuz diye aldım zaten.Buluruz kullanıcak biyerBebişe olmazsa babasına giyeriz :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?