kızlar bende reflu varmıs yaa.bıde bu cıktı cok rahatsız edıyo dr surup verdı bıraz daha ıyı geldı ama napıcam bılmıyorum.halda bısey yıyemıyorumne zaman yemek yemeye baslıcam ben sınırlerım cok bozuluyo ya.gecen aksam nasıl agladım gecmıyo gecmıcek dıye esımde cok uzuluyo.bazen dayanamıyorum.aynı sorunu yasayan varmı yada tavsıyesı olan
seni seksi seniİçinin çıkarılabilen desteği var.Onu çıkarırım diye düşündüm.Ucuz diye aldım zaten.Buluruz kullanıcak biyerBebişe olmazsa babasına giyeriz :dance:
geçmiş olsun canımmmkızlar bende reflu varmıs yaa.bıde bu cıktı cok rahatsız edıyo dr surup verdı bıraz daha ıyı geldı ama napıcam bılmıyorum.halda bısey yıyemıyorumne zaman yemek yemeye baslıcam ben sınırlerım cok bozuluyo ya.gecen aksam nasıl agladım gecmıyo gecmıcek dıye esımde cok uzuluyo.bazen dayanamıyorum.aynı sorunu yasayan varmı yada tavsıyesı olan
sanada bir ömür boyu mutluluklar canımmmben işte olduğum için sayfayı açık bırakıyorum ama arada girip okuyorum, sohbetleriniz çok hoş gerçekten. hepinizin eşiyle tanışma hikayeleri de çok tatlı, Allah mutluluğunuzu daim etsin... ben eşimle 2005 ağutosta tanıştım, 2006 eylülde de evlendim. ben de fotoğraf koyacaktım ama beceremedim, gerçi hiç fotojenik bir tip değilim :)
kolay gelsin canımmkızzlar ben ütü yapmaya gidiyom net açık arada bakarım
inşallah canımmbir oğluş daha geliyo desee:dance:Merhaba kızlar, çarşamba ikili teste gittim Allah'a şükür iyi çıktı inşallah kan testi de iyi çıkar. Bu arada doktor henüz çok erken ama erkek gibi görünüyor dedi.
kolay gelsin canımm
inşallah canımmbir oğluş daha geliyo desee:dance:
Merhaba kızlar, çarşamba ikili teste gittim Allah'a şükür iyi çıktı inşallah kan testi de iyi çıkar. Bu arada doktor henüz çok erken ama erkek gibi görünüyor dedi.
tatlım olur ben doktora sormuştum normal demişti rahim büyüyo ya ondandırBenim bugün sol kasığıma iğne saplanır gibi sancı giriyo neden olur ki
heralde canım ya kaydirigubbakcemile3bence yediler bi daha aciktilar
Benim bugün sol kasığıma iğne saplanır gibi sancı giriyo neden olur ki
endlight şeker kız candy dvd lerini sen mi istiyordun?
Hayırlı olsun canım
ben geldimmmma.s.
kızlar bu arada haberiniz olsun
selma gelmiyo ya işlerim yoğun demişti en son size slm sölemişti ama msnde gelmiyo
sonra ömür yani boncuk 32 varya oda kendi kendine yemin etmiş p.tesiye kadar gelmşicekmiş kk yavaş açılıyomuş takip edene kadar işleri aksıyomuş ama msnden ayrılmıyo benden duymuş olmayın:hulya:
gamze de dışarı çıktı
görkeminde memur hiç işi yok ama oyun oynamaktan gelemiyo
:hulya::hulya:
iyi dedikodu yaptımmı oldumu:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?