2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım zaten içmiyosundur ama kola falan içme kızartma zararlı ben de yok ama biliyorum

İçinin çıkarılabilen desteği var.Onu çıkarırım diye düşündüm.Ucuz diye aldım zaten.Buluruz kullanıcak biyerBebişe olmazsa babasına giyeriz :dance:
seni seksi seni
geçmiş olsun canımmm

Merhaba kızlar, çarşamba ikili teste gittim Allah'a şükür iyi çıktı inşallah kan testi de iyi çıkar. Bu arada doktor henüz çok erken ama erkek gibi görünüyor dedi.

sanada bir ömür boyu mutluluklar canımmm

kızlar nerdesünüz ya hala bitmedi mi yemek keyfiniz

Benim bugün sol kasığıma iğne saplanır gibi sancı giriyo neden olur ki

ben geldimmmma.s.
kızlar bu arada haberiniz olsun
selma gelmiyo ya işlerim yoğun demişti en son size slm sölemişti ama msnde gelmiyo
sonra ömür yani boncuk 32 varya oda kendi kendine yemin etmiş p.tesiye kadar gelmşicekmiş kk yavaş açılıyomuş takip edene kadar işleri aksıyomuş ama msnden ayrılmıyo benden duymuş olmayın:hulya:

gamze de dışarı çıktı
görkeminde memur hiç işi yok ama oyun oynamaktan gelemiyo
:hulya::hulya:
iyi dedikodu yaptımmı oldumu:lepi:

Benim bugün sol kasığıma iğne saplanır gibi sancı giriyo neden olur ki

ayni seyler bende oluyor bebek kendine yer aciyor organlari bi oraya bi buraya ittiriyolar ama olur boyle seyler geneld kasik agrilari normal diyorlar bana dktr ilac verdi ama kullanmadim sen doktorunada bir danis

kızlar geldimmm müdürüm saolsun almış gelmiş yemek günahına girdim adamın cuma cumaaa allahım kimseyi aç bırakmasın yarabbim

Bak nasıl günahımı aldın.Burdayım ben.Ben çocuğun adını brian budies koyucam zaten kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…