2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım olur ben doktora sormuştum normal demişti rahim büyüyo ya ondandır

heralde canım ya kaydirigubbakcemile3

ayni seyler bende oluyor bebek kendine yer aciyor organlari bi oraya bi buraya ittiriyolar ama olur boyle seyler geneld kasik agrilari normal diyorlar bana dktr ilac verdi ama kullanmadim sen doktorunada bir danis

Ağrım oluyodu ama bu iğne saplanması gibi bişey.ondan korktum.Epey de sürdü.İğne iğne acıdı resmen
Size bişey anlatıyım da gülün.Ben gece uyuyorum.Eşim de salonda oturuydanın kapısı kapalı.Bacağıma kıramp girdi.Ama feci bi acı.Onunla uyandım tepiniyorum.Uyku sersemliği de sanki biri boğazlamış gibi çığlık çığlığa sertaaaaan diye bağırıyorum.Eşim bi hışım girdi odaya ama çok kızdı.Korkutmuşum adamı.Bişey oldu sanmış.onradan da aklıma geldi komşular duyduysa noluyo demişlerdir.Çığlık atıyorum resmen ama

vayy hainler vayyyyy kaydirigubbakcemile3

evet evet ben istiyodumm ne oldu haber varmııı

görkem yaa tühh yakalandım burdaymışş günahını aldım:kedi:

Teyzem heidi cdlerini dnr dan bulmuş ama depodan getirtmişler onlarda. Sen oraya bak bakalım ama sıkıştır biraz adamları depoda da yok mudur, getirtemez misiniz, hamileyim aşeriyorum candye diyekaydirigubbakcemile3

Teyzem heidi cdlerini dnr dan bulmuş ama depodan getirtmişler onlarda. Sen oraya bak bakalım ama sıkıştır biraz adamları depoda da yok mudur, getirtemez misiniz, hamileyim aleriyorum candye diyekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3o zaman kesin getirirler heralde d&r net adresine baktım yoktu orda ama bi gidip konuşmak lazım tabi aa hatta mail bile atmıştım onlarakaydirigubbakcemile5

televole sulekaydirigubbakcemile3
kızlar geldimmm müdürüm saolsun almış gelmiş yemek günahına girdim adamın cuma cumaaa allahım kimseyi aç bırakmasın yarabbim
amin canım şükür gelebildiniz

görkem bizimde öle oluyo bazennn çok komik bi durummm
ben eşimle oynaşırken yani şakalaşırken yapmaaa diye bağırırım sonra kahkaha atarım ahhlar uhhlar havada uçuşurr
bizim komşular bizi çok ateşli bi çift zannediyolardır heraldekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Şeniz hadi hadii komşuları kandırabilirsin ama bizi aslaaaaa kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana bende ondan çok korkuyorum bide bizim apt. öle bir ses çıkartıor ki anlatamamm ... bazen aklıma 1 kadın 1 erkekte yatak sahnesi vardı o gelir hepp demet evgar yan dairedeki kadına kızıyorduu seslerinee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol:kaydirigubbakcemile3

valla bende bazen üst katın yatak gıcırtılarını duyuyorumm
film gibikaydirigubbakcemile3
ayy ne kadar kötü bir durum yaaa kaydirigubbakcemile3 bizim alt kattımızda mendobur biri var hiç konuşmadım ama sevmedim kadının görüntüsünü sürekli bizi gözetliyor ne zaman dışarı çıksak oda camdaa kesin akşamlarıda dinliodurrrrr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…