tatlım olur ben doktora sormuştum normal demişti rahim büyüyo ya ondandır
heralde canım ya kaydirigubbakcemile3
ayni seyler bende oluyor bebek kendine yer aciyor organlari bi oraya bi buraya ittiriyolarama olur boyle seyler geneld kasik agrilari normal diyorlar bana dktr ilac verdi ama kullanmadim sen doktorunada bir danis
vayy hainler vayyyyy kaydirigubbakcemile3ben geldimmmma.s.
kızlar bu arada haberiniz olsun
selma gelmiyo ya işlerim yoğun demişti en son size slm sölemişti ama msnde gelmiyo
sonra ömür yani boncuk 32 varya oda kendi kendine yemin etmiş p.tesiye kadar gelmşicekmiş kk yavaş açılıyomuş takip edene kadar işleri aksıyomuş ama msnden ayrılmıyo benden duymuş olmayın:hulya:
gamze de dışarı çıktı
görkeminde memur hiç işi yok ama oyun oynamaktan gelemiyo
:hulya::hulya:
iyi dedikodu yaptımmı oldumu:lepi:
evet evet ben istiyodumm ne oldu haber varmııı
görkem yaa tühh yakalandım burdaymışş günahını aldım:kedi:
artık sabahları da pek muh. olmuyor eskisi gibiiisabahlari daha hareketli oluyor buras bu saatte pek konusacak bisey kalmiyor galiba
Teyzem heidi cdlerini dnr dan bulmuş ama depodan getirtmişler onlarda. Sen oraya bak bakalım ama sıkıştır biraz adamları depoda da yok mudur, getirtemez misiniz, hamileyim aleriyorum candye diyekaydirigubbakcemile3
televole sulekaydirigubbakcemile3ben geldimmmma.s.
kızlar bu arada haberiniz olsun
selma gelmiyo ya işlerim yoğun demişti en son size slm sölemişti ama msnde gelmiyo
sonra ömür yani boncuk 32 varya oda kendi kendine yemin etmiş p.tesiye kadar gelmşicekmiş kk yavaş açılıyomuş takip edene kadar işleri aksıyomuş ama msnden ayrılmıyo benden duymuş olmayın:hulya:
gamze de dışarı çıktı
görkeminde memur hiç işi yok ama oyun oynamaktan gelemiyo
:hulya::hulya:
iyi dedikodu yaptımmı oldumu:lepi:
amin canım şükür gelebildinizkızlar geldimmm müdürüm saolsun almış gelmiş yemek günahına girdim adamın cuma cumaaa allahım kimseyi aç bırakmasın yarabbim
anca tıkındım walla çok acıkmışımmm yawffftelevole sulekaydirigubbakcemile3
amin canım şükür gelebildiniz
ya niye ki daha erkennKızlar ben çıkıyorum iyi tatiller
kaydirigubbakcemile3 Şeniz hadi hadii komşuları kandırabilirsin ama bizi aslaaaaa kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana bende ondan çok korkuyorum bide bizim apt. öle bir ses çıkartıor ki anlatamamm ... bazen aklıma 1 kadın 1 erkekte yatak sahnesi vardı o gelir hepp demet evgar yan dairedeki kadına kızıyorduu seslerinee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3görkem bizimde öle oluyo bazennn çok komik bi durummm
ben eşimle oynaşırken yani şakalaşırken yapmaaa diye bağırırım sonra kahkaha atarım ahhlar uhhlar havada uçuşurr
bizim komşular bizi çok ateşli bi çift zannediyolardır heraldekaydirigubbakcemile3
ii tatiller canım ne güsel şimdiden çıkmak tatileeeKızlar ben çıkıyorum iyi tatiller
kaydirigubbakcemile3 Şeniz hadi hadii komşuları kandırabilirsin ama bizi aslaaaaa kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana bende ondan çok korkuyorum bide bizim apt. öle bir ses çıkartıor ki anlatamamm ... bazen aklıma 1 kadın 1 erkekte yatak sahnesi vardı o gelir hepp demet evgar yan dairedeki kadına kızıyorduu seslerinee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ses geçiriyor yaniii
ayy ne kadar kötü bir durum yaaa kaydirigubbakcemile3 bizim alt kattımızda mendobur biri var hiç konuşmadım ama sevmedim kadının görüntüsünü sürekli bizi gözetliyor ne zaman dışarı çıksak oda camdaa kesin akşamlarıda dinliodurrrrr kaydirigubbakcemile3valla bende bazen üst katın yatak gıcırtılarını duyuyorumm
film gibikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?